BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 10 miesiąc temu #316082 przez chłopek
kasiulka ja nie znam ja kupowałam na allegro

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #316105 przez Madeline
Dzięki kochane, będę musiała rozejrzeć się za tymi stanikami, a co do magnezu to podpytam się mojej ginekolog jak wróci.

Dziewuszki macie fajne brzuszki, mój jest malutki i bardziej okrąglejszy, tak mi się wydaje, kurczę to już 6 miesiąc.

Dziś na obiad zjadłam dwa duże talerze klusek ziemniaczanych z kiszoną kapustą i szpyrkami, popijając mleczkiem :) Mniam mniam, jeszcze zostało to na kolację będę miała :)

12 lata 10 miesiąc temu #316120 przez chłopek
madeline na chłopca brzuszek jak piłeczka i taki do szpica jest

12 lata 10 miesiąc temu #316130 przez nataleczka_92
Hea Twój to naprawdę malusieńki brzusio:) mój jest ogromniasty,zastanwaialam sie nawet czy to nie bliźniaki;) mam 108cm obwodu... a gdzie to jeszcze.
u mnie z jedzeniem to marnie,jeszcze nawet kg nie przytylam,a od poczatku ciazy spadlo mi 4kg. wedlina,mieso,zupy mnie odrzucaja... kanapke z serem ledwo zjem

12 lata 10 miesiąc temu #316132 przez chłopek
nataleczka ja mam 100cm

12 lata 10 miesiąc temu #316138 przez nataleczka_92
to też sporo:) ja przyznam ze przed ciaza mialam troszke nadwagi,moze to przez to...
a wogole to jak dodajecie te suwaczki?bo za nic nie moge dodac...:/

12 lata 10 miesiąc temu #316147 przez chłopek
wchodzisz w profil mój profil i w opisie dodajesz suwaczek, a mozesz go zrobic a tej stronie jest tu taki odnosnik suwaczki

12 lata 10 miesiąc temu #316160 przez nataleczka_92
chlopek,weszlam w profil i jak zrobie ten suwaczek to ktory ten kod trzeba wkleic? bo jak dodaje tam gdzie jest podpis to niema zadnego obrazka tylko jakies litery...

12 lata 10 miesiąc temu #316178 przez chłopek
musi byc z kodem url

12 lata 10 miesiąc temu #316247 przez Kasiulka
nataleczka_92 miałam dokładnie to samo! schudłam sporo, dopiero teraz nadrabiam. Udało mi się wrócić do wagi sprzed ciąży +3kg. Nic się nie martw to Ci minie :)

12 lata 10 miesiąc temu #316319 przez nataleczka_92
Kasiulka ja juz w sumie zaczelam sie nawet martwic... bo pomyslalam,ze skoro ja jem mniej,bez wedlin itp to moze dziecko bedzie mniej rosnac,ale poznoej zdalam sobie sprawe z tego,ze widocznie tylko tyle potrzebuje skoro nic wiecej nie moge w siebie wmusic...
wogole to martwilam sie troche ruchami dzidziusia, bo czuje je najczesciej na wieczor jak leze,ale moj ginekolog mnie uspokoil ze niema sie czym martwic, bo takie mocne ruchy moga wystepowac dopiero po 28tg

12 lata 10 miesiąc temu #316384 przez Natalia^^
strasznie dzis sie rozpisałyscie:) ja mam dzis kiepski humor, moja tesciowa powiedziała dzis miedzy wierszami ze mam potężny brzuch, jest mi smutno w sumie bo ewidentnie porównuje mnie ze swoja corka która przytyła 7 kg.

jeszcze kilka dni i koniec tego remontu... ciesze sie strasznie. czekam na koniec remontu i zamawiam komode:) ale zastanawiam sie nad kupnem takiej zwykłej z ikei, bo przwijak kupię chyba na łóżeczko.

12 lata 10 miesiąc temu #316436 przez magda__kielce
Czesc witam wszystkie mamusie czerwcowkki:) ja rowniez mam termin na czerwiec 12 ale czuje ze to moze byc wczesniej:) poczytala tu troszke o waszych rozterkach:)i zwierzeniach i jakbym o sobie czytala:) Ja rowniez sie strasznie szybko irytuje jak kolezanki:)czego moj maz niemoze zniesc:) a jesli chodzi o rozmiar brzuszka to moj tez nienalezy do najmniejszych az zaczelam sie martwic czy zaduzo nie tyje ale podobno kazdy tyje inaczej mam taka nadzieje. I mam takie pytanko ile juz przytylscie????I Ilewazyly wasze dzidzie na polowkowym usg??
Pozdrawiam serdecznie :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #316459 przez chłopek
witaj magda
ja przytyłam 4kg, a nie wiem ile dziecko po połówkowym ważyło bo nie mam nigdzie napisane a lekarz mi nie powiedział:(

12 lata 10 miesiąc temu #316471 przez Andzia
Moja Gabrysia na usg połówkowym ważyła 475. Ja mam termin na 8 czerwca, przytyłam już 6 kg, a w pasie mam równe 100 cm. Każdy tyje inaczej, też mam wrażenie że już za dużo waże tym bardziej że miałam nadwagę przed ciążą teraz ważę 71 kg, wy pewnie wszystkie dużo mniej :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka