BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #383731 przez Sandra85
Agnessa wyniki beda dobre,nie stresuj sie,bo moze to od tego te skurcze :unsure: Na pewno bedzie dobrze! :) Siteczko to rzeczywiscie bardo niskie to cisnienie,ja rano mialam po kawce 100/60,ale przy takim sie dosc dobrze czuje.A nie masz nikogo kto moglby z Toba posiedziec,bidulko :unsure: Albo sprobuj sie kawki napic,tylko nie bardzo mocnej,mi polozna powiedziala,ze do dwoch dziennie moge wypic.Aganio no nie wyglupiaj sie,to jeszcze nie czas,zeby myslec o porodzie :silly: Jeszcze Cie troszke chlopcy musza pomeczyc :) A u mnie upal,i do tego taka duchota jak przed burza :( Ale musze sie pochwalic,kupilam sobie dzis karnet na basen(odkryty) na cale lato i od jutra zaczne chodzic :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #383732 przez Sandra85
Tak dlugo pisalam,ze sie rozminelam z Wami:)Gratuluje Agnessa i PolaL wynikow,znaczy sie,ze wszystko idealnie :laugh: Agnessa to teraz poleniuchuj na kanapie,moze brzuszek przestanie bolec :unsure: Zdrowka :)

12 lata 9 miesiąc temu #383734 przez PolaL
Agnessafaktycznie trafiłyśmy z glukozą :laugh:

Jutro mam zaplanowanego dentystę :dry: już mnie nerw bierze. A do tego po tym pobieraniu krwi ręką mi spuchła tak, że nie mogłam jej wyprostować bo strasznie bolało. Teraz już powiedzmy ok ale jutro będę miała śliwę chyba na pól ręki. Umiejętności naszej służby zdrowia.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 9 miesiąc temu #383737 przez agnesssa
Sandra Ale Ci zazdroszczę basenu :)

PolaL ja miałam pobierane w poniedziałek i do dzisiaj mam siną rękę, a poniedziałek mnie bolała jak smok, więc faktycznie nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #383744 przez aganio87
ja też zazdroszcze baseniku......

Sandra jedziemy do Ciebie :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #383857 przez PolaL
Fajna rzecz mieć pod ręką basen. U nas jest kryty tylko jedna część na świeżym powietrzu. Jestem właśnie na etapie zapisywania mojego urwisa na naukę pływania.

Dobrej nocki kobietki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 9 miesiąc temu #383894 przez moniab26
Dzisiaj przyszła pościel z Kubusiem - jest śliczna, rozłożyłam ją sobie na łóżku i ciągle się na nią przyglądałam...
PolaL brrr dentysta - do póki się udaje mijam wielkim łukiem - no ale czasem jak mus to mus.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 9 miesiąc temu #383938 przez chasiami
Ja tam mam basen na podwórku :) niecałe 4 metry średnicy i 1,20 wysoki (nie żebym się chwałiła bo przecież ja taka skromna jestem) :) ale się tak zastanawiałam czy mogę się tak pluskac bez problemu, gin kazała mi leżec, ale taka mała kąpiel chyba nie zaszkodzi.

PolaL Agnessa dobrze że wyniki macie dobre :) ale potwierdzicie pewnie moje słowa, że to obrzydliwe było :)

moniab26 pochwal się jak wygląda :) wrzuc zdjęcie :)

Wróciłam z egzaminu ale niestety nie jestem zadowolona bo dostała tylko 3+, no ale ważne że zdane. Jeszcze w piątek najgorszy egzamin i moge szykowac sie do obrony :) będe musiała znalesc ładną sukienkę biało-czarną :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #383945 przez chasiami

To moja kuzynka w basenie :)
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #383946 przez chasiami
A to ja, ale strasznie dziwnie wyszłam :) Ale chciałam sie pochwalic bruszkiem. Jak bede miała lepsze zdjęcie to też wrzucę :)
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #383981 przez agnesssa
Helooołł :) Dzisiaj brzuszek nie boli więc mam nadzieję, ze już nie zacznie :)

Chasiami zapytaj lepiej gina z tym basenem, zamoczyć nogi to jedno a popływać troszkę to inna sprawa, a w Twoim basenie można spokojnie pływać :woohoo: Egzamin zdany więc jest super, gratuluję :lol: I za kolejny trzymam mocno kciuki, bo obrona to na pewno tylko formalność :kiss: Kolejna lasencja na forum ;) :woohoo: Tylko brzuszka mało co widać w tej czerni :silly: Wrzucaj kolejne :woohoo:

Monia
Pochwal się pościelą :lol: Ale masz fajnie :) Ja na moją ciągle czekam mimo, że zamówiłam kurierem :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #383990 przez andra88
Witam mamusie :)

U nas w nocy padało, powietrze aż lepsze jest :D Ale znów słoneczko wychodzi :D
Fajnie dziewczyny że nie macie cukrzycy!
Chasiami basen wow! Też taki chce! hihi A mamusie z Ciebie śliczniutka :blink: no i piękny brzuszek.

Wczoraj mama była u nas, nachodziłam się po sklepach a wieczorkiem umierałam, bo cholernie mnie nogi bolały;/ Ale kupiłam małemu pościel i butelkę antykolkową. Zobaczymy czy się sprawdzi :P
Maluszek mój jest leniwy od paru dni :dry:
A jak tam Wasze szkrabusie? Rozrabiają?
Idę śniadanko robić:D

12 lata 9 miesiąc temu #384002 przez patys
andramój maluszek najbardziej wierci sie rano i wieczorem...tylko ze cały czas kopie w dole brzucha co znaczy że nadal ma nózki na dole a główke u góry... no podobno do 32 tyg powinien sie obrucic...moja siostra juz w 27 tyg czuła jak ja mała po żebrach kopie...a jak jest u was dziewczyny??

12 lata 9 miesiąc temu #384004 przez Sandra85
Dzien dobry Mamusie :)
andra88 moj maluszek od ok.2 dni bardzo szaleje,normalnie czuje jak sie caly obraca :silly: Bo do tej pory to byly takie lekkie kopniaczki,teraz mam porownanie :woohoo:
Aganio no to zapraszam Was wszystkie na spedzenie wakacji tu ze mna w basenie :side: Chociaz bede sie mogla nagadac do woli po polsku :silly: chasiami trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin :) A brzuszek masz sliczny,tylko rzeczywiscie w tej czerni nie wydaje sie taki duzy :silly: A basenik lepszy od mojego,bo Twoj prywatny :P agnesssa ciesze sie ze z brzuszkiem dzis lepiej :)

12 lata 9 miesiąc temu #384005 przez andra88
patys mój mały jest chyba tak obrócony jak Twoje maleństwo. Jak kopie to czuję go na dole bardziej.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka