- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Potem na chwilkę wystawiłam twarz i nogi na słoneczko, ale małemu się nie spodobało kopał, jak oszalały i po 5 minutach zmyłam się do domku... a teraz leżę w wyrku i na razie nie wstaję :D:D:D:) a jutro dawno obiecany wypad z moim S. nad jeziorko SUPER!!
Agnieszka najszczersze kondolencje... musicie razem przejść przez ten ból
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ellie
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja już profilaktycznie dostałam od mamy balsamy brązujące i samoopalacz do twarzy co bym się nie smażyła na słońcu, a ja tak lubię słoneczko w połączeniu z wodą...
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- oki222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ellie-> przykro mi , ja też często jeżdżę autobusami i wiem jak Ci kierowcy jeżdżą, Ciesz się ,że skończyło się tylko na kostce bo mogło dużo gorzej.Głowa do góry i pamiętaj już będzie tylko lepiej ale uważaj na siebie !
Dziewczyny APEL -> UWAŻAJCIE NA SIEBIE w tej chwili nie widać jeszcze u nas tak bardzo brzuszków i często mijają nas przywileje pierwszeństwa czy miejsca w środkach komunikacji miejskiej , niestety teraz musimy mieć oczy dookoła głowy, zaczął się sezon rowerowy i motocyklowy jeżdżą jak szaleni. Ja to już czasami myślę 10x zanim coś zrobię , ostatnio słyszałam bardzo przykrą historię własnie jak mamusia była w ciąży a druga dzidzie miała na rekach i schodząc po schodach nogi jej się zaplatały i chroniąc dzidzie na rękach straciła w brzuchu Nie będę więcej o takich sytuacjach pisać ale UWAŻAJCIE NA SIEBIE !!!
Nat B - nagana dla Ciebie oszczędzaj się !!! wiem ,że to nie łatwe ja też ostatnio nie mam czasu na nic bo jak wracam z pracy to padam teraz tez cały weekend pracuje, ale wczoraj tez byłam jakaś nakręcona jak wróciłam z pracy to do 23 ogarniałam w chałupie i jak się położyłam to z bólem pleców od razu zasnęłam i tez dziś dostałam naganę
Małopolankaja nie próbowałam się wczoraj wieczorem logować ale często jak piszę i chce zrobić dalej to pojawia mi się" błąd kodu" i wtedy żeby nie stracić tekstu muszę kopiować tekst i wchodzę w forum od początku i wklejam
Dziewczynki miłego słonecznego, leniwego dnia
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ellie współczuje,to jest bol okropny nie wiem czy w ciazy mozna przykładać altacet na opuchniecia ? Dbaj o siebie i odpoczywaj jak masz okazje
Okii straszna sytuacja,biedna ta kobieta przez nieuwagę doszło do tragedii,dlatego nie lubię zatłoczonych autobusów :/ kiedyś jechalam ścisnieta jak Sardynka i z braku powietrza mały włos nie zemdlalam,szybko wysiadłam i usiadlam na przystanku w dodatku zwymiotowałam w krzakach,i od tamtej pory nie jeżdżę autobusami zatloczonymi
Cortezia swietnie cię rozumiem,szybko zleci a czas z przyjciółmi dobrze wykorzystaj hihi
- Ellie
- Wylogowany
- gaworzenie
Właśnie z kąpieli wróciłam, zauważyłam kropelki siary z prawej piersi jak się wycierałam, myślałam, że to jakiś babol hehe, ale ścisnęłam ją trochę i znowu poleciało.
Z nogą już lepiej, jak chodzę o kulach to lekko mogę ją postawić na podłodze.
Oki okropna ta historia, tyle zagrożeń na naszej drodze czyha, trzeba uważać, już ja coś o tym wiem...
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
Okii bardzo przykre to co się stało tej kobiecie. Nie wyobrażam sobie bólu gdybym miała nagle stracić tego małego człowieczka w brzuchu.
JustynaNl super że w Polsce taka pogoda. U nas się pogorszyło i raczej o spędzeniu całego dnia na świeżym powietrzu nie ma mowy. Co jakiś czas kropi deszcz a szkoda bo przydałby się taki relaks.
NatB ja we wszystkie prace domowe zaangażowałam męża w weekend także mam trochę luzu haha musi powoli się przyzwyczajać do pomagania mi w różnych zajęciach bo jak dzidzi przyjdzie będzie mi potrzebny. Powiedz co z ta Twoja infekcją poprawiło się coś?
Cortezia pewnie korzystaj póki możesz. Z przyjaciółmi zawsze weselej. Udanej niedzieli
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Widze ze wszystkie mialysmy wczoraj problem z logowaniem:((
Ja dzis po obiadku leżakowanie na sofie przed tv wstalam chwile temu zjadlam juz buleczke i deserek tiramisu mniam ma moze ktoras z Was przepis na pyszny krem ??taki wprobowany bo w necei jest mase:(((
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
JustynaNL świetna ta Twoja córeczka:)
Ja dzisiaj dostałam o 6.20 takiego kopniaka, że myślałam że się nie pozbieram 10 minut później znowu i to zobaczyłam coś wystającego z mojego brzucha. niesamowite uczucie czekałam na to żeby końcu dało mocniej o sobie znać, bo wcześniej tyko tak delikatnie, a dzisiaj po prostu nie dało mamie spać to łobuziątko moje najukochańsze.
Przenoszę się na tydzień do rodziców, bo niestety mieszkanie w ciąży i bycie samą przyprawia mnie o częsty płacz i ogólnie zaczynam popadać w paranoje i depresje. Także jadę do rodziców odstresuje się na ogrodzie poopalam i trochę po rozrabiamy z najmłodszą siostrą
NatB Napisz jak tam Twoje wyniki?? I jak się czujesz??
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
NatB tez pytam ak samopozucie dzis?
Suzi001 Happy Birthday Moniczko!!!!!
- asiulek2706
- Wylogowany
- gaworzenie
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Suzi Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wielu radosnych chwil i żebyście zdrowo rośli Ty i Twój maluszek:*:*:* STO LAT:*!!!!