- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Koni Ty tam lepiej podusie na drugie ucho i spij bo jeszcze Ci sie trafi ze o 6 rano to sie bedziesz kladla spac jak nam ostatnio sie zdarza.
Mamusia bardzo fajnie u Was wyszlo z tesciowa, dobrze ze masz takiego rozsadnego meza. A z rodzicami to chyba u wszystkich podobnie, swoich sie zawsze akceptuje i toleruje a inne Mamy to ciezko zaakceptowac. Ja tam sie zawsze pocieszam ze moglam miec gorsza tesciowa , taka zeby np mojego za maminsynka miala albo zeby sie wtracala w nasze zycie. Nie mamy totalnie nic wspolnego z tesciowa, bardziej rozne juz chyba byc nie moglysmy, ale mimo wszystko trzeba w kazdym znalesc cos pozytywnego bo sami nie jestesmy idealni.
Blue01 napisz koniecznie jak Ci idzie opieka nad Coreczka, jak ja karmisz i jak sobie radzicie w nocy? Moja spi wiekszosc czasu w dzien a w nocy marudzi nieco i koszmarnie baczkuje, normalnie jak stary dziad a nie 3kg kruszynka
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja też dziś wstałam koło 8:00, potem koło 11:00 znów mnie zmuliło i poszłam spać. To chyba przez ciśnienie, bo wczoraj jak byłam u lekarza miałam 100/60 co jak dla mnie jest bardzo niskie - zwykle mam górną granicę 120. I od rana mnie czyści :/
chłopek pozazdrościć Twojej dzidzi i Tobie tych gór..to czyste powietrze, strumyki, tam to jest gdzie spacerowac
mamusia 85 bardzo dobrze że sobie wyjaśniliście pewne rzeczy. Teraz możesz przestać się denerwować, przez co i dzidzia będzie spokojniejsza.
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie wyobrażamy sobie życia bez Martusi :):*
Jak tak sobie pomyślę, ze mala lada dzien moze juz byc z nami to juz sie nie moge doczekac, zreszta moj maz tez Wczoraj tak rozmawialismy, ze moglaby juz byc na swiecie, my na razie nie skladalismy lozeczka itd. maz sie tym zajmie jak bede w szpitalu. A Martusia ma taka super posciel slodziusia, ze jak bedzie juz gotowe to sie pochwale i wysle zdjecie
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Po drodze załatwiłam zęby, w końcu zdjęto mi aparat, mam tak silny stan zapalny dziąseł, że powoduje przeszywający ból hormony w ciąży robią swoje
nataleczka_92 na jutrzejszej wizycie zwróć z lekarzem uwagę szczególnie na te przepływy
Idę się położyć, cała buzia mnie boli
Miłego wieczorku
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
co do objawow to ja juz nie zwracam na nic uwagi. chyba ze sie ruszyc nie bede mogla od skurczy to wtedy bede wiedziala ze to juz to:) ciezko mi wytrzymac te ostatnie tyg ale wkoncu maly musi sie i tak urodzic
Joanna a co z tymi przeplywami u Ciebie ze na granicy sa?co toznaczy bo ja chyba nie mialam czegos takiego robionego
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś cały dzień chodzenia, uczelnia i takie różne. Jestem wykończona. W piątek mamy wizytację teściowej, może być ciekawie
Ja już u siebie widziałam tyle objawów, że teraz to już póki mogę normalnie mówić i chodzić to nic nie dostrzegam, bo tylko sobie nadzieję niepotrzebnie robię
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zycze milego wieczorku
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
sister.anna poszłam spać i wstałam o 11 właśnie z myślą że już niedługo sobie nie pośpię
A my czekamy na gości i mimo że cały dzień padało właśnie się robią szaszłyki na grillu
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koni jeszcze nie dostałam skierowania do szpitala, bo nie ma takiej potrzeby, przepływy są na granicy normy, ale wszystko inne dobre...za tydzień mam wizytę i wtedy pewnie zapadnie konkretna decyzja no chyba że urodzę do tej pory, bardzo chciałybyśmy z lekarką
nataleczka_92 chodzi o przepływy w łożysku, przy nadciśnieniu mogą być zaburzone, wtedy dzidzia nie rośnie albo jest słabo dotleniona, na szczęście u mnie jest ok
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lecę na kolację, a potem tulaski z mężem i spać