- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonka!!! cudowna wiadomość, zdrówka staraj się oszczędzać
Madeline rozumiem że cięzko ale jesteście razem, macie cudowne dziecko i pracę... A co do mnie i Ł. to teraz mamy lepszy czas, mam nadzieję że tak zostanie. U Jasia też wszystko dobrze dokazuje aż nadto:-)
Joanna to gratuluję wytrwałości, jeszcze będą trudniejsze dni ale najważniejsze za wami, naprawdę możecie być dumni z Aluni i oczywiście z siebie również.
Dziewczyny zaczęłam pracę dziś miałam pierwszy dzień, jestem zmęczona i zestresowana. Mam tydzien na naukę większości rzeczy, za tydzien moja kierownik ma urlop i bedę sama z szefową a ona mnie paraliżuje. czuję się przy niej jak mała dziewczynka...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
wstawiam obiecane zdjęcie Alutkowego królestwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Natalia gratuluję pracy! nic się nie stresuj, poradzisz sobie ze wszystkim! jesteśchybanajbardziej zaradną kobietą jaką znam i taką przedsiębiorczą
Madeline poprawa jakaś tam jest, ale szału nie ma...
Joanna ale super pokoik! Nasza Zuzia już nie chce być przewijana na przewijaku i przebieramy ją "w locie"
chłopek całym sercem życzę Ci dziewczynki!
Ech ciążowe mamusie zazdroszczę Wam! Gdybyśmy mieli trochę bardziej uporządkowane i bezpieczne finansowo życie to też byśmy się pewnie starali o rodzeństwo dla Zuziaczka
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
powiem wam ze mnie jest juz bardzo ciezko...
przenieslismy sie na nowe mieszkanie i cale szczescie ze nie zaczelismy remontu bo wczoraj dostalismy propozycje wiekszego mieszknia i dzis idziemy obejzec co tam nowego nam dadza
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Amelka urwis, od wczoraj ma kaszelek wiec podaje ej syropek.. no i zabki ida.. zobaczymy jak tam dalej pojdzie...
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
joanna pokoik alutki super! Tez musze cos pomyslec moze zeby go przekonalo do spania w swoim pokoju w lozeczku. A no i jak nauczyliscie Ale spac znow w lozeczku?
natalia jak Jas? Juz zdrowy?
kasiulka a co lekarz mowi o Zuzi? Czego przyczyna moze byc to nie spanie, skoro wykluczyliscie te pasozyty? A i jak biust-jrem pomaga? Bo u mnie po odstawieniu byl zanik piersi, teraz jest lepiej ale u mnie to wynik ciazy-co bedzie po tej to strach myslec.
Mamusie chlopcow robicie cos z siusiaczkami synkow? Bo kurcze bylismy w sr na szczepieniu i lekarz poqiedziala ze do 3-4 roku to skorka z siusiaka ma czas zeby zejsc, ale przepisala nam masc zeby przed kapiela snariwac i potem odciagac skorke. A czytam w ulotce ze to masc sterydowa i stosowac tylko 7 dni bo po 14 to moga byc objawy niepozadane a ona kaze bam snarowac miesiac i sama nie wuem co robic. Jak to u Was wyglada?
Kochane i jak wygladaja jadloapisy waszych dzieci bo nie mam pomyslow, a wszystjo michasiowi sie szybko nudzi :/
Kolorowych senkow kochane!
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonka Alicja ma swoje łóżeczko w naszej sypialni, tuż obok naszego łóżka...ja albo mąż zapalamy jej lampkę nocną ( specjalnie kupiliśmy taką fajną ) i siedzimy w pokoju czy też przysypiamy razem z Alą ciężko jest, potrafi usypiać przez godzinę, non stop wyrzuca smoka, więc trzeba wstawać i podawać, rozpina sobie śpiochy itd.
jak Ty się czujesz? ciekawe kto tam u Ciebie mieszka czujesz już ruchy?
odnośnie jadłospisu...u nas na pierwszym planie szyneczka, parówki z szynki, potem kaszki różnego rodzaju, najczęściej te dla juniorów z różnymi kawałkami czegoś tam
środek z bułeczki, różne serki np. danio, jogobella, czy też puddingi babydream, owoce, pałki kukurydziane, dzisiaj zajadała się bmuffinką czekoladową, bardzo lubi kanapeczki z nutellą i wiadomo obiadki, które ostatnio mniej chętnie zjada np. krupnik, rosołek z kluseczkami z jajka i mąki, pomidorowa, buraczkowa z jajeczkiem, z rybką, z borkułami itp
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas wszyscu po kolei chorzy, michas katar ma juz tydzien i jest coraz gorzej. U mnie co zaczelo sie rozwijac i gardlo mnie boli i wezly chlonne, masakra.
Ja czuje sie jezli chodzi o ciaze to juz lepiej-mdlosci minely, juz tylko jak czegos za duzo lub zbyt aromatycznego zjem . Tylkp hormony buzuja bo czuje sie jak chodzaca bomba tak mnie wszystko zlosci i czasem poplakuje ot tak sobie...hehe. Ruchy cos chyba zaczynaja sie pojawiwc glownie wieczorem jak usypiam, alr to jeszcze nic wyraznego :
Odezwijcie sie kochane
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Hej Kobietki! Sto lat tu nie zagladalam! Pozdrowienia dla Was, Waszych narodzonych i już podrośniętych Bąbli oraz tych jeszcze nienarodzonych Maleństw!!
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
joanna tez przystawilismy lozeczko michasia kolo naszego imichas w nim zasypia, tylko musi trzymac mnie za reke bo inaczej placze. Z reka (w zaleznosci od tego jak jest zmeczony) to w ciagu 10 minut potrafi zasnac. Ale budzi sie w nocy daje mu reke lub glaszcze po glowce i zwykle dalej zasypia. Wstawac nie trzeba, ale zastanawiam sie czy uda sie kiedys bez tej reki. A u Was jakies postepy sa?