- Otrzymane podziękowania: 0
SZPITAL
- MaDzIa
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
15 lata 1 miesiąc temu #124 przez MaDzIa
Temat może nie dotyczy bezpośrednio wizyt u lekarza ale niestety nie wiedziałam gdzie go tu wcisnąć. Otóż moje pytanie dotyczy odwiedzin osób przebywających w szpitalach i leczonych chemioterapią. Powiedziano mi jeszcze jak miałam zajęcia w szpitalu, że chemioterapia nie jest szkodliwa dla osób trzecich...czy rzeczywiście tak jest?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paula
- Wylogowany
- gaworzenie
- Skarby dwa :)
Mniej Więcej
15 lata 1 miesiąc temu #125 przez Paula
Mama 17-miesięcznego maluszka, namiętnie połykająca kwas foliowy by synek miał siostrzyczkę lub braciszka Tak było kiedyś - teraz już z dwójeczką pod pachą
Ojć - ciężki temat :/
Jeśli chodzi o chemioterapię i chorych onokologicznie, to raczej wizyty innych ludzi, są dla nich szkodliwe - wprowadzamy bowiem mnóstwo bakterii w otoczenie :/
A czy oni szkodzą nam - nie wiem... ale wątpie.
Jeśli chodzi o chemioterapię i chorych onokologicznie, to raczej wizyty innych ludzi, są dla nich szkodliwe - wprowadzamy bowiem mnóstwo bakterii w otoczenie :/
A czy oni szkodzą nam - nie wiem... ale wątpie.
Mama 17-miesięcznego maluszka, namiętnie połykająca kwas foliowy by synek miał siostrzyczkę lub braciszka Tak było kiedyś - teraz już z dwójeczką pod pachą
- agast
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #1731 przez agast
Oj chyba chemia nie jest szkodliwa dla zdrowych jak byłam w ciąży moja mama leżała na onkologi i miała chemie odwiedzałam ją bo jej stan był krytyczny i lekarze nic mi nie mówili że coś może być nie tak ze mną lub z dzidzią :] a np informowali mnie bym nie szła po jednym z korytarzy bo tam jest naświetlanie i przez mury może przechodzić promieniowanie które nie jest wskazane dla dziecka!
Więc myślę że chemia nie jest szkodliwa :] dla niebiorących
Od tego czasu mineło już 8 lat i ja jak i córka mamy się dobrze
Więc myślę że chemia nie jest szkodliwa :] dla niebiorących
Od tego czasu mineło już 8 lat i ja jak i córka mamy się dobrze
- tysia178
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 10 miesiąc temu #1761 przez tysia178
ja również spotkałam się z opinią,że chemioterapia nie jest zagrożeniem dla osób które jej nie mają.