- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
U nas dzis nie bylo kiedy sie nudzic.Maly glodomor dokazywal,teraz na szczescie spi.
White u mnie jest to samo,Szymek jak juz dorwie cyca to by ssal i ssal,dlatego w nocy ratuje sie butla bo bym nie wyrobila bo ssie i dalej glodny.Troche ssie,troche spi i tak w kolko.
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
My już po pierwszej szczepionce... w ostatniej chwili prypomnialo nam się że teść ma znajomą pediatrę i odradziła nam t 5w1 i 6w1 powiedziała że najlepsze są te nasze bo tamtych nie ma jeszcze tak długoletnich badań jak te podstawowe i że gdzieś tam wycofują je w ogóle z obiegu więc zdecydowaliśmy się na refundowane... trochę ciężko było bo to 3 ukucia po pierwszym malutka najbardziej płakał aż ze stresu kupkę zrobiła... płakałam prawie razem z nią gdyby mąż mnie nie uspokoił to pewnie ryczała bym jak bóbr... na szczęście już jest po wszystkim ale malutka taka troszkę rozdrażniona ale głównie śpi bidulka moja...
przybrałyśmy już na wadze 1900 od urodzenia
A jeśli chodzi o kg z przed ciąży to u mnie juz ich nie ma a nawet 2 mniej chociaż po ciuchu liczę że będzie jeszcze mniej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
moni31 straszne przeżycia miałaś na szczęście wszystko skończyło się dobrze
Kaś_O Martynka też już się tak ślicznie uśmiecha i można powiedzieć że gaworzy nawet tak słodko to wygląda że na poprawę humoru jak znalazł
Iwona23 zazdroszczę że tak kg lecą w dół też bym tak chciała a z karmieniem to chyba każdy tak ma ja to samo nawet mój mąż jak czasem kari malutką to też to samo ostatnio mówił
Asiula315 my dajemy czasem do popicia glukoze na początku kazali po tej żółtaczce a teraz tak po prostu dajemy bo widać że czasem chce jej się pić ewentualnie rumianek do picia też dajemy.
mała82 podobno najważniejsze to się nie denerwować bo wtedy pokarm zanika więc uszy do góry będzie dobrze
Pozdrawiam wszystkie mamusie
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ciekawa jestem co ci powiedzą.. Czekam na wiesci
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny mam pytanie.
Naszemu Szymkowi wyskoczylo jakies paskudztwo na cialku.Ale nie na calym tylko na klatce piersiowej,nozkach,raczkach i buzi punktowo.Takie krostki czerwone i jak kaszka wygladaja.Nie swedza go ani nic,jak posmaruje kremem to troszke zbieleja ale potem znow sie robia.Wiecie moze co to moze byc?Bo ja juz wymiekam czy to potowki czy alergia. Pewnie nas czeka wizyta u pediatry z tym cholerstwem
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Mam do was pytanie z innej beczki. Ma któraś z was chustę do noszenia dzieci? Jak się sprawdza?Moj syn bardzo lubi być do mnie przytulony i dzis zamówiłam chuste po to by odciążyć ręce i mieć go przy sobie.
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiula315-pępek zakleja się jak wyjdzie mocno na wierzch albo jest przepuklina,ale na pewno byś zauważyła zmianę.Moja siostra musiała zaklejać synkowi,bo od bóli brzuszka tak się prężył,że aż pępek mu wyszedł.
Kristi-szczepienia nie należą do najprzyjemniejszych niestety,ale pomysl o tym,że takie maluszki szybko zapominają.Zgadzam sie z Twojąi Motylka decyzją co do szczepień,zamiast tych 6w1 lepiej zaszczepić na te dodatkowe.W UK nie dają żadnego wyboru,tylko dają te refundowane,ale za to do nich należą:rotawirusy,pnumokoki i meningokoki,więc nie mogę narzekac.
Moni31-dobrze,że wszystko skończyło się szczęśliwie-nie zazdroszczę przeżyć.
Gosica-a może te krostki to uczulenie na oliwkę czy płyn do kąpieli-moja Martynkę wysypało tak po oliwce Johnsona,za to u Jaśka używam i jest ok.
Mała82-oj wiszą i wiszą-ale to minie.U mnie na początku Jasiek potrafił wisieć 1,5 godziny-teraz najada się w 10 min.
Nasz Jasiek waży już 4360,przytył 900 gram od urodzenia.najbardziej mnie cieszy,że mogę jeść wszystko,nawet nabiał i Jaśkowi nic nie jest,całkiem inaczej niż jak bylo z Martynka-może tym razem tyle nie schudnę...