- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niby tylko 2 tygodnie, albo aż 2 tygodnie, a ja nie wyobrażam sobie jakie było nasze życie bez tej maleńkiej istotki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis jakies wzdecia mialam pol dnia..chyba po leczo..normalnie myslalam ze mi skore po bokach brzucha i od gory rozerwie..kazdy ruch mlodej bolal jak niewiem..teraz jakby lzej..chyba ze po czosnku bo rano zjadlam na to gardlo..jakies lekkie skurcze mam..czuje jak brzuch sie zbiera i to uderzenie goraca ktore chwile trzyma...zjadlabym sobie cos dobrego...ech...Musze isc do lekarki w piatek po paski bo mi braknie...a na diabetologie niepojade bo bym musiala pol dnia siedziec w szpitalu..Ja tez dostalam ochrzan ze dwa razy w tyg przyjezdzam na ktg a przeciez tak mam w wypisie ze szpitala...dobrze ze we wtorek do poradni patologii..ale cos czuje ze tez nic nie powiedza...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
andzia no mysle tez , ze chyba to jednak ciezar teraz brzuszek mi opadl to juz wgl ciezej sie czuje ;/
pliszka to sie ciesze , mam nadzieje, ze bedzie sluzyl tak jak mi
a czemu cie to zdyskwalifikowalo z domu narodzin? tam sa jakies okresline warunki?
dziewczyny jak to jest jak sie karmi przy M. ? czy na poczatku jest jakies poczucie lekkiego wstydu ? albo jakies podobne odczucia?
a co do skorczy to jest tak , ze brzuch sie napina robi twardy na chwile i puszcza?
bo ja nie wime jak to rozpoznac ... mam nadzieje, ze bede wiedziala , ze to juz
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
paulaa to poszalalas ale w:iesz ze to troche niebezpieczne... a oliwka nie ma co sie dziwic czeka juz za siostrzyczka
pati dobrze masz z ta mama bedzie cie dogladac
gabilee dziekuje rasa podobna ale te sa buldozkami a my mamy mopsy jak na razie kumplowanie mopsow z mala polega na wachaniu szczegolnie ogolna radoscia ciesza sie pieluchy :P nie mozemy pozwolic na taka komitywe jeszcze bo nasze rozrabiaki sa zywiolowe a nataszka jeszcze nie umie sie bronic ale wszystko w swoim czasie powoli i mysle ze juz niedlugo beda przed nia uciekac :P
ola nie kupuj poczekaj chyba lepiej tak mi sie wydaje...
gabilee kolana to pierwsza czesc ciala jaka boli od nadmiaru ciezaru wiec przejdzie jak zejda kilogramy wiem co mowie bo kiedys bylam wielka :P i kolana mi padaly a pozniej jak reka odjal jak schudlam 20 kg
pati no fasolka w sumie odpada po porodzie bo maly by ci wybablowal ja w pieluche heheh a tak generalnie to ja sie musze przyznac ze miedzy skurczami na porodowce to ja i baki i beki puszczalam hihi ale polozna powiedziala ze to prawidlowa rakcja i nie ma czym sie stresowac...
dominia to normalne mnie tez sutki bola wiec pierwszy moment ssania jest hmmm nieciekawy ale pozniej ulga i skupiam sie tylko na mlaskaniu nataszki...
andzia u mnie nie trzeba bylo ja mam wszystkie trzy jeszcze przy sobie a zostaloi mi tylko becikowe...
dominia jakby byl glodny to by sie budzil wiec spokojnie masz pokarm
pliszka mnie sie troche pokarmu leje wiec nosze wkladki laktacyjne i powiem ci ze od tego czasu duzo mnie mnie brodawki bola widocznie te kilka kropelek ktore tam w te wkladki wleca dzialaja kojaco na sutki pliszka jeszcze troche i bedzie ci sie lac mleko jak mnie
dokladnie hah a wiecie ze mnie juz o tej porze dwa tygodnie temu zaczely sie pierwsze skurcze te llekkie haha az trudno uwierzyc...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wiec jednak to ciezar ciala tak zadziala na moje kolano ;/ najgorsze , ze pewnie minie dopiero po porodzie wiec nic tylko zaczac rodzic
a powiedz jakie mialas odczucia podczas pierwszego karmienia przy M.? bo nie wiem czy doczytal ktos moje pytanie
ja sie mojego ukochanego nie wstydze , ale tsk jakos mi sie nasunelo takie pytanie z ciekawosci
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Teraz się naczytałam w necie jakie to ''przyjemne'' jest zakładanie cewnika na żywca i tak jakoś się tym denerwuję.
Dzięki dziewczynki za dobre słowa. Strach jest, ale mimo wszystko strasznie się cieszę, że za moment będziemy mieli kurczaczka po drugiej stronie brzuszka.
Oliwia dzisiaj się już poryczała, bo ''będzie tęsknić''. I tak myślę jak ja mam jutro wyjść. Jak zacznę się z nią żegnać to dopiero będzie wyła, ale znowu jak wyjdę po kryjomu to będzie wyła że się nie pożegnała... Masakra cholera
Pliszka a zielone wody od czego?
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamusie brać sie za siebie !! Sprzatac w domu, zapraszam na dlugie spacery i wieczorny seksik z mezem raz dwa wywolujemy maluszki
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina biore sie za "prace"od pon rano...zaczelam dzis kuchnie sprzatac ale brzuch mi rozsadza...jakbym wzdecia miala..napieta skora na maxa...teraz na wieczor znow..
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musialam przed 12 podwiesc mojego synka do dyzurki dalam mu jesc z obu cycusiow a on dalej mial oczy jak zlotowki i ciagle szukal .. Ja juz raczej nie mialam mu co dac i po 3 godzinkach juz mam Igiego u siebie podobno byl niegrzeczny .. Mam nadzieje, ze takich maratonow do poznej godziny w nocy nie bedzie robil
Lezy kolo mnie kobieta, ktora ma ta zoltaczke hcv czy cos .. Chyba dobrze mowie ? W tej ciazy jej wykryli, jakies badania robila co tydzien w ciazy i jest wszystko ok tylko niestety z karmienia piersia musiala zrezygnowac zeby malego nie zarazic holeostaze tez miala i nie wywolywali jej porodu
Boli mnie teraz jak na okres .. Obkurcza sie wszystko .. Ale to jak na okres porzadnie boli, to jakos mozna przezyc
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gadlo mnie boli.olalam dzis poranne sniadanka,zmierzylam cukier o 7 i spalam az do teraz.pierwszy raz od rozpoczecia tej diety.najgorsze ze nie wiem co na to gardlo.co oprocz czosnku...