BezpiecznaCiaza112023

Fotelik samochodowy

13 lata 5 miesiąc temu #206581 przez ifka
Asiersa napisał:

Recaro Young Expert + Tomek w drodze do Brennej :)

ewidentnie się zaprzyjaźnili :laugh: :kiss: :kiss:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #208027 przez misia88
ifka, pięknie prezentuje się ten fotelik

13 lata 5 miesiąc temu #208168 przez ifka
dokupilismy też od razu specjalną wkładkę na główkę dla zaczynających przygodę z priori :) ,ale tu nam umknęła :P .W każdym bądź razie z testu" na sucho" jesteśmy zadowoleni - w drodze okaże się niebawem :blink: .

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #208170 przez ifka
Emme napisał:

a my dalej w lesie :huh:
Pięknie się prezentuje :D

no to grzyby na pewno z tego będą :silly: :lol:

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #208350 przez basiaz
Dziewczyny a czy ktoras z Was ma fotelik caretero? co sadzicie o tej marce? bo tak sie przymierzam do kupna i sama nie wiem

13 lata 5 miesiąc temu #212211 przez ifka
chciałam się podzielić informacją,że nasz "tron" sprawdzony "w praniu" :laugh:.Lenka po 10-15 min. jazdy zaypia, więc zakup uważam za mega udany za bardzo przytępną cenę :) jednym słowem polecamy :)

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #219165 przez Emme
no i klamka zapadła, fotelik zamówiony i czekamy :D

13 lata 5 miesiąc temu #219890 przez Marysia27
Marysia27 napisał:

allegro.pl/france-fotelik-sam-nania-newl...est-i1735208027.html
kupiłam taki z kilku względów:
1. Ma pozytywne crash testy, korzystałam właśnie z takich zestawień jak umieściłam w poprzednim poście
2. Nie "chińszczyzna" z przyzwoitych materiałów wyprodukowano we Francji
3. Chwalą sobie te foteliki inni użytkownicy, bo zaglądałam też na różne fora i czytałam wiele opinii
4. Chciałam kupić młodemu droższy fotelik, ale parametry są te same, więc nie chciałam przepłacać za nazwę.
5. Kupiłam najbezpieczniejszy fotelik, na jaki mnie obecnie stać. Jak się odkujemy, i będzie nas stać na drogie foteliki, to taki kupię.

Dużo czytałam o fotelikach przed zakupem, bo przede wszystkim chcę żeby Bartek był bezpieczny, nawet jeśli autem jeździ raz na dwa miesiące, do znajomych bądź lekarza. I dla tego również nie interesowały mnie dodatkowe bajery w foteliku, bo nie będziemy mieli z min wiele przyjemności- ja nie mam prawka, a męża nigdy nie ma :dry: A do tej pory miałam fotelik pożyczany, bez żadnych testów, aż dziwię się sobie, że wcześniej mnie to nie interesowało.

natmur, Kochana obiecałam ruski rok temu zdjęcie, ale niestety nasze auto jest w kasacji,fotelik przełożony do innego auta, więc nie mam możliwości zrobienia póki co zdjęcia fotelika z Bartkiem w środku, ale wierz mi na słowo, że producent nie kłamał, woziliśmy małego kilka razy i naprawdę super, nie jest to byle "mydelniczka" która się rozlatuje pod naciskiem, jedyny minus, jest taki ,że nie ma regulacji oparcia, a jednak na dłuższych trasach się przydaje. my jeździliśmy góra 20 km od domu, więc nie potrzebowaliśmy nie wiadomo jakich luksusów ;)

13 lata 5 miesiąc temu #220182 przez natmur11
juz kupilam chwile po tym jak prosilam o fotke:)
kupilam nania i-max i jestem zadowolona. chociaz ciesze sie ze klaudia nie jest drobniutka bo by sie utopila w tym foteliku. ale jezdzi sie super. ma podnoszone podlokietniki co bardzo ulatwia wkladanie dziecka, ladnie zabudowana glowke i cialko, czujnik wypiecia pasow i co najwazniejsze po przypieciu fotela pasem jest tak stabilny ze sama sie bym tego nie spodziewala. no i brakuje czasem tego odchylenia ale z drugiej strony mala juz nie zbyt chectnie spi podczas podrozy a fotelik sam w sobie jest troche odchylony

13 lata 5 miesiąc temu #220387 przez Marysia27
Super, że można być zadowolonym nie wydając majątku na bezpieczeństwo malucha :woohoo: najważniejsze są pozytywne crash testy : :)

13 lata 5 miesiąc temu #220442 przez ifka
Emme napisał:

no i klamka zapadła, fotelik zamówiony i czekamy :D

brawo :lol: :silly: i jaki wybraliście? :)

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #220443 przez ifka
Marysia27 napisał:

Super, że można być zadowolonym nie wydając majątku na bezpieczeństwo malucha :woohoo: najważniejsze są pozytywne crash testy : :)

tak , my za stosunkowo niewielkie pieniądze jesteśmy bardzo zadowoleni :)

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #220449 przez Emme

13 lata 5 miesiąc temu #220454 przez ifka
jednak ferrari :blink: , super :) :woohoo: na pewno będzie dobrze służył i cena widzę też bardzo pozytywna :) .Napisz jak przyjdzie jakie wrażenia :blink: .

[/url]

13 lata 5 miesiąc temu #220466 przez eash
czesc dziewczyny.

my dla Hanki na początek kupiliśmy Colby Deluxe z 4baby (0-13kg). sprawdził się. jest dużo głębszy i większy niż większość fotelików z tego przedziału wagowego, więc wystarcza spokojnie do tych 13kg - o ile dziecko wcześniej nie zaczyna siadać, bo tak było z naszą córą i wtedy stał się już mało wygodny. jest lekki (nie ma metalowych części, tylko plastik). w komplecie z budką i pokrowcem na nóżki. ma pasy bezpieczeństwa z trzystopniową regulacją, wkładkę korygującą dla mniejszych maluszków i wiele fajnych kolorów tapicerki. całość kosztowała nas w niezbyt tanim sklepie "U Kubusia" coś koło 115zł, więc drogi nie był. aha, kształt fotelika sprawia, ze służył nam w domu jako bujaczek (nie musieliśmy już dokupować typowego bujaka), a regulowaną rączkę można w nim ustawić tak, że blokuje bujaczek (np. do karmienia).

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka