- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Mrufka piłka wydaje się super, używałaś już jej? Brzusio ładniusi.
Kasia- cudne zdjęcie rodzinne Jak ja bym chciala znów podejrzeć...
Sylwka- to musisz mieć cierpliwość, super pomysł na album, na pewno będzie przesliczny.
Ja właśnie wróciłam z kina z "Prometeusza", mój M. bardzo chcial to obejrzeć. Ale emocje.. Zjadłam tonę popcornu.
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia123 jest teraz też w 8 t i 5dniu, (tak jak ja wg USG), więc może bardziej do niej będziesz miała termin zbliżony, generalnie pewnie koniec lutego:)
Mrufka fajny brzusio, widać od razu , że nie tłuszczykowy, a dzidziusiowy.
Ja jestem właśnie po wizycie teściowej (choć podobno raczej nazywa się to wizytacją), było całkiem miło ( 5 godzin można wytrzymać).
Ogólnie na wieść o ciąży teściowa powiedziała, że gratuluje, ale tak jakoś mało entuzjazmu, nawet mąż stwierdził, że jak zmieniliśmy auto to więcej zainteresowania okazała.
Za to ciocia tak dużo milej, zapytała jak się czuję (nawet dwukrotnie). I w ogóle chyba ciocia i wujek jakoś tak milej...pochwalili ciasto i obiadek (a się napracowałam:).
Anoda porozmawiaj z teściową, chybaże mąż załatwi wszystko, ale powiedzcie, że sobie nie życzycie. Tak jakoś łagodnie, ale żeby skutecznie było, by nie poczuła się urażona, ale spojrzała na to z innej strony i zrozumiała, że nie tak zrobiła)
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwko, ciekawe podejście Twojej ginki do witamin:) Moja koleżanka też nie przyjmuje nic prócz kwasu foliowego. A co do Lutki to ja bym brała na Twoim miejscu, gin mi mówił, że jak już się zacznie brać to do mniej więcej 13 tyg. trzeba kontynuować. Super, że dzidzia rośnie U mnie w 6 tc nie było nic prócz pęcherzyka i jakiegoś malutkiego słupka, za to za tydzień był maleńki człowieczek Dobrze, że z Twoim zdrówkiem się poprawia i nie będziesz miała zabiegu Trzymam kciuki A te scrapki to takie dziewczyńskie bardziej?
Witam nowe mamy
Ale mi narobiłyście smaka na pierogi ruskie
Co do brzuszka to mi się powiększył, owszem, od wzdęć, zaparć i dodatkowych kilogramów. Połóżcie się na plecach z wyprostowanymi nogami i wtedy stwierdzcie, czy coś się zmieniło
Lecę na Harrego Pottera
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anoda czekam jutro na wiesci z badania genet.ile trwa?ile kosztuje.ja w szpitalu moglabym miec ale musze miec skierowanie plus opis porodu poprzedniego plus problemy rozowjowe syna wiec chyba zarejestruje sie prywatnie.boje sie ze zalatwie to wszytko a tam mi powiedza ze to zamalo i co wtedy.lekarz mowil 200 albo 250.trudno
Moj brzuszek tez czasami widac.ale jeszcze nie az tak.zeszlam z 4 tabletek dupka na 2.narazie ok i mam nadzieje ze juz tak zotanie.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Madlen używam piłki już ok dwóch miesięcy ćwiczę na niej codziennie po ok. 30 min polecam bo naprawde świetna sprawa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess no takie takie dziewczyńskie bo wszyscy mówią że będzie dziewczynka i dziewczynka mi się cały czas śni dziś mi się śniło że urodziłam Wiktorię a tak leciutko mi się wydaje że bęzie chłopak a w Iciąży mi się wydawało że dziewczynka a miałam 2chłopców więc moje przeczucie się nie liczy
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Z drugiego USG termin na 26 luty.
Zastanawiam się nad tą piłka..
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Cykl ostatni przed ciążą miałam 40dni.
Ale się cieszę, że mam w sobie takie maleństwo, choć jakoś nie umiem np. rozmawiać z dzieciątkiem, może jak zacznę więcej w brzuszku czuć, to bardziej się poczuje do rozmowy. A jak to u Was wyglada?
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny czy farbujecie wlosy a jak tak to czym?nie farbowalam przed ciaza i mam juz z 3 cm idrosty.odcien wlosow mam czerwonawy a odrastaja ciemnosiwe.tak mi sie wydawalo ze przez chorobe mamy zsiwialam zupelnie.mam plam odczekac te 3 mies i czyms te wlosy przejechac.sasiadka mi mowila o jakiejs farbie loreala.fryzjerka ze jak sie boje to saszetke kupic i tylko ta saszetka.co WY na to?cala ciaze nie dam.rady tak chodzic bo to widac.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011