BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #375467 przez magda__kielce
Ale mi narobilas ochoty bardzo bym chciala gdzies pojechac to chyba pierwszy rok od 12 lat jak jestesmy razem kiedy niepojedziemy na wakacje miejmy nadzieje ze uda sie ze bedzie piekna prawdziwa polska jesien i sie uda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #375478 przez chłopek
nr do mnie gdzies był jak coś to dzwoń:)

12 lata 7 miesiąc temu #375483 przez Madeline
My jechaliśmy w góry na podróż poślubną i powiem Wam, że też je pokochałam :)

12 lata 7 miesiąc temu #375488 przez magda__kielce
chłopek spoko znajde numer jak bedzie potrzebny teraz jednak skupiam sie na porodzie jak dzidzia bedzie zdrowa a pogoda dopisze i najgorsze finanse dopisza to napewno sie wybiore w gory z moja kruszynka

WLasnie dziwnie boli mnie brzuszek

12 lata 7 miesiąc temu #375489 przez chłopek
mi sie mały napina a przed chwilą tak mnie szyjka zabolałą ze myślałam ze z łózka nie wstane :(

12 lata 7 miesiąc temu #375498 przez magda__kielce
Ja zamiast czytac o porodzie czy sie nim martwic to zaczelam czytac o wakacjach z dzieckiem :silly: zaswirowalam juz do konca ale moze to lepiej bo nie mysle tylko o tym czy to juz cze nie

12 lata 7 miesiąc temu #375504 przez Joanna
Góry są takie piękne...ja byłam 3 lata temu w podróży poślubnej w Zakopanem, chciałabym tam kiedyś wrócić :)
blue01 to świetnie, że córcia jest taka spokojna :) wszystkiego dobrego dla Was!
nataleczka_92 tak przypuszczałam z tymi tygodniami, w każdym razie 37 tygodni ukończonych już mam, więc jestem spokojniejsza, dzidzia donoszona :kiss:

Dzisiaj mam wizytę kontrolną u ginka, sprawdzimy przepływy i wagę Alci, bo ostatnio był problem z uchwyceniem kości udowej i waga była raczej zaniżona :blink:

Miłego dnia mamusie :)

12 lata 7 miesiąc temu #375533 przez Madeline
Joanna to daj znać jak będziesz już po :)

Ja się coś dziś źle czuję, ogólnie tak jakoś humoru nie mam ani nie mam na nic chęci, może ta pogoda?

12 lata 7 miesiąc temu #375545 przez magda__kielce
Madeline masle ze pogoda nie sprzyjajaca jest dobremu nastrojowi i niskie cisnienie

A ja sie troche martwie bo mnie gin nie robil usg po 32 tygodniu powiedzial ze jak do szpitala bedzie mnie przyjmowal to wtedy zrobi i teraz sie martwie bo chyba tylko ja nie mialam :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #375582 przez chłopek
magda ja tez nie miałam usg( znaczy miałam jak wyladowałam w szpitalu to w 33 tyg) a tak wogóle później

12 lata 7 miesiąc temu #375599 przez nataleczka_92
hej kobietki.
ja bylam dzis oddac mocz,pozniej zakupy cos na obiad bo dzis z corcia same w domu,maz na dwojke do pracy. ale zamierzam sie pozniej i tak przejsc do sklepu bo zapomnialam masla :ohmy: i to w sumie bedzie dluzszy spacerek bo my mieszkamy na obrzezach wiec do najblizszego sklepu mamy okolo 1km.
ja jutro wizyte mam dopiero na 20 ale juz nie moge sie doczekac bo napewno zrobi mi usg, bo ostatnie mialam w 32tyg ciazy.
u mnie hormony nadal wariuja. wczoraj mialam spokojny dzien,a dzis od rana warcze... wkurza mnie juz to wszystko bo tylko oliwcia na tym cierpi...

12 lata 7 miesiąc temu #375600 przez mamusia-85
Witajcie Kobietki :)!
U mnie dziś dobrze, mala sie odzywa co jakiś czas wiec ok :blink: Ja dziś kończę 37 tydzień więc na dobrą sprawę można już bezpiecznie rodzić, ale objawów na razie nie ma.Mala tylko coraz bardziej naciska na dół brzucha, chyba już jest tak nisko, no i co chwile lece do WC :P
Asia jeszcze co do tych bocianów to też miałam przygody z nimi, w sierpniu jak jeszcze nie byłam w ciązy, ale już tam coś planowaliśmy to zawital do nas na lake kolo dzialki. A teraz niedawno dwa razy jak jechalismy samochodem to przelatywal obok :laugh: To moze cos oznaczć..., ze nasze dzidzie juz niedlugo przywitaja ten swiat :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #375605 przez Madeline
Mamusia to fajnie, że tak wyszło, czasami jest lepiej szczerze pogadać niż to dusić w sobie :)

12 lata 7 miesiąc temu #375630 przez Koni
Cześć dziewczyny :)

Ja dziś wstałam przed 6 rano :angry: poczytałam książkę a potem poszłam jeszcze spać na szczęście się udało jeszcze usnąć :)

magda__kielce ja też nie miałam USG i już nie będę miała więc spokojnie :P

mamusia-85 super że już ok i oby poskutkowało na dłuższy czas :)

12 lata 7 miesiąc temu #375666 przez magda__kielce
OOO ulzylo mi ze nie tylko ja nie mialam bo wiecie jak to jest jak z kims rozmawiasz i jest reakcja jak to niemialas???

mamusia-85 naprawde warto takie rozmowy przeprowadzac poki wczesniej ,slusznie zrobiliscie
moja tez zawsze sie wypiera ze tak nie powiedziala albo ze zle ja zrozumialam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka