- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do mebelków mam tylko łóżeczko jak na razie - a może nawet już ;P musiałam wziąć już bo to od znajomych dostaliśmy, oni robili remont i musieli się już pozbyć
wózek mam już zaklepany, też dostajemy od znajomej- kupiła go rok temu
allegro.pl/3w1-wozki-tako-wozek-jumper-x...isy-i3154567186.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
No a jak chcesz tańsze a też jakieś takie modne to poprzeglądaj sobie takie firmy:
- abc design
- chicco
- coletto
- mutsy
- quinny
oczywiście nie wszystkie modele ale można coś trafić
nuśka będziesz ze swojego wózka zadowolona, moja znajoma ma taki i bardzo fajnie się go prowadzi. Na razie nie planują drugiego dziecka ale mimo to wózeczek zostawili bo tak im podpasował Super, że macie już łóżeczko
Ja nie wiem jaki chciałabym wózek, najlepiej tylko głęboki ale ciężko dostać jakieś fajne nie 3w1.
Miłego wieczorku
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja marze o takim wozku, ale to tylko marzenia bo koszt jego to ok 5000 tys ;/
Tez taki chce najfajniejszy ze wszystkich co,ogladalam ale bardzo drogi tu u mnie kosztuje na polskie ok 6000zl , a za tyle to bardziej oplaca sie komplet mebelkow kupic: np taki zestaw
bebishroom.com/mobilya/urun_detay/manolya_bebek_odasi_41
a moze popatrz uzywane na allegro tej firmy, albo fajne sa tez firmy emmaljunga ja moze przez siostre przetransportuje sobie jakis z polski bo duzo tansze sa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
piękne mebelki...kuurcze super sa to mysle że dość spory pokoik macie dla maleństwa hm? Bo mebelki spore
Kochane! Dzień Dobry!
Nie uwierzycie co dziś w nocy się stało! Siedzę sobie a raczej leże oparta o poduche i wyszywam ( bo kolejna noc spać nie mogłam) leci piosenka 'We will rock you ' w radiu a tu nagle takich drobnych 5 uderzen od środka takie to było dziwne uczucie ale fajne i mysle że to dzieciaczek w koncu dał znać o sobie bo wiem napewno że to nie jelita bo to inaczej całkiem nie potrafie nawet opisac ..Ale mi się dziś mordka cieszy od rana przez to mój dzieciaczek w koncu się odezwał
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moner mebelki fajne, ale faktycznie trzeba mieć ogromny pokój bo strasznie masywne są, chociaż trzeba przyznać że bardzo piękne Ach chciałabym takie
Karo kochana gratuluję ruchów!!!!! ale super, szybciutko poczułaś, ale podobno szczupłe mamusie szybciej czują maluszki
Bardzo się cieszę, teraz wyczekuj kolejnych pukań
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Moner meble piękne! Ja mam w podobnym stylu w sypialni tylko w kolorze czarnym
Agusiak dzięki za podpowiedz poogladam dzis wozki marek jaki mi podeslalas moze znajde cos interesujacego w nizszej cenie.
Karo super,ze juz czujesz maluszka , ja tez chce:P nie moge sie doczekac, ale na każda przyjdzie pora:)
Milej soboty Wam zycze pa
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
I cieszę się że kopie bo nie moge go zobaczyc to przynajmniej czuje ze wszystko z maluszkiem jest ok a to najważniejsze
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marysia zdrówka dla Ciebie, oby te wszystkie choróbska się już odczepiły od Ciebie na dobre
kochane wszystkie się doczekamy kopniaczków, ja czasem mam wrażenie że coś czuję ale czekam na jakieś mocniejsze oznaki
Zastanawiałam się na kupnem detektora tętna płodu. Z Pauliną miałam troszkę stresów bo ona mało się ruszała i lekarka kazała mi jeść wtedy coś słodkiego i położyć się na lewym boku no i w skutek czego bardzo często jadłam słodycze Teraz wolałabym tego uniknąć bo już całkiem jak wieloryb będę.
O takie coś mi chodzi:
allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsou...daz-i3184248262.html
Ale to jednak drogo troszkę, co myślicie o czymś takim?
Spokojnego wieczorku
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Elusia w takim razie gratulacje, bardzo się cieszę ,że kolejna mamusia czuje ruchy
Kochane ja też nie wiedziałam o takim detektorze, dowiedziałam się oczywiście z tego forum
Spróbuję go wylicytować taniej, ale nie mam szczęście do wygrywania aukcji więc najwyżej jak się nie uda to zainwestuję
My zaraz się zbieramy bo jedziemy do domku letniskowego zobaczyć jak tam po zimie. Czekam tylko aż się córcia obudzi. Pogoda zapowiada się piękna więc liczę na udany całodniowy wypad
Udanej niedzieli
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
Karo
Agusiak
Pokoik jest sredni okolo 12-15 m2 mebelki wydaja sie duze moze taki efekt na zdjeciu , ale np szafa na ubranka ma szerokosc 160 cm lozeczko z szafka dostawiana, na ktorej jest przewijak ma 190cm i komoda 90 cm.
Lozeczko super jest bo szczebelki sie obnizaja lub wymatowuja,i jak rozmontuje sie szafko-przewijak to moze spac wieksze dziecko czyli praktyczne:)
Poki co dzidzius bedzie w kolysce w naszej sypialni, kolyske pozyczam od szwagierki bo jej syn wyrosl,
Marysia zycze zrowka!!!
Ohh Agusiak zazdroszcze, tez bym pojechala gdzies niestety nie mam takiego miejsca, mam dosyc miasta!
Dziewczyny ktoras z was szuka wozka do 3 tys
Fajny znalazlam mamas and papas urbo www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis.../urbo_kol_lime_jelly