BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2013

11 lata 8 miesiąc temu #736540 przez oki222
SuziWitamy CIę:) noo poszukam na allegro chociaż już znam te komplety na pamięć nie mogę się zdecydować :)

Kasia085 - tak jak mówiłam ja na stoisku angel care kupiłam termometr i pytałam o te monitory z ciekawości bo sama przecież kupiłam ten najdroższy i mówiłam Pani ,ze jestem zadowolona bardzo i ten co ja kupiłam za 890 zł był w promocji na 830 więc troszkę taniej ale bez szału ,była jedna niania gdzie w promocji dawali ten kosz na pieluchy więc taniej około 80 zł bo kosz tyle kosztował na targach + zestaw tych torebek za 25 zł o ile dobrze pamiętam . Więc jak widzisz bez super atrakcji jak poszukasz dobrze na allegro też znajdziesz w takich cenach :)

Cortezja - szalona jesteś :) do 4 nono :) też jestem taka jak ty i też mojego M bym nie zostawiła- wiec rozumiem Cię doskonale, myślę,że przy następnym weselu Twój narzeczony już nie będzie tak długo siedział :) widząc jak teraz się czułaś :).
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W każdym bądź razie oszczędzaj się teraz.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #736553 przez pani_p
Hejo :kiss:

To nadrabiam :D

Wielomama u nas podobno bierą pod kran i heja z koksem :D więc domyślam się, że wygląda to szokująco.

Justyna u mnie też ruchy są dość mocne i brzuszek się "wygina". Czasami to bolesne, ale tak mnie to cieszy, że hej!

Oki ooo chciałabym żeby u mnie też to tak zadziałało jak u Twojej koleżanki :D hehe pozazdrościć :)

Kasia cieszę się, że maleństwo zdrowe :) Bardzo mi przykro, że musiałaś przejść przez poronienie :( nie chciałabym tego dla żadnej z kobiet, nawet tych nielubianych... Oszczędzaj się Kochana :)

Kaśkus ja nie będę kupować takich pojemników. Myślę, że można zużyte pampersy pakować do osobnej reklamówy, na balkon i codziennie tą reklamówkę wyrzucać. Daleko do śmietnika mieć nie będę więc nie chcę niepotrzebnie pieniążków wydawać :)

NatB to ja miałam znowu w smyku sytuację, że było napisane, że kobiety w ciąży poza kolejnością mogą podejść do kasy, to mówię do męża choć bo padam już na twarz a kolejka była wielka. Więc podeszliśmy a młody facet do nas: "to nie ma jednej kolejki?!" i tak kilka razy. Kapłam się, że to do nas i mu odpowiedziałam, że jestem w ciąży i myślę, że mogę podejść poza kolejnością. Zatkało gościa i później i przepraszał i się tłumaczył...

Ciekawe czy Twoje przeczucie się sprawdzi i rzeczywiście wszystko się zacznie o 4 nad ranem :D Dzisiaj zgapiłam od Ciebie i na obiad robię tortille :D Podrzuć mi, proszę, tego przepisa na priv na łososia w szpinaku bo brzmi nieziemsko :D

Nefretete no synuś już dorasta więc nic dziwnego, że ładnie przyswaja informacje i oducza się przyzwyczajeń :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nati ależ masz słodką bratanicę :)

Psotka kosz śliczny :) Będzie się synek w nim ślicznie prezentował :) Koniecznie daj znać co się dowiedziałaś na wizycie :)

Justyna no kombinezon mąż wybrał :) i tez go kupiliśmy w smyku. Miałam zniżkę z targów 20% na ubranka więc zamiast 110zł zapłaciliśmy 80zł :) Jeszcze na pewno będzie trzeba kupić później jeszcze jeden większy na później, ale to już na bieżąco :) Haha świetna kibicka z Twojej córy :)

Oki ja też muszę się rozejrzeć za jakąś pościelą i też mi się za bardzo nic nie podoba. Chyba jestem za wybredna :D

Cortezia ja też jestem uzależniona :D jak nie odpisuję to napewno czytam na bieżąco bo mam neta w tel więc to nie problem :D Wcale się nie dziwię, że teraz odczuwasz napinanie brzuszka i zmęczenie. Mnie też po weselu dwa dni wszystko bolało i spędziłam je w łóżku. Obserwuj się Kochana i odpoczywaj :) Też jestem taki borok co się o wszystkich martwi a najmniej o siebie... Jak mąż gdzies wychodzi z kolegami to ja spać nie mogę aż wróci...

Kasia widzę ty też masz wsparcie w małym siostrzeńcu :) fajnie :)

Suzi

A u mnie bóle kości łonowych ustąpiły a wróciła znowu rwa kulszowa :S no i jak nie urok to
całe szczęście nie boli ciągle tylko jak wstaję czy leżę. Idzie przeżyć :)

Dzisiaj się wybrałam z rańca do lekarza a tu okazuje się, że on na chorobowym od dzisiaj. Kurka się zrywałam niepotrzebnie. I dalej będę się zastanawiać ile znowu przytyłam :D no nic pójdę za tydz.

A bardzo się cieszę, że podobają się Wam zdj malutkiej :) Ślicznie pozowała hihi. Widziałam, że dziewczyny wychodziły z jednym, góra dwoma zdj a my mamy aż 5 :D

Buzioleeee :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #736554 przez natB

Co do porodu to dużo myślę, bo się zaczynam stresować... w piątek jedziemy po komodę dla młodego i w sobotę zaczynam prać :lol: :lol:
Sama moja Mama powiedziała wczoraj, żebym się ogarnęła, bo a nóż urodzę wcześniej i co?! :P no właśnie CO :D

Justynka córa nieziemska :D ładnie kibicuje :D

A ja dzisiaj popadam w jakąś depresję, pogoda mnie dobija :(... antena mi się przestawiła na dachu i nie obejrzę ,,porodówki" na TLC :(...
siedzę sama w domu, prasować mi się nie chce... taki leń, że szok :D... ale zrobiłam pyszny obiad dla męża łososia z makaronikiem i szpinakiem mniammmmm :)...

11 lata 8 miesiąc temu #736562 przez natB
Pani_P kochana wysłałam Tobie przepis :D... proste i tanie danie polecam :)

Pan ze smyka to szkoda gadać... jadę w pt. do ikei i tam też obsługują ciężarne poza kolejką, ale ludzie zawsze się tak dziwnie patrzą :/...

Heheh ja teraz mogę sobie troszkę po pichcić, bo rządzę w kuchni :D, a tak to teściowa :dry: gotuje ciągle to samo... a jak ja chcę coś ugotować to nie uśmiecha mi się dla 10 osób :/... a teraz luźniej w domu, więc jest fajnie :D

Udało Wam się z tym kombinezonem :)... jak będzie synuś to też mu przypasuje heheh :P:P nie no żartuję oczywiście :P

11 lata 8 miesiąc temu #736565 przez pani_p
Natka bo mnie do zawału doprowadzisz:P :D hehe

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #736604 przez małopolanka
hej dziewczynki ;-)

Pani P i wielomama Wasze córcie pięknie przybierają na wadze. Kurczę ja się martwię ile mój mały teraz waży. Może przytył coś od ostatniego USG bo inaczej urodzi się najmniejszy chyba z całego forum ;-)

Pani P cudne zdjęcia. Zuzia jest prze słodka ;-)

Okii trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ;-) My wszystkie chyba zaczynamy się już bać ;-) Mi w sobote stuknął 30 tydz poród zbliża się wielkimi krokami.Jakos ostatnio zdałam sobie sprawę że tak naprawdę to nie dociera do mnie że za dwa mies będziemy mieć tego bobasa w domu. Niby wszystko jest gotowe i czekamy już na niego tyle a jednak ciągle do mnie nie dociera że to naprawdę się dzieje ;-)Co do pościeli to tak wszystko jest już wyprane. Gatunkowo jest bez zarzutu. Kołdra jak dla mnie jest za duża bo przecież na początku to malizna będzie i wystarczyłaby połowa z tej kołdry (może na allegro sa dostępne rozmiary to zwróc na to uwagę)hehe w późniejszym okresie się przyda w sumie ta kołdra i tak na początku lepiej nie przykrywać dziecka kołdrą więc ja mam dwa śpiworki i rożek więc jakos damy radę. Ja kupowałam tu w Irl zestaw ochraniacz kołdre podusie poszewki na kołdrę i poduszkę kocyk i rożek a zasłony i organizery zamawiałam z allegro. Też dałam sobie spokój z baldachimem itp. bo chociaż pięknie to wygląda to akurat na zimę się nie przyda. Gdybym miała wybierać to kupiłabym z tej firmy jeszcze raz bo cenowo wygląda to przyzwoicie a materiał i wzory są naprawdę ładne. Po praniu nic się z tym nie dzieje. Przynajmniej po tym jednym ;-)

Psotka super że wyniki są w normie. To świetna wiadomość ;-) Gratuluje zakupu kosza Mojżesza ;-)fakt jest to na pierwsze 3-4 mies ale mam nadzieję że dobrze nam będą służyły. Ja w ciągu dnia zamierzam ten kosz wstawiać do salonu bo w sumie tam spędzam najwięcej czasu więc mogę mieć Kamilka na oku. Pod tym względem ten kosz to bardzo wygodne rozwiązanie.

JustynaNl nie do wiary jak Twoja córcia kibicuje ;-) fajnie jak rodzinka ma jakieś wspólne pasje. Córka jak dorośnie na pewno zapamięta wspólne wypady na mecz z rodzicami ;-) będzie miała co wspominać hehe

Cortezia szkoda że tak to wyszło z tym weselem. Ja trochę Cię rozumiem tez chyba nie zostawiłabym męża w tej sytuacji samego chociaż na pewno byłoby to lepsze dla Ciebie.Oby kolejne wesele (bo chyba masz jeszcze jedno przed sobą z tego co pamiętam) skończyło się lepiej
Dawaj znać na bieżąco jak się czujesz.

NatB u mnie też dzisiaj szaro smutno i ponuro. Dopiero teraz wzięłam się do życia bo rano to była katastrofa hehe najchętniej przespałabym cały dzień. Ja trochę obawiam się tego listopada jak dzidzia się urodzi bo jednak pogoda bardzo wpływa na samopoczucie. W lecie ma się chyba więcej energii więc kolejna dzidzia musi być na lato hehe

Suzii hehe ja tez mam uczucie podobne do Twojego. Zawsze miałam szczupłe nogi i biodra a teraz przy tym obciążeniu dolna część mojego ciała cierpi z tego powodu. Czuje że dzidzia uciska i wszystko robi się opuchnięte. Oby szybko zleciały te 2 mies.... bo ja już się boje jak moje ciało będzie wyglądać szczególnie tam na dole. aaa właśnie miałam Ci pisać na fb w smythsie są te startery z aventa przecenione byłam w weekend więc zaglądnij może u Ciebie też są promocje.

Kochane ja dzisiaj zabrałam się za pakowanie torby dla małego ( wstępnie chciałam zobaczyć czy wszystko się zmieści i co mam zabrać) zdjęcia wstawie na fb bo może którejś z Wam się przyda i też w sumie czekam na jakies podpowiedzi albo rady bo nie jestem pewna czy jest wszystko co potrzeba. Patrzyłam na liste przed pakowaniem i trochę jeszcze musze dokupić tzn poproszę siostrę jak będzie w Pl z kosmetyków dla bobasa. np. do pielęgnacji pępka itp. więc na razie pakowałam to co mam.

Jutro przyjdzie czas na moja torbę bo dzisiaj już padam taki dzień mam senny.

11 lata 8 miesiąc temu #736629 przez kaśkus
Jejku, ile tu się potrafi zadziać przez jeden dzień. :)

Justynka, jestem pod wrażeniem Twojej małej kibicki! :D

Małopolanka, dzięki za informacje o tej promocji na startery. Jutro podskoczę do smythsa. Może się załapię. :)

Cortezia, jestem pod wrażeniem, że tak długo wytrzymałaś. Sama nie wiem, jakbym się zachowała w takiej sytuacji, ale widzę, że Ty, to już rasowa mamusia - taka opiekuńcza. 14 września wybieram się na wesele mojej siostry. Mam nadzieję, że będę miała tyle sił co Ty. Odpoczywaj!

Okii, trzymam kciuki za wizytę. Ja miałam mieć dzisiaj wizytę z położną, a okazało się, że jednak z lekarzem. Trochę się wystraszyłam, bo pomyślałam, że skoro z lekarzem, to może coś jest nie tak. Ale niepotrzebnie się martwiłam. Położnej akurat nie było, więc dr przejął jej pacjentki. Trochę szkoda, bo wszystko robił na szybkiego i nawet nie zdążyłam zapytać o niektóre rzeczy. A z położną to jak z dobrą ciocią. :( Poza tym wszystkim, wreszcie zrobią mi ten test obciążenia glukozą 5 września i w końcu będę spokojna.

NatB, czy mogłabyś mi również wysłać przepis na tego łososia? :D

Dziewczyny, dzięki za rady w sprawie kosza na zużyte pieluszki. Nie będę go na razie kupować, bo najbliższe wydatki troszku mnie przerażają. Wypróbuję sposób pani_p. Jak coś, zawsze mogę skoczyć do sklepu. No tak, tylko że wtedy nie będzie już pewnie promocji. :( Ech, życie.

Suzii, mam podobnie jak Ty. Z tego co widzę, to większość (jeśli nie wszystkie) z nas tak ma. :D

Wydarzenie z wczoraj. Leżę sobie na kanapie i oglądam z M. film i nagle czuję straszny ból w klatce piersiowej, tak jakby ktoś mi na niej usiadł. Myślę, że to mogło być serce. Czy któraś z Was miała już coś podobnego?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #736647 przez Psotka
Witam Kochane,

Oki no ja za pościel jeszcze sienie zabieram bo łóżka nie mam (-;
Ale żeby była ładna i dobrej jakości to trzeba zapłacić. Bardzo ładne sa te komplety z misiem co pokazałaś.
Rozstępów, odpukać jeszcze nie widzę u siebie. Ale słyszałam że mogą pokazać się w ostatnich tygodniach. I daj znać po wizycie.

Nat B u Nas pogoda się zmieniła i jak rano było słońce to teraz tak jesiennie ponuro i deszczyk popadał. Tak zaraziłam się od Was (-; ale juz od dawna szukałam na allegro tylko jakoś nie miałam dobrego momentu na zakup, jakaś niezdecydowana byłam.
Pyszne rzeczy pichcisz mniam.

Małopolanka ja też więcej myślę o dzidzi bo to tylko 2 miesiące i już będziemy we trójkę. Szybko zleci.

Suzi tak samo mam, w środku wszytko nabrzmiałe i spuchnięte. Oj bidoku i jeszcze te upławy masz.

Cortezia no to się przeciążyłaś...mam nadzieje że już trochę lepiej się czujesz, twardy brzuszek to nie fajna sprawa. Przede mną to samo za 2 tygodnie-ślub naszego przyjaciela. Z tym że ja do 4 nie pobaluje pomimo tego, że jestem na 120 % pewna że mój mąż to może jako ostatni wrócić do spania. Tak już on ma, dusza towarzystwa- lubi ludzi, lubi rozmawiać, dyskutować i sobie popij. No ale już tyle razy udowodnił że nie muszę o niego się martwić że bez oporów wrócę sama do pokoju na spanko.
Z tym panieńskim to jeszcze zobaczę chciałabym chodź max na 2 godz, bo później na takim zlocie kobitek to długo mnie nie będzie (-;

Pani P w takich sytuacjach z kolejkami to bez krępacji trzeba iść od razu do kasy. Ja tak zrobiła w Lidlu i nikt nawet nie mrukną nawet kasjer powiedział żeby się nie pytać ludzi czy puszcza tylko śmiało do kasy mam podejść. A kolejka była chyba 50 metrów, bo kasy im się zepsuły czy jaką awarie mieli.

My po wizycie u Endokrynologa jesteśmy zadowoleni, wyniki są w normie, ale to zasługa stopniowego zwiększania hormonu zaczęłam od 25 a teraz przyjmuje 137 !! No ale taka dawkę muszę utrzymać raczej do końca ciąży. Przed porodem za 6 tyg ostatnia wizyta i pani doktor powie co dalej bo połóg to też obciążenie dla naszego organizmu i mogą znowu pojawić się anomalie w tarczycy.

Ja nie mogę się doczekać naszego usg w czwartek, ciekawe jak tam rozmiary dzidzi.
Pokój gotowy jest do przemalowania ściany. Przez dzisiejszą pogodę na wet nie poćwiczyłam. Musze sobie zrobić herbatkę z miodem i limonką, tak na chandrę. Buziaki wszytki pulchniutkim Kobitkom.

11 lata 8 miesiąc temu #736655 przez oki222
Małopolanka ,dzięki za info w sprawie pościeli chyba jeden komplet kupie właśnie tej firmy a znalazłam jeszcze firmy feretti -też mają fajne wzory i kolory :)

Kaśkus- też tak miałam już ze dwa razy, kurcze myślałam normalnie że to zawał tak bolało aż wdechu nie mogłam złapać ale zawsze na siedząco ,więc jak się położyłam na plecach i się wyciągnęłam to przechodziło ,jutro będzie lepiej :) to mija, chociaż nadal nie wiem co to było, jedyne co mi przychodzi do głowy to to że jak to jedna lekarka powiedziała , wyniki badań mogą być troszkę gorsze i często mogą różne dziwne rzeczy boleć i dokuczać bo teraz dzielimy swój organizm z drugim ....malutkim :)

11 lata 8 miesiąc temu #736709 przez agnieszkazst
czesc Mamusie :) nie było mnie od soboty a tyle się postów pojawiło że hoho :) :) mieliśmy awarię łącza i od soboty nie miałam neta :( :( ale już wrócił :) :) Jeśli dobrze zauważyłam to jest wśród Nas nowa listopadówka :) Wredotka - witaj!!

dziewczyny proszę o radę. Przymierzam się do kupna MONITORA ODDECHU i jakiegoś DOBREGO NIEZAWODNEGO TERMOMETRU. Czy któraś z Was zakupiła już te rzeczy??? Jeśli tak to jakie, co polecacie??? Bo mam mętlik w głowie..... A chciałabym już to zamówic.

Dziś zamówiłam 3 koszule dla mnie :D majtki poporodowe, wkładki laktacyjne i herbatkę bocianek wspierającą laktację :) Teraz się przymierzam do tego monitora oddechu i termometru no ale nie wiem co wybrac... Słyszałyście coś o tym termometrze ??? allegro.pl/termometr-sisi-aqua-therm-nie...gin-i3483809899.html Bo ponoc rewelacyjny, niemieckiej produkcji i z certyfikatem. Któraś z Was już jakiś kupiła?

A co do MONITORA to się zastanawiam nad tym allegro.pl/tomy-trust-monitor-oddechu-dl...owy-i3489729621.html Co o nim myślicie??

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #736732 przez małopolanka
Psotka szkoda ze musisz utrzymać taką dawkę hormonów ale jak trzeba to trzeba. Trzymam kciuki za twoją wizytę w czwartek. Współczuje Ci tego malowania. ja szczerze to ciesze się bardzo że w miare wcześnie zabrałam się za urządzanie pokoju pranie prasowanie itp. bo teraz już nie nadążam. Robię się coraz bardziej ociążała i nawet dzisiaj jak prasowałam parę ciuszków dosłownie kilka sztuk to się zmęczyłam i nogi odmawiały posłuszeństwa kurczę robi się nie wesoło.

Agnieszka niestety nie pomoge w sprawie monitora ani termometru. Może na internecie znajdziesz jakieś opinie. Ja termometr mam ten www.bing.com/images/search?q=termometr+b...93C&selectedIndex=13 ale nie wiem jak działa bo jeszcze nie testowany ;-) a monitor chciałabym taki www.bing.com/images/search?q=monitor+ang...FC6&selectedIndex=24

Okii widziałam tą pościel feretti boska jest ;-) chyba mają ładniejsze wzory. Jak ja kupowałam to w sklepie była tylko ta amy i może i lepiej bo kurcze miałabym problem z wyborem gdyby mi pokazali wszystkie wzory z tej firmy feretti haha

11 lata 8 miesiąc temu #736766 przez Psotka
Agnieszka ja zakupiłam
taki z mothercare, on jest do ucha, pomiar w sekundę. Nie wiem czy się sprawdzi bo to wyjdzie w praniu, testowałam na sobie, jest naprawdę szybki.
Kupiłam go w promocji za 78 zł.

Kontrolera oddechu chyba nie zakupię, szkoda mi pieniędzy.

www.hushbabies.com/product/4042/motherca...ear-thermometer.html

11 lata 8 miesiąc temu #736777 przez oki222
Małopolanka stąd moje problemy, za dużo tych wzorów :P

Agnieszkazstja już chwaliłam się moim monitorem allegro.pl/angelcare-ac1100-monitor-nian...-wa-i3486284846.html jestem prze zadowolona bo został już sprawdzony przez nas i jest bardzo dobry,czuły ,zdaję sobie sprawę ,że jest drogi ale ogólnie monitory angel care mają dobrą opinię więc poszukaj po prostu innego modelu bez kamerki.
Jeśli chodzi o termometr to kupiłam allegro.pl/termometr-bezdotykowy-abakus-...szy-i3486345572.html to też jest producenta angel care też sprawdziliśmy i daje rade(mierzy temperaturę ciała,powietrza i powierzchni), chociaż jak poczytasz opinie to wszystkie te termometry bezdotykowe mają swoich wrogów -NIE MA TO JAK STARE SPRAWDZONE RTĘCIÓWKI :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #736870 przez suzi001
Dzięki dziewczyny pocieszylyscie mnie bo myślałam ze ciagle mam ta infekcje,ale jak mówicie ze macie tak samo to chyba juz nasze ciało przygotowuje sie do porodu :) ja miałam uplawy po tych globulkach bo one ze mnie schodzily i mam nadzieje ze pozbylam sie tego cholerstwa.

Co do termometru to słyszałam opinie ze te do ucha i te dotykowe to pic na wodę i nie sa wiarygodne,moja znajoma dzidzi mierzyla w pupci temp :) i zawsze sie zgadzało.
Jeśli chodzi o nianie to ja zakupie sobie zwykła z monitorkiem video bo wiem z jest przydatna :) nie chce sie nakręcić :)
Oki zaszalalas naprawdę z ta niania hoho taka sumka ze idzie złapać sie za kieszeń hihi :)

Malopolanka dzięki widziałam na str smythsa ze jest oferta połowy ceny tego zestawu więc ruszam na podbój :)
A jeśli chodzi o pościel to tez mam problem bo średnio mi sie niektóre podobają :) ale jeszcze przejde sie do polskiego sklepu dziecięcego moze cos tam wynajde podobno jest taniej niż te irlandzkie :).a materacyk jaki masz? Bo ja bym chciała z kokosem taki dwustronny bo jest najlepszy :) i chyba tu w irl takiego ne ma chyba ze w pl sklepie właśnie :)

Dzisiaj miałam niezła akcje juz myślałam ze bede rodzic a okazało sie ze to zaparcie,teraz sie z tego śmieje ale wcześniej myślałam ze wykituje,nagle zaczął boleć mnie bardzo brzuch zrobiło mi sie duszno a wręcz gorąco a nogi z waty i mówię cholera jeszcze nie teraz poszłam do kibelka i próbowałam zrobic co swoje tez nie dało rady a brzuch coraz gorzej zaczął boleć więc zjadłam 2 jabłka na raz i kiszki m i sie poluzowaly i przestało boleć,i sobie myśle Boże kochany jak ja wariuje przy zwykłym zaparciu ( co wcześniej mi sie nie zdarzało) to co to będzie z porodem porażka ( ja mało odporna na bol i do tego panikara ehhhh jak przeżyje to to będzie cud.glupia sytuacja zeby z tego spowiadac sie na forum ale pierwszy raz mnie złapał taki silny bol brzucha ze myślałam ze umywalke wygryze wrrrrr aż nie wyobrażam sobie siebie na sali porodowej,jedynie z epiduralem moge urodzić ehhhh.. Dobranoc dziewuszki :)

11 lata 8 miesiąc temu #736950 przez agnieszkazst
Suzi, spokojnie, na pewno jak przyjdzie co do czego, damy radę!!!! Na pewno będzie to ciężki dzień ale i bez wątpienia najbardziej przez nas oczekiwany :) DAMY RADĘ!!

Cały czas się zastanawiam co do wyboru tego MONITORA ODDECHU i TERMOMETRA. Piszcie jeszcze dziewczynki na co Wy się zdecydowałyście. Dzięki Psotka, Oki i Małopolanka za Wasze wskazówki.

A ja czem prędzej muszę podzielic się newsem, że przed chwilką odkryłam że właśnie rusza jesienna edycja warsztatów Mamo to ja!!! Startują 9.09. w Katowicach i potem w różnych miastach Polski :) Polecam, jak ktoś może to warto :) babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-informacje.html Ja już się zapisałam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka