BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 2 miesiąc temu #449749 przez nataleczka_92
Chłopek fajne te buty, te różowe super;-) choć ja takich butów bym nie kupiła-nie przepadam za takimi. A powiedz mi 4kamienie to dużo? Największy ma ponad 2cm? Bo nie mam w tym temacie pojęcia. Jak się czuje osoba po operacji? Czy jest usypiana czy znieczulenie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #449756 przez Kasiulka
dzięki koni będę próbowała :)

12 lata 2 miesiąc temu #449760 przez chłopek
nie duzo, mama miała duzo, usypiana byla, wlasnie ja zalicytowalam a terz sie zastanawiam czy bede w nich chodzic

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #449796 przez Joanna
nataleczka w końcu wiesz co Ci dolega, szkoda tylko, że w tak młodym wieku coś takiego Ciebie dopadło...słyszałam, że kamienie usuwa się raz dwa, potem jest nieco gorzej, bo trzeba trzymać dietę :blink:

my niedawno wróciliśmy z zakupów, Alicja pięknie zjadła i smacznie śpi :kiss: dzisiaj o dziwo była mniej marudna i już wiemy co poprawia Jej nastrój...
UWAGA! moje dziecko potrafi już siedzieć, praktycznie samo z niewielką pomocą :laugh: mąż mnie dzisiaj woła i mówi 'popatrz trzymam Alę na pół siedząco a Ona się ode mnie odbija i normalnie siedzi'. Aż nie mogłam w to uwierzyć i sądziłam, że mąż Jej pomaga...wzięłam Ją na kolana i znowu to samo, dźwiga się i siada :) :) poza tym jak nosimy Alutkę na rękach to podnosi nogi do góry i wygląda to tak jakby siedziała w powietrzu, haha :lol: teraz sama nie wiem, ale nic z tym nie zrobię,skoro sama się unosi to nie zatrzymam Jej przecież. Aczkolwiek będę się starać zapewniać Jej jakieś podparcie w postaci mojego brzucha chociażby no i częściej będę kładła na brzuszku, aby wzmacniała mięśnie kręgosłupa. Pozwalać za często też nie ma co, na szczęście jest jeszcze leżaczek z regulowanym oparciem :side:

12 lata 2 miesiąc temu #449833 przez nataleczka_92
Chłopek ale to te buty na zimę chcesz?pamiętam jak moja siostra w tamtym roku takie kupowała w deichmanie to raz dwa i jej się rozleciały,podeszwa się przedziurawila itp. Joanna to fajnie że Alusia Ci już próbuje siadać. Widocznie jest na tyle silna. Mój za to dziś strasznie rozgadany był. Jak nigdy. Zakupy nam też się udały. Dzieciaki na zimę obkupione. Jeszcze tylko ja i mój K bo Filipek zrobił kupkę i wracaliśmy;-) Joanna ale z diety jeden plus- bo wiem że muszę się jej trzymać. Przynajmniej szybciej schudne;-)

12 lata 2 miesiąc temu #449838 przez chłopek
nataleczka juz je kupiłam moze nie bedzie tak źle ja i tak wiecej autem jeźdze jak chodzę :)

12 lata 2 miesiąc temu #449843 przez Madeline
Joanna mój synus też siedzi bez trzymanki tylko nie potrafi jeszcze sam wstać. A jaki krzyk i płacz jest jak go kładziemy. Uwielbia siedzieć

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #449883 przez chłopek
nataleczka a co kupiliście dzieciaczkom?
ja dostałam 2 próbki kaszy z bobovity

12 lata 2 miesiąc temu #449924 przez nataleczka_92
Chłopek , Oliwce kupiliśmy kurtkę, czapkę,szalik,rękawiczki,kozaczki, dwie pary spodni i parę bluzeczek bo powyrastała;-) a Filipkowi kupiliśmy kombinezon, szaliczek,czapeczka.

12 lata 2 miesiąc temu #449965 przez rybka19834
Hej mamuski!
Mati dzis marudny cały dzień :/ chciałam chatę posprzątać ale sie nie dało,nawet nie chciał dzis w hustawce siedzieć...
Chłopek ja te buty mam juz 3 rok,i są takie wygodne i ciepłe ze nie zamienilabym ich na żadne inne...kiedyś mi sie nie podobały heh
Nataleczka super ze s końcu sie dowiedziałas co ci jest .podobno przy kamieniach to jest okropny bol.jeszcze trochę i będziesz zdrowa jak ryba:)
Joanna ty to masz dopiero dziecko,tez bym chciała zeby mi przesypial całe noce :/ złote dziecko z aluni :)
Koni brawo dla kacperka:)

12 lata 2 miesiąc temu #449985 przez chłopek
hej mamuski, my juz od 7 nie spimy Sebolek zaczął rozmawiac i poszłam z nim do innego pokoju zeby Ksawcia nie obudził, a teraz juz spi a Ksawi bawi sie autkami

12 lata 2 miesiąc temu #449999 przez nataleczka_92
Witam się i ja. Wstalismy z Filipkiem o 8,a Oliwcia jeszcze śpi. Przeziębiła się bidulka. A mnie w nocy znów złapał ten atak:-(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450026 przez Kasiulka
Joanna Zuzia też tak robi :) a to "siedzenie" w powietrzu jest takie rozczulające że szok :D Mała próbuje nawet siadać w wanience - wyglada to przekomicznie - trzyma się łapkami za brzegi wanienki i tak fika nóżkami mocno :) no słodkości :)

madeline Zuzia tak samo! jak się ją kładzie to pisk :D

Przypomniałyście mi że muszę kupić sobie buty na zimę :) nareszcie obcasy! :D jak tylko się dowiedziałam o ciąży to przerzuciłam się momentalnie na płaskie buty, tak zatęskniłam za wysokimi (zwłaszcza że jestem mała :P )

nataleczka to duże zakupy zrobilićie :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #450061 przez Madeline
Kasiulka ja w zeszłym roku kupiłam sobie ja zimę kozaki na koturnie, fakt, ze miałam je ubrane może ze dwa razy bo kręgosłup mnie w nich bolał (z reszta jak to w ciąży) a teraz jak znalazł :)

12 lata 2 miesiąc temu #450064 przez nataleczka_92
Kasiulka kochaniutka dziękuję Ci bardzo:-* nie mam pojęcia czym to spowodowane. Leków nie biorę,nic zielonego nie zjadłam tymbardziej że to już utrzymuje się parę dni. No nic w poniedziałek polece do lekarza to zobaczmy bo dziś to mój K ma druga zmianę więc nie pójdę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka