BezpiecznaCiaza112023

krzeselko do karmienia

13 lata 7 miesiąc temu #112434 przez Emme
uważam, że w krzesełku nie potrzebne są zabawki, bo tylko odwracają uwagę od jedzenia, a dziecko ma się nauczyć, że jak jest pora jedzenia, to się nie bawimy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #112435 przez martela89
Emme też tak uważam. Ja nie mam przy krzesełku zabawek i jest ok.
Vanesska wie,że jak jest pora jedzenia to zabawki idą na bok :)

13 lata 7 miesiąc temu #112441 przez natmur11
ja mam chicco poly magic 3w1 i jestem bardzo zadowolona no z tym ze cena tez nie jest niska. ale tak prawde mowiac dla malucha takiego jak Klaudia to nie ma wiekszej roznicy czy kreselko jest za 500zl i ma wszystkie bajery czy jest za 70zl drewniane. jak maluch nauczy sie ze czas na jedzenie to nawet ceratkowe obicie nie jest problemem. a z FP krzeselko kupowalam siostrzenicy na chrzest z tym ze to byl rainforest generalnie jest fajne, funkcjonalne i lekkie ale dla starszego malucha wydaje sie byc troche ciasne

13 lata 6 miesiąc temu #132745 przez AniolekKarolinka
polecamy arti - najpierw jako krzesełko do karmienia a pozniej jako osobny zestaw krzesełko ze stoliczkiem:)do malowania , samodzielnego jedzenia...

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #144574 przez andziaaxdd
Ja dostałam już na początku ciąży krzesełko do karmienia 2w1 :)
Jestem z niego bardzo zadowolona, narazie maluszek w nim je, siedzi w nim przysunięty do stołu z nam :) Jest bardzo grzeczny w nim :)
a gdy zacznią go interesować kredeczki, to mogę sobie je rozłożyć i otrzymuję stoliczek i krzesełko :) Super sprawa! Mało miejsca zajmuje a bardzo funkcjonalny!

Mam coś takiego :

Dzieci to drobinki gwiezdnego pyłu, zdmuchnięte z otwartej dłoni Boga.

Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #144692 przez Emme
a ja niestety mam złe doświadczenia z tym krzesełkiem. pilnowałam dziewczynkę, która miała jakoś ok 10 miesięcy i była już dość ruchliwa i sprytna. stawała na podnóżku (który jest częścią stolika), chwila nieuwagi i mogłaby się stać tragedia. poza tym ciągle miałam wrażenie, że kiedy mała się wychylała (co już samo w sobie było niebezpieczne, bo tu pasów brak), że krzesełko się przechyli razem z nią.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #144706 przez Asiersa
A my mamy takie:

jesteśmy zadowoleni :)

Mój dzielny chłopczyk :*:*
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #144738 przez natmur11
te drewniane faktycznie malo solidne sie wydaja. moja siostra takie dostala i ja boje sie zostawic w nim mala i sie chociaz odwrocic, buja sie nie ma pasow. klaudia w nim wstaje. a tacka nie ma mozliwosci regulacji wiec polowa obiadu laduje na maluchu.

13 lata 5 miesiąc temu #145198 przez ecia
Ja mam krzesełko firmy Arti, które póżniej zamienia się na krzesełko ze stoliczkiem. Bardzo polecam!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=24623[/im[img] www.zapytajpolozna.pl/components/com_wid...ew.php?sid=24623[/im

13 lata 5 miesiąc temu #146207 przez Gosiaczek31
Ja też mam arti ale jestem średnio zadowolona.już kiedyś się wypowiadałam na ten temat. Jest bardzo ciężkie. Z jednej strony to dobrze bo stabilne i sie nie przewróci ale z drugiej jak chce się je przesunąć to szoruje po podłodze, co w przypadku paneli nie zbyt dobre.

13 lata 5 miesiąc temu #146219 przez ecia
Gosiaczek31 napisał:

Ja też mam arti ale jestem średnio zadowolona.już kiedyś się wypowiadałam na ten temat. Jest bardzo ciężkie. Z jednej strony to dobrze bo stabilne i sie nie przewróci ale z drugiej jak chce się je przesunąć to szoruje po podłodze, co w przypadku paneli nie zbyt dobre.

CHyab mamy w tkaim razie inny model, bo ja swoje przenoszę bez problemu z dzieckiem w środku.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=24623[/im[img] www.zapytajpolozna.pl/components/com_wid...ew.php?sid=24623[/im
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #148071 przez Gosiaczek31
ecia napisał:

Gosiaczek31 napisał:

CHyab mamy w tkaim razie inny model, bo ja swoje przenoszę bez problemu z dzieckiem w środku.

Ja mam takie
allegro.pl/arti-krzeselko-do-karmienia-c...4111142.html#gallery

I naprawdę ciężko go podnieść, zwłaszcza, że nie ma ca co złapać.

13 lata 5 miesiąc temu #148072 przez Gosiaczek31
ecia napisał:

Gosiaczek31 napisał:

Ja mam takie
allegro.pl/arti-krzeselko-do-karmienia-c...4111142.html#gallery

I naprawdę ciężko go podnieść ponieważ nie ma za co złapać.

13 lata 5 miesiąc temu #148073 przez martela89
martela89 napisał:

A ja właśnie zamówiłam na allegro krzesełko i chodzik :)

I takie krzesełko :

Już kiedyś pisałam,że mamy takie i teraz mogę napisać ,że jest super :)

13 lata 5 miesiąc temu #148085 przez renata329
moich duzo znajomycg miało chodziki i jak narazie zadnemu dziecku nic nie jest a ja rowniez mam zamiar kupic w przyszłosci

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka