BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 10 miesiąc temu #319041 przez Hea
Ja też już lecę
Dobranoc i spokojnej nocki :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #319153 przez rybka19834
Hea u nas tez będzie Wiktor ;) na początku mi sie nie podobało ale jednak zostaniemy przy tym imieniu;)moja siostra mówi ze na czasie te imię jak dla mnie twarde trochę ...myślałam jeszcze Alan ale dla męża podoba sie Wiktor i tak już chyba zostanie;)pozdrawiam

12 lata 10 miesiąc temu #319210 przez magda__kielce
Hej mamuski co do imion to tez caly czas sie zastanawiamy i to caly czas mnie meczy bo niechialabym zeby potem dzieciak mial jakies nieprzyjemnosci w zwiazku z imieniem i zeby pasowalo do nazwiska na dzien dzisiejszy jest Bartosz a czy sie to zmieni to sie okaze :laugh:
co do wizyty u lekarza tez za kazdym razem niemoge sie doczekac a dzis mam wizyte trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze ;)
A jesli chodzi o jedzonko to ja tez caly czas mam na cos ochotke :laugh:
A moj synuś od3 nocy niechce spac tylko od1 do 3 sie wierci i ściska pęcherz kiepska pora no ale lepiej ze go czuje niz mialabym sie martwic :laugh:
życze milego dnia pozdrawiam

12 lata 10 miesiąc temu #319220 przez Natalia^^
Magda ja mam to samo, moj synuś przebudza sie koło 22, potem mniedzy 24 a 3 w nocy daje czadu:)

troche sie martwie bo podobno po porodzie tak dzieciaczkom zostaje:/

Ja mam wizytę 2,03. tak wiec jeszcze trochę, a nie moge sie doczekac bo oststnio nie było usg.
u mnie robotnicy dzis konczą:) jestem mega szczesliwa, co prawda mebli do duzego pokoju nie mamy ale w koncu bedzie pozadek:)

Dzis zaczęłam żałować ze mieszkam gdzie mieszkam, fajnie miec osobny pokój dla dziecka a niestety mamy tylko dwa pokoje, mieszkanie niby nie małe bo 60m2 ale brakuje mi teraz jeszcze 16m2:P

12 lata 10 miesiąc temu #319275 przez chłopek
hej dziewczynki mi sie źle dzien zaczął spadł mi obraz woskowy który dostalsmy od moich rodziców na ślub:( jeszcze mnie noga dziaisj boli, wczoraj w kośćiele nie mogłam ustać, jak jest mąz to mi pomaga przy Ksawciu, a tak w dzien sama musze jakos dac sobie rade

12 lata 10 miesiąc temu #319322 przez Natalia^^
Chłopek mam to samo mnie tez boli noga od półdupka do kostki. lekarz mi mówił ze to moze byc rwa kulszowa, nie martw sie i sie oszczedzaj, u nas dzien zapowiada sie ładny, słoneczko swieci, okna pomyte i az chce sie patrzec:)

12 lata 10 miesiąc temu #319330 przez chłopek
u mnie śnieg sypie :( masakra

no łatwo mówić oszczedzaj sie jak zawsze trzeba sie Ksawciem zająć

12 lata 10 miesiąc temu #319336 przez martynka9996
magda__kielce lepiej żebym nie pisala wspomniej z mojego pierwszego porodu ale chęć posiadania 2 dziecka jest mocniejsza niż te wszystkie okropne wspomnienia. Dodam że przerwe między Patrysią a teraz 2 ciążą mam 7 lat bo nie mogłam sie zdecydować. Pamiętaj kobieta jest w stanie dużo wytrwać dla swojego dziecka i te wszystkie rozstępy bóle zgagi nudności skurcze nie są wstanie przytmić tej pierwszej chwili kiedy położą ci maleństwo na brzuchu takie pomarszczone brudne we krwi ale dla ciebie najpiękniejsze i najcudowniejsze na świecie. Zobaczysz w tym momencie wszystko co złe odejdzie w pamięci zostanie ale nie bedzie już ważne.

12 lata 10 miesiąc temu #319503 przez Hea
Hej;)
rybka19834 : to fajnie będą dwa Wiktorki :blink:

magda__kielce: Bartosz-ładnie :)

chłopek : współczuje...u mnie też dziś nie fajny dzień...głowa mi boli :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #319511 przez chłopek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 10 miesiąc temu #319572 przez martynka9996
Jestem po dzisiejszej wizycie odebralam wyniki glukozy na czczo 82 a po obciażeniu po 2 godz 105. Nie wiem czemu ale skrócila mi sie szyjka macicy lekarz powiedział że jest miekka więc jest ok ale już zaczynam się martwić :huh: że coś sie dzieje. Mam zwolnienie na 3 tygodnie więc mam troche spokoju z wizytami u lekarza.
Dobra zmykam poodpoczywać po obiadku później zajrze.

12 lata 10 miesiąc temu #319582 przez magda__kielce
Hej ja juz pow dzisiejszej wizycie wszystko wpoządeczku :laugh: ciesze sie ogromnie wyniki wpozadku szyjka ok i wogole zostalam pochwalona za dobre prowadzenie sie :laugh: hehhe w cudzysłowiu wyniki jak na tydzien ciazy sa bardzo dobre
A u mnie tez dzis snieg wiec zazdroszcze kolezance slonka

12 lata 10 miesiąc temu #319670 przez asia886
Hej:) u mnie wyniki ok moczu krwi i glukozy:) jutro mam wizytę u ginekologa i zobaczę moja księżniczkę mam nadzieję że nie zamieni się na chłopca:):) dzisiaj doszła całą torbą ciuszków a w maju będziemy kupować smoczki butelki i resztę potrzebnych rzeczy:) i już musimy wziąć się za remont naszego nowego mieszkania i kupić meble i cały sprzęt byśmy mogli być na swoim już z maleństwem:) a tak poza tym dobrze się czuje a wy?

12 lata 10 miesiąc temu #319687 przez nataleczka_92
witajcie dziewczyny jestem dzis zaniepokojona i sie martwie,bo od rana nie czuje ruchow malenstwa...:( niewiem czy cos nie tak czy spi po prostu

12 lata 10 miesiąc temu #319728 przez chłopek
nataleczka ja kiedys tez nie czułam calay dzien dzidzi i jak szłam spac to zaczeła sie ruszac, zjedz cos słodkiego moze maluszek sie rozrusza

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka