- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż Patrycji zamieścił zdjęcie na facebook..
Gratulacje jeszcze raz Princess
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patii walnij się na łóżku i nie łaź tyle przynajmniej jakaś ulga będzie
O mamciu .. Adaś aż się popłakałam .. idę myć te okna bo całkiem się rozryczę ..
Princess piękny !!
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Madlen mi od jakiegoś czasu drętwieją ręce, przez to w nocy co chwile się przewracam, a czasem na placach muszę poleżeć, jak obie mam z "mrówkami". No i w kościele jak mam złożone to też mi tak cierpną...ale tylko w tych 2 sytuacjach.
Dziś rano jechaliśmy na msze-popielec, a że spadł śnieg, a ja mało ostrożna to wpadłam w mały poślizg i tak mi tył zarzuciło, że lekko puknęłam w płot dalszych sąsiadów...dobrze, że bez śladu...Ale wolę jak jest mróz ze śniegiem,a nie takie 0 stopni i ślisko wszędzie...
Marlena to dobrze, że przechodzi. Dobrze, że można bez problemu teraz kapustę dostać...choć chyba się wcześniej zorientuje czy u nas gdzieś jest w sklepie:)Ja czuję się dobrze, dziękuję. Tylko w nocy obudził mnie ból brzucha, tak mi niedobrze było i w ogóle...Ale rano było już ok.
Madlen dobrze, że takie masz pozytywne myślenie, bo bywało chyba bardzo ciężko czasem. Ciąża się nie rozpieszcza, ale już naprawdę malutko zostało:)
Katarinka współczucia. Dobrze, że masz dobrą opiekę i w porę coś wyłapią jakby co. Może rzeczywiście przyspieszą tą cesarkę
Patii współczuję bólu. Dobrze, że już odpuszczasz szkołę, bo tylko niepotrzebnie się narażasz. Odpocznij sobie teraz, może masz jakąś ciekawą książkę do poczytania? Masz ostatnie chwile dla siebie.
Kurcze...chyba sobie żarty w tej opiece robią. 300zł i to jako za 2 miesiące. Dobrze, że ciocia Ci z wyprawką pomogła.
Dominia to fajnie, że przychylili się do prośby. Czyli będziesz się ugadywać z każdym wykładowcą osobno? I tak na cały semestr?
Ola roiboss można w prawie każdym spożywczaku dostać. Są nawet różne smaki prócz klasycznego.
Kasia oby tylko Ciebie ten wirus się jakoś nie chwycił. No i żeby Kacprowi szybko przeszło.
Anoda roiboss jest dostępna też w takich sklepach świat herbaty i tym podobne. Nie jest liściasta, tylko ma taki fuski, bardzo drobne. Mnie osobiście wkurzała bardzo, bo liściaste to mają duże frakcje, a to to takie paprochy pływają, ale można przez sitko przelać.
Ja na allegro kupowałam.
A bierzesz jakieś witaminy? Może czegoś Ci brakuje w organizmie, że tak włosy lecą. A może na wiosnę, bo mi przeważnie na wiosnę też więcej wypadało.
Katriss to Mała już może się szykować Już ładnie waży:)
Patii może apap weź. Nie jest zakazany a jak tak masz się męczyć, może pomoże.
Natalka powodzenia na wizycie.
Madlen jak dla mnie to rioboss ma taki miodowy podsmak. Ja lubię z biedronki z wanilią.
Princess ale słodki:) Śliczny Adaś. Kolejny w kolejce do schrupania:)
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Michasia książek to ja nie mam teraz ciekawych żadnych.. ;/ mamuśka, babcia i ciocia się podokładały i gdyby nie one to ja bym prawie nic nie miała na tą chwilę... Apap mi nie pomagał nigdy, ogólnie paracetamol nie działa na mnie, chyba, że w końskiej dawce, a ibuprofenu niestety nie można... ;/
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uważaj na siebie, bo ślisko bardzo..
Pati a Ty odpuść budę, i tak Ci wszystko ułatwią, bo Cię lubią. Za dużo biegasz, zrób to dla dzidzi i odpocznij wreszcie.
A ta zapomoga naprawdę nikła. Jeszcze trochę i się odbijesz, zobaczysz..
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane bo już zgłupiałam nam się należy 20 tygodni urlopu macierzyńskiego podstawowego + 4 czy 6 tygodni dodatkowego?
Ja póki co zakupię pewnie małą paczkę tego rooibosa na próbę.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patii u mnie też dobrze, że mam dużą rodzinę i każdy mi coś pożyczył .. jakby nie oni to pewnie bym kupowała ale krucho by było z kasą bardzo .. a płacę rachunek za wodę .. 300 zł przeważnie nie moje i co chwilę coś do domu, to proszek to Tomek kupi zgrzewkę cukru to to to tamto .. pasuje mi jakoś się odwdzięczać rodzicom bo oni dają nam jeść a z jedną pensją można sobie poszaleć tak, że szkoda gadać .. z resztą wiesz jak jest
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia z tym kołysaniem to chodziło że kasia pisała że na piłce musi pokołysać bioderkami i poskakać trochę żeby brzuszek opadł. a jej M powiedział żeby nad nim pokołysała bioderkami hi
Princess gratulacje jeszcze raz, Adaś śliczny!!!
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale o ten dodatkowy piszemy pod koniec podstawowego, więc do tej pory się może zmienić..
Jestem ciekawa jak dziecko zareaguje na szczekanie psa, odgłos suszarki, odkurzacza.
Ponoć niemowlęta lubią szumy i uspokajają się przy nich. Można nawet znaleźć w necie odpowiednie nagrania z odgłosami np odkurzacza
- Dzolka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale narazie mnie nic nie rusza juz mam dość szpitala
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dzolka
- Wylogowany
- pierwsze słowa