BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #399830 przez Satine0
Ale mam ochotę na kapustę kiszoną ! Wszystko bym za nią dała :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #399835 przez anoda89
Satine masz zachcianki. Ja mam ochotę na jakąś zupę krem tylko kwaśną. Dziewczyny orientujecie się ile kosztuję USG genetyczne??

12 lata 5 miesiąc temu #399849 przez gabilee
Vini- masz naprawdę talent , obrazy piękne
Satine- świetne fotki , to twoja dzidzia bdzie miała album zapełniony
Michasia- ciekawa pasja.

witam nowe mamusie :)

ja dziś cały dzień w pracy i cały dzień wymiotowanie ... wróciłam do domku i umieram ;/ chcialam się położyć , ale jest jeszcze gorzej wtedy ;/

a jak wy dzisiaj sobie radzicie?

satine0 ja bym ciągle za to jadła ogórki pod każdą postacią tylko , że to nie jakieś odchyły z powodu ciąży , bo zawsze uwielbiałam ogóreczki :)
przywiozłabym Ci kapustkę kiszoną , no ale troche mi do ciebie daleko :P

12 lata 5 miesiąc temu #399872 przez michasia
Satine piękne zdjęcia, też bym się do Ciebie wybrała na sesję:)
Co do kapusty, to ja po wczorajszej już chyba sobie na jakiś czas odpuszczę.

Witaj Martyna, ustaw sobie suwaczek i dopisz się do listy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399880 przez justyna84
Ja dzisiaj mialam na obiad dobra kwaskowataa zupke mama mi przynisla (bo oczywiscie jestem dalej uziemiona ale na szczescie do jutra :silly: mmmm pychotka tez mi podchodzi kwasne . U nas zerwal sie taki wiater ze strach wychodzic :ohmy:

Kurde jak pomysle ze za niedlugo bede musiala pic ta slodka obrzydliwa glukoze to na sama mysl jest mi niedobrze poprzednim razem to ja zwrucilam i musialam pic 2 raz na nastepny dzien beeee ;)

Mje dziecko nei chce nic jesc doslownie nic juz nei wiem co mam robic do tego ta choroba i az schudl ;) juz mi rece opadaja . Macie jakies rady moze to taki wiek? bo przez chorobe to nei jest ona jedynie mogla to wzmocnic bo on juz wczesniej nic nei chcial ;) za to duzo pije

12 lata 5 miesiąc temu #399882 przez mrufka
Witam nową mamusie :kiss:

Dziś muszę sie wam pochwalić przeszły mi wymioty ale zamiast tego czym bardzo sie martwie mam bóle brzucha dzwonilam do mojej gin i umowilam sie na 18 wiec trzymajcie kciuki
bo cholernego mam stresa. :dry:

12 lata 5 miesiąc temu #399892 przez anoda89
Ja na obiad mam kalafiorową i pulpety.

mrufka a bardzo Cię boli?? Mnie też od 3 dni boli ale nie jakoś bardzo i dzisiaj już jest lepiej.

12 lata 5 miesiąc temu #399895 przez mrufka
Ból jest intensywny tak jakby lewy jajnik i to jest takie kłucie.
anoda89 a ty jakie miałaś te bóle?

12 lata 5 miesiąc temu #399899 przez natalka
Cześć kochane dziewczynki!!!
Widzę, że nowe mamusie do nas dołączył, witam was i grtuluję :)
Wczoraj się nie odezwałam, bo miałam gości a później zasnęłam a dziś od rana opiekowałam się moim siostrzeńcem słodziutkim ma dopiero 5 miesięcy więc to było wyzwanie :laugh:
Z moją dzidzią wszystko dobrze urosła, wyniki dobre, dostałam skierowanie na morfologię i mocz no i na upragnione usg :laugh: ale trochę się naczekam bo kolejka długa wyjdzie pewnie gdzieś na koniec lipca początek sierpnia, następną wizytę mam 6 sierpnia i wtedy dostanę l4. A w poniedziałek jadę na krótkie wakacje nad jeziorko z moim mężusiem także aż tydzień nie będę miała z wami kontaktu :dry: no ale przynajmniej odpocznę i mężem się naciesze tym bardziej że zakaz przytulania został zniesiony :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 5 miesiąc temu #399903 przez anoda89
mrufka u mnie te bóle to przypominające te na miesiączkę ale nie były jakieś silne. Nie wiedziałam czy to dlatego że nie mogłam się odgazować. Dzisiaj już jest lepiej ale już od tego leżakowania boli nie krzyż, muszę co chwilę zmieniać pozycję i przechodzi.

natalka i Ty się doczekasz USG jeszcze troszeczkę :). Jak Ci zazdroszczę wyjazdu. Uwielbiam mazury i mogłabym tam siedzieć całe lato.

12 lata 5 miesiąc temu #399911 przez natalka
Właściwie to nie mazury tylko kaszuby i tam też jest pięknie :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 5 miesiąc temu #399913 przez halszka
Hej,
nie odzywałam się ale pojechaliśmy w niedziele z mężem do jego rodziców ogłosić nowine a tam brak kontaktu ze światem wirtualnym, wczoraj dopeiwro wróciliśmy bo mialam wizytę u gina, zrobiliśmy sobie wagary od pracy heh (dobrze ze mozemy sobie na to pozwolic:p)

Mój szkrabek rośnie,crl 2,49cm, serduszko bije jak oszalałe (piękne uczucie- mój mąż się popłakał, a jaki wyszedł dumny ) jestem zadowolona - pytałam gina czy to mozliwe ze nie mam zadnych dolegliwosci, powiedział ze tylko pozazdrościc i zebym sie cieszyła :):)
Pozniej wstawie foto jak bede umiała :)

12 lata 5 miesiąc temu #399932 przez gabilee
dziewczyny to wstawiajcie foteczki :)

umieram ... wymiotuje co chwile ! chwilke spalam i troche lepiej , ale juz nie mam siły i pojęcia co mam robic !!

12 lata 5 miesiąc temu #399980 przez mrufka
wizyta już za mną dostałam nospe na moje bole naszczescie nie jest to nic powaznego tylko macica mi sie rozrasta i ciagnie mi moje blizny po cc a moja dzidza tak szaleje taki mały diabeł ze zdjecia nie mogła zrobic ani sie zmierzy nie dało. Ale serduszko slicznie bije dzidzia fikołki robi macha raczkami nozkami mogłabym tam tak lezec i patrzec. 6 sierpnia mam nastepna wizyte i wtedy dostane skierowanie na badania prenatalne jedynie co mnie martwi to niskie cisnienie 100/60.

12 lata 5 miesiąc temu #399987 przez justyna84

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka