BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 9 miesiąc temu #399631 przez anoda89
vini-miki u nas to jest tak że czekamy aż męża brat się wyprowadzi i idziemy mieszkać na górę. Oczywiście robimy osobne wejście i będzie trochę inaczej.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #399650 przez kasia123m
Anoda a ten brat ma juz jakis plan ze sie wyprowadzi czy narazie niewiadomo.my wynajmowalismy 6 lat.noi rok temu w wakacje jakims cudem wlaczajac w to mojego brata udalo nam sie wziasc kredyt.mieszkanie nieduze.2male pokoje kuchnia lazienka ale wlasne.tesciowie sprzedali stare mieszkanie i dali nam triche na wklad.to tez bardzo pomoglo.maz na firme na ryczalciee i zaden bank nawet patrzzec na nas nie chcial.w 1 sie udalo.warunki niezbyt korzystne ale to byla nasza jedyna szansa.male mieszkanko,kredyt na 30lat w rodzinie na swoim noi ten bank.ale nie zaluje.to byla najlepsza decyzja mojego zycia:)
Ja dzis do gina po 17.ale wczoraj byla jeszcze Natalka i sie nieodzywa.

Ja znow czuje czolo nad nosem.musze go zapytac czym to leczyc.

12 lata 9 miesiąc temu #399661 przez anoda89
kasiu oni są w trakcie budowy. Na początku był plan żeby wynająć mieszkanie ale stwierdziliśmy że jak mamy gdzie mieszkać to kasy obcym do kieszeni ładować nie będziemy. Czasami żałuję ale jakoś się przemęczę.

12 lata 9 miesiąc temu #399666 przez kasia123m
No pewnie.jak juz buduja to przeciez kiedys skoncza :laugh:

Mnie dzis troche mdli.nie wiem czy od ucisku nad czolem czy od nerwow(troszke mam) czy tak poprostu.nie mam pojecia co na obiad zrobic.o czym pomysle to ble..

12 lata 9 miesiąc temu #399667 przez michasia
Z tymi mieszkaniami to jest strasznie. Wydaje mi się, że jakieś 40 lat temu było dużo lepiej (jak w filmie kogel-mogel), po prosu po ślubie szło się na swoje i tyle. Kredyt na 30 lat jest dla mnie przerażający. My na razie mieszkamy z moją mama i bratem. Brat stwierdził, że skoro nam się rodzina powiększy, to odda nam swoje 2 małe pokoje za nasz jeden (tez nieduży, 11m chyba), ale 2 zawsze łatwiej dostosować jako sypialnie i pokój dzienny.
Na coś swojego to mogę liczyć, jak teściowie umrą, więc...ale to pewnie wtedy dla dzieci będzie.
Marzy mi się, by kupić kawałek ziemi gdzieś i się wybudować. Nawet taki dom nieduży.

Co do namiotu, to wstawię Wam zdjęcie. Trochę jeszcze są ściany do dopracowania -trzeba je na rogach podnieść wyżej i jak widać wiatr dość mocno hulał.
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #399668 przez michasia
tu my razem
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #399670 przez vini-miki
aaaa, no to calkiem inna sytuacja, lepsza :) i masz racje, ze jak jest gdzie mieszkac, to mozna sie "p rzemeczyc" z tesciami jakis czas :)
Daje link do moich wypocinek, kilka tylko narazie w dorobku, i musze zaznaczyc, ze ta wirujaca Pani to nie jest absolutnie moj pomysl, a wzorowane na obrazie Renaty Domagalskiej "wir" :)

12 lata 9 miesiąc temu #399675 przez michasia
i kawałek w środku.
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #399677 przez vini-miki
o ja pierdziu, Michasia...zszokowalas mnie. Wielki uklon w Wasza strone, fascynuja mnie tacy "zapalency" ;) w dobrym tego slowa znaczeniu...to jest dopiero pasja pelna para :D

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #399679 przez michasia
vini-mikifajnie malujesz. Mi się najbardziej podoba ten z motylem:) gratuluje talentu.

Anoda, pewnie ani się obejrzycie, to brat się skończy budować i zwolni Wam górę, a tak, to możecie sobie oszczędzić na jakiś późniejszy remont, czy coś innego, zamiast płacić obcym za wynajem. Właściwie wynajmując, to jakby się komuś kredyt spłacało, tylko prócz użyczonego kąta nie ma się nic dla siebie.

12 lata 9 miesiąc temu #399684 przez anoda89
vini-miki ooooo jaa! pięknie, masz talent:))

michasia super ten namiot, fajnie mieć takie hobby

12 lata 9 miesiąc temu #399699 przez vini-miki
dzieki dziewczyny :)
ale pogoda u nas dom kitu, pada co pol godziny mniej wiecej, a raczej leje :/ bede sie musiala wstrzelic zeby synusia odebrac ze szkoly, pozniej tylko jeszcze jedna rundka iiii.... wakacje!! no wieczorem jeszcze szkola organizuje wycieczke rowerowa, ale to jeszcze stoi pod znakiem zapytania w zwiazku z ta nasza "piekna"letnia pogoda, i pozniej grill na placu szkoly, ale w sumie u nas to cale wyjscie lacznie z grilem niewiadomo czy wypali, bo czekamy na tatusia, ciekawe o ktorej z pracy wroci. Szczerze, to mi przykro nie bedzie jak nie wypali, ale wiadomo, dzieciaki mialyby frajde, wiec dla nich bym sie poswiecila :D ;)

kurcze i chgyba sie nie wstrzele, zaraz wychodzimy a tu czarno sie zrobilo grrrrr, tragedia

12 lata 9 miesiąc temu #399702 przez kasia123m
Wow Vini i Michasia jestem w szoku.ale macie super pasje.a ile talentu zeby takie rzeczy zrobic.super.pelne uznanie:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #399703 przez Satine0
Vini-miki coś pięknego!! :)

Princess mi czasami takie coś wylatuje :P ale tylko w kolorze białym...myślę,że to od przyjmowania tabletek dopochwowo.

Michasia fajny namiot :) !!

To może i ja wam wstawię kilka moich dzieł hihi

12 lata 9 miesiąc temu #399705 przez michasia
czekamy Satine.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka