BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 10 miesiąc temu #317787 przez nataleczka_92
to masz dobrze:) a wogole jak sprawdza sie lozeczko turystyczne?bo ja zastanawialam sie nad kupnem turystycznego do codziennego uzytku...? z corka mialam drewniane,ale i tak stalo nie uzywane bo mala spala z nami. zastanawiam sie teraz nad turystycznym lub kolyska...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #317806 przez chłopek
kołyskę tez miałam denerwowałą mnie, a turystczne pozyczyłam bo myslalm ze mlody bedzie w nim spał no ale lipa on woli z nami, ale moja szwagierka tylko takie miala i zadowolona była

12 lata 10 miesiąc temu #318066 przez Madeline
My turystyczne chcemy kupić, ale dla rodziców. Kochane, a kiedy kosmetyki zaczniecie kupować?

12 lata 10 miesiąc temu #318113 przez magda__kielce
Hej mamuski jesli chodzi o ruchy dzidzulka to moj synuś rusza sie po całym bruszku od samego pepka i zeberk do samego pecherza czasami mam wrazenie ze wklada mi ktorąś z kończyn w pęcherz :) no ale coż :laugh:
A ja tez jeszcze niemam łóżeczka ale najprawdopodobniej bde miec w spadku po synku mojeje siostry ciuszków juz troche uzbieralam ale jeszcze czekaja na pranko i prasowanko :)
A ja tez powtorze pytanie jakie kosmetyki wybieracie dla maluszkow i czy juz bedziecie kupowac????

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318118 przez chłopek
magda ja jeszcze nie kupuje i napewnio kupie bambino oliwkę, albo z nivea no i mydełko bambino,

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318157 przez gumis24
ja ostatnio kupilam jakby przy okazji bycia w drogeri...zdecydowalam sie na firme mustela...moze po jakmis czasie zmienie na cos tanszego zobaczymy..;)
co do ruchow maluszka to najwiecej czuje na wysokosci pepka i ogolnie w tej okolicy albo calkiem na dole...i czesto jak leze wieczorem to sa tak silne ze caly brzuch mi "chodzi" i widac jak maly sie rusza co jest zabawne ale i dziwne jednoczesnie... ;)

12 lata 10 miesiąc temu #318182 przez magda__kielce
Ja sie zastanawiam caly czas jaka marke wybrac i dalej niewiem :( no ale coze pewnie wujdzie w praniu :laugh: co dzidziulek bedzie bardziej preferował :) a do kąpania chyba oliatum zakupie

12 lata 10 miesiąc temu #318183 przez chłopek
magda masz racje wyjdzie w praniu ja dostałam johson&johnson i młodego uczylało strasznie
po bambino mu nic nie jest i po nivea

12 lata 10 miesiąc temu #318190 przez nataleczka_92
ja co do bambino nie mam dobrego zdania, kiedy corka byla mala to zawsze miala wysypke po tym. lubie firme nivea pozostawiaja ladny zapach. ja zamierzam zaczac kupowac okolo 30tygodnia..

12 lata 10 miesiąc temu #318207 przez chłopek
ja narazie nie robie zakupów jakos o tym nie myśle, ostatnio myśle o ciuszkach dla Ksawcia bo mi z wszystkiego wyrósł i szukam na allegro fajnych

12 lata 10 miesiąc temu #318209 przez martynka9996
Widze że u Was zakupy pełną para ja jeszcze troche zaczekam. Z kosmetyków to wybieram bambino sprawdzone przy pierwszej córci Patrysi nic jej po tym nie było a cenowo ok, zresztą przy wyjściu ze szpitala dostaje sie troche próbek to na poczatek wystarczy najważniejsze to mieć papmpersy i chusteczki nawilżane a reszta to wyjdzie w praniu jak juz wspomniałyście :laugh:
Mnie dziś pobolewa brzuszek niestety dopadły mnie problemy z wypróżnianiem, czy wy tez tak macie?? Czy może coś stosowałyście?? Najadłam sie specjalnie dziś dużo surowego i warzyw i owoców i nic a jakiś herbatek to nigdy nie piałam wiec nie wiem co można i jakie.

12 lata 10 miesiąc temu #318218 przez chłopek
martynka ja suszone śliwki jem albo kiwi.

12 lata 10 miesiąc temu #318240 przez magda__kielce
Martynko ja rowniez miewam takie problemy i popieram kolezanke mnie kiwi niesamowicie pomaga ale zjadam go wtedy dos duzo :laugh: sliwki podobno sa niezle ja nie jadlam, ale tez podobno poranne picie cieplej wody samej lub z cytryna
A wracajac do zakupow ta ja tylko narazie planuje co kupic jeszcze czekam do wypalaty heheheh :laugh: :laugh: :laugh:
Ale nie urywam ze od moich bliskich dosc sporo juz uzbieralam :)

12 lata 10 miesiąc temu #318247 przez magda__kielce
A i zapomnialam dopisac ze troche tu zazdroszcze kolezanka ktore sa w drugiej ciazy ma maja juz doswiadczenie i widze ze luzno podchodza do nachodzacego porodu

12 lata 10 miesiąc temu #318251 przez chłopek
magda ja w pierwszej ciazy tez podchodzilam na luzie nie bałam się, pod koniec myslalam zeby juz tylko urodzi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka