- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
ja ide spac bo jutro na badania buzka
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
nataleczka_92 co do ruchów to ja je czuje bardzo różnie, ale często tak jak Ty takie skakanie w dole, więc chyba to normalne
Madeline my tak samo turystyczne do rodziców kosmetyki powoli zaczynamy teraz kupować, żeby robić już zapasy
magda__kielce ja sprawdziłam na sobie, młodszej siostrze i siostrzeńcu męża takie firmy jak: nivea, bambino i johnson's baby, takie też dla naszej Rybci zakupimy
martynka9996 mi o dziwo pomogło picie większej ilości płynów i tak jak wspomniała chłopek kiwi też jest super
asia886 ja już przed ciążą (pomimo ,że byłam bardzo szczupła) miałam już rozstępy na piersiach, udach i pośladkach. Niewiele,ale zawsze. Po używaniu tej Ziajki ,o której mówisz te rozstępy stały się prawie niewidoczne! Dlatego postanowiłam używać jej również w ciąży. niestety dziś rano zauważyłam ,że na piersi robi mi się czerwony rozstęp- w takich przypadkach używam rano ziajkę i w ciągu dnia tak jeszcze jeden raz, a na noc dużo oliwki i masuję. podczas kąpieli rękawicą szorstką delikatnie zawsze myję uda,piersi, pośladki i leciutko brzuch. Zobaczymy co będzie dalej z tą piersią...
No a teraz trochę o tym co u mnie
Dziś idąc chodnikiem jakaś kobieta w pośpiechu i w tłumie mnie popchnęła i upadłam strasznie płakałam, było to blisko szpitala,ale oczywiście ponad godzinę rozstrzęsiona czekałam aż mnie przyjmą. Na szczęście Zuzi nic nie jest i ze mną też wszystko dobrze, ale w życiu się tak nie bałam
A z takich weselszych informacji: zamówiliśmy łóżeczko, czekamy aż nam przyślą nie mogę się doczekać Staramy się też zawsze jak jesteśmy w różnych sklepach kupić coś dla Małej, nawet jakiś drobiazg, żeby już było i czekało bo jakby tak na raz człowiek te koszty zliczył to szok
- gumis24
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Co do kosmetyków to w Irlandii jest tylko Johnson więc zakupiłam tutaj parę produktów z firmy nivea Zresztą uzbierało mi się już tych zakupów tutaj.
Kasiulka dobrze że nic się nie stało! Mnie też ostatnio baba pchnęła w sklepie bo tak jej się spieszyło w drzwiach że aż mnie walnęła w brzuch ręką na szczęście lekko!
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
a jesli chodzi o rozstepy to mam niewielkie na udach od wewnetrznej strony i na jednej z piersi ale mialam je przed ciaza tyle ze teraz sa bardziej widoczne bo ciesza skora na piersiach sie robi
niema na to rady jedni je maja drudzy nie mozemy sie tylko wspomagac ja smaruje brzuszek oliwka bambino i narazie na brzuszku jest ok
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- gorla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ze zgagą popieram, hormony wywołujące zgage powodują , ze dzidzia rodzi sie z włosami. Ja miałam mega zgage, spałam na siedząco, ustąpiła w dniu porodu, a Oliwka miała długie czarne włosiska, można było robić kucyki hehe
Kasiula jeny , ludzie pędza na nic nie patrzą!! Mnie kiedyś też baba walnęła jak do sklepu wchodziłam, zabolało, wydarłam sie na nią odruchow, przeprosiła ale stracha miałam
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hea
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wiktorek- mój słodki cukiereczek;*
Co do tych rozstępów to ja używam czegoś takiego: allegro.pl/palmers-balsam-na-rozstepy-ci...tis-i2164064859.html Poleciła mi go moja szwagierka i nie narzekam. Jedyny mankament to mi się nie podoba jego zapach (coś jakby lekarstwo w proszku) Ale ostatnio znalazłam coś takiego: allegro.pl/palmers-kakaowe-maslo-ujedrni...400-i2149301538.html Więc to powinno ładnie pachnieć kakaem
A co do kłopotów z wypróżnianiem to polecam jeść jabłka. Ja jem przynajmniej jedno dziennie i nie mam takich dolegliwości
U mnie dzisiaj pracowity dzień...wzięłam się za porządki
A jak wam mija sobota?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
I modle sie zeby telefon nie dzwonil