- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Moj synus po tej butli z kaszka znów spal do 5 a od pół godz opowiada nam kochany :*
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
My wstalismy o 7 ale z przymusu bo na rehabilitacje jechałam. taraz juz w domku, jaś spi a ja jem śniadanko.
Dziś mam w planie kupić buty bo ja ciągle w balerinkach... i do ortopedy idziemy.
Nataleczka fajnie ze udało Wam sie coś poszukać... u nas jest straszny problem z wynajęciem mieszkania, my chcieliśmy dwa lata temu wynająć ale sie nie udało bo zwyczajnie nie ma mieszkań i kupilismy. choc gdyby nie rodzice to pewnie by sie nie udało bo my nie wykazujemy dochodów.
W srodę byliśmy na zakupach dla Jasia, kupiłam mu butki, kombinezon na zimę i taki polarowy. ogólnie w smyku ubranka nie są tak piekielnie drogie jak myślałam...
Miłego dnia kochane:*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Ale powiem wam ze moim cichym marzeniem jest dom, mówię cichym bo nie mogę narzekać mamy mieszkanko bardzo fajne. ale ja pochodze ze wsi z domku i jakoś nie mogę sie przekonać do bolku.
Wogóle teraz zbieram na tą spacerówkę graco jest świetna, bo moja którą miałam w zestawie jest beznadziejna, pomijając wygląd to jest z śliskiego materiału i Jaś zjeżdża, poza tym budka nie łączy sie z siedziskiem i wiatr tam wieje.
Pytanie do wszystkich jaki krem na zimę dla dzieci??
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
I super że synuś już tak ładnie przesypia nocki
nataleczka mam ten sam problem, bo u mnie znów Michas o której by nie wstał, czy spi w dzien czy nie to wieczorem oczy jak 5złoty i spac mu sie nie chce. Na szczescie wczoraj juz nie mardził, tylko po prostu nie spał.
koni tak sobie mysle jaki masz laktator? bo od niedawna zaczełas ściągać mleko? Może od niego te pleśniawki, bo wiesz plastik czy guma też mogą mieć lepsze i gorsze gatunki. Sama nie wiem.
natalia a kto nie marzy o domu. Dla mnie mieszkać w bloku jest fajnie jeżeli sie mieszka blisko pracy. Jeżeli i tak się dojeżdza to domek z działeczką o wiele praktyczniejszy. Chociaż trzeba się też wiecej narobić.
Joanna na zdjęcie wózeczka.
A Michaś od 10 jest strasznie marudny jeczy i steka i płącze. Wydaje mi się że brzuszek go boli bo bączki puszca i spina bruszek. Chociaż nie wiem od czego, bo diety nie zmieniałąm. Ale wczoraj i przed wczoraj jadłam babany czego wczesniej nie jadałam. Możliwe że to od tego?
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas aktywny dzień od rana, na 9.00 byłyśmy u pediatry i przy okazji zaliczyłyśmy z Alutką spacerek, byłam rano zdziwiona jak zobaczyłam 2 stopnie ale ubrałam Alę w kombinezon jesienny, gruba czapusia, do spacerówki włożyłam ciepły śpiwór i super
odnośnie wizyty...Ala ma tylko lekki katarek, zapobiegawczo mamy podawać witaminę C, a tak zdrowiutka ogólnie poszłam, bo chciałam dopytać się o rozszerzanie diety i lekką wysypkę na czole...prawdopodobnie to od jabłka, ale jest tak niewielka, że mamy nadal podawać jabłuszko, powoli marchewkę, potem mieszać i przejść do zupek, skoro Ala nie chce mleka...pediatra mówił, że dzieci czasem tak mają i Ala po prostu pokłóciła się z mlekiem na jakiś czas w zamian mamy podawać 2 porcje kaszki dziennie i rozszerzać dania słoiczkowe pleśniawek nie ma, więc jest dobrze ogólnie mamy mieszać rodzaje kaszek, poza malinową, bo uczula i mieszać herbatki itd. Mamy wymagające dzieciątko ze skłonnością do alergii, ale może Jej to przejść w każdej chwili waga około 7kg w ubranku, więc waży pewnie 6.800g iii dzisiaj kończymy 4 m-ce
nataleczka oj nie ma łatwo, my bez teściów też nie mielibyśmy własnego mieszkanka, ale prędzej czy później wszystko się ułoży
natalia my używamy kremu 'robionego' na receptę
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
my od niedzieli Lence podajemy obiadek który sama przygotowuje marchewkę z ziemniaczkiem:-) bardzo ładnie je muszę przyznać
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Jakie kolejne skladniki podajecie? Ja narazie podalam marchewke i jabluszko osobno, a dzis podaje polaczenie ich i zastanawiam sie jakie kolejne mozna podawac?
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kochana jak z jedzeniem u Twojego synka, ile już dzisiaj wypił mleczka? dziękujemy