BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 8 miesiąc temu #609063 przez kasia123m
Pati no wreszcie jestescie w domu :laugh:

Ale sie wkur...dostalam pismo z urzedu miasta ze mam dostarczyc zasw od gina.jak tam jutro zadzwonie to kaze pani urzedniczce przeczutac zalaczniki dolaczone do wniosku a potem naazwisko osoby ktora potwierdzila ze wszystkie sa.ciekawe co powie...wrr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #609080 przez dominia
Jadzia tak ma tą wysypkę :/ strasznie to wygląda .. :(
a właśnie jak Twoje włosy ? :lol:

Patii jak super, że jesteście w domku !!!!!! jednak nie ma to jak u siebie :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Byłam u fryzjera :) wydałam majątek ale nawet jestem zadowolona :) jutro zrobię fotki i wstawię :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609087 przez xpatiiix3

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ahaa kochane napisze więcej o szpitalu i w ogóle co i jak z małym już jutro, bo zmęczona jestem strasznie już dzisiaj :(

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu #609111 przez demoniqe
hej dziewczyny przepraszam że z innej beczki ale jak sprawdzają wam się wózki które kupiłyście? Ja rodzę w maju i to chyba najtrudniejszy wybór.

11 lata 8 miesiąc temu #609179 przez Alina2408
dominia a mialas cos stosowac na ciemieniuche i to ci nie pomoglo???

monia ale niunia pieknie glowke podnosi moja jak polozyc na brzuszku to nie chce...

michasia ale ania miala kapelutek :)

andzia u rodzicow marka tez zimno ale oni probowali grzac no a w koncu przenieslismy mala do kuchni bo tam najcieplej i bylo przyjemnie...

milka moja to wcale nie chce pic z butelki nawet mojego meka...

jadzia moja taszka tez po szczepieniu wiecej spala w dzien...

pati tak sie ciesze ze juz jestescie w domku buziaki dla was obojga :):)

pati we wloclawku jest tak samo z tymi przeswitami miedzy salami... a brzusio to juz masz maly... no ale lozko na wypasie...

demonique powiem cci ze ja mam saturn 2 z krasnala i jest swietny- wygodny bo wysoki i pracuje bez zarzutu i ja sie smieje ze terenowy bo u nas nie odsniezaja a spokojnie daje rade...

a ja mam mega dola od dwoch dni napieta sytuacja w miare jakos wyjasnilismy i m mial dzis pracowac do 15 i pozniej wolne no i co??? oczywiscie zmiennik nie przyszedl i znow jestesmy same... ja juz nie daje rady... gowno to nie robota zero szacunku od szefa i innych no i do tego jeszcze pieniadze do dupy i zadnych swiadczen bo bez umowy... i nikt sie nie przejmuje ze on ma dziecko i mial byc w domu.... ryczalam trzy godziny bo ja juz nie daje rady... jeszcze jezdzi na letnich oponach a jakby cos sie stalo to nic nie ma... jestem przerazona ten stres mnie zjada...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 8 miesiąc temu #609180 przez dominia
Patii ten trądzik jest szorstki ???
Co do brzusia hmmm .. fakt jestem swinia, ze narzekam na swoje sadełko .. ale za to moge plakac nad cyckami :/ ale .. przestanę karmić, cyce sflaczeją, rozstępy wyblakną i git malina .. może tak strasznie nie będzie widać ich w bikini :/ tak samo będzie z Twoim brzusiem :) przy Marcelku skakanie i spacerki dadzą radę :) rozstępy też się jakoś przypudruje :)
Byleby już Marcyś nie trafił do tego wstrętnego szpitala ani żadne z Naszych Skarbów !! :)

Demoniqe tak ja jestem bardzo zadowolona ze swojego wózka a mam espiro gtx :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609188 przez Monia_T
Pati bardzo się cieszę, że jesteście już w domu :lol: :lol: :lol: Ucałuj Marcelka :kiss:

Michasia ale Anulka miała kostiumik na wypasie :lol: Ślicznie wyglądała :)

Demoniqe ja też mam espiro gtx i jestem bardzo zadowolona :woohoo: Świetnie się prowadzi, zwrotny, wygodny :laugh: Już nie mogę się doczekać jak będzie ciepło i nie będę musiała Iguli pakować w kombinezon, przykrywać itd...

A dziś bym spadła razem z wózkiem z podjazdu przed sklepem :ohmy: Wszystko przez tek kurewski śnieg :angry: Poślizgnęłam się, podjazd nie był zabezpieczony barierką, a dodatkowo wyłożony śliskimi płytkami i dwa boczne koła zawisły w powietrzu. Ledwo utrzymałam równowagę, na szczęście Kinia była ze mną i mi pomogła....

Igula pięknie podnosi główkę jak leży na brzuszku i bardzo to lubi :)
Teraz wykąpana i najedzona leży cichutko w łóżeczku, pewnie wkrótce uśnie, bo dzień miała dosyć marudny.

Alina ja też mam takie chwile niemocy... Tylko, że ja mam jeszcze Kinię w razie co. Będzie lepiej, w końcu musi się polepszyć. Wkrótce będzie więcej słońca na dworze (ja naiwna nadal w to wierzę :silly: ), będziesz spędzała na dworze więcej czasu z Nataszką szybciej będzie czas płynął. A tego szefa m współczuję...już pisałaś z tego co pamiętam co to za facet. Może czas, żeby rozejrzeć się za nową pracą?

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609225 przez xpatiiix3
Alina zobaczysz będzie dobrze :) jeszcze jakoś się polepszy :kiss:

Dominia u niego wysuszył się przez te naświetlania bo to praktycznie o samo co solarium... i biedaczek normalnie jakby miał skorupe na policzkach taka sucha skórka... A ja brzuszkiem się nie przejmuje, bo wiem, że jeszcze czas i i tak do końca mi to nie zniknie, ale hee jak kogoś będę miała kiedyś to będzie musiał zaakceptować to jaka jestem :D Nawet z jakimiś usterkami czy brakami :P A schudne szybko moja mamuśka prawie rok dochodziła do siebie ,jeżeli chodzi o figurę :P Więc i ja mam jeszcze czas :) A moje cycki to dopiero flaczki będą jak mi spadną hehe ale dobry stanik i nikt nie zauważy :D

Monia Niuniuś ucałowany hehe uśmiecha się przez sen :)

Ale wiecie co dobrego z tego szpitala, nauczyłam swoje dziecko same zasypiać w łóżeczku to jest dopiero numer :D A i co jeszcze niuniek opiera się już na rączkach barki podnosi cwaniak :D hehe i muszę uważać bardzo bo turla się skubany :P moment a ten z boku na bok, taki silny jest mój łobuz, że nie potrafię czasem z podziwu wyjść :P

No i wczoraj 4750 było, sporo półtorej kg od wagi urodzeniowej a 1700 od tej z wypisu :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu #609422 przez sylwka727
Pati super że już w domu

Alina nawet nie wiesz jak ja cie rozumiem u nas jest jeszcze gorzej bo mój też bez umowy i szef w chuja leci w poniedziałek mówił żeby mąż sobie zrobił we wtorek wolne i w środe pójdzie a dziś nawet telefonu nie odbiera :angry: przed świętami nawet wypłaty nie dał tylko dopiero 10 ma być :dry:

Dziewczyny mam pytanie ile rozpuszczają się szwy? Bo jutro mija 2 tygodnie a z nimi nic się nie dzieje...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

11 lata 8 miesiąc temu #609426 przez gabilee
milka a to cwaniaczniki z naszych dzieciaczkow jednak nie dadza sie oszukiwac od malego wiedza co dobre :D

michasia jak wy sie miescicvie w 3 na łózku? ale przynajmniej cieplo macie ^^

kasiu dziekuje za odpowiedz :)

jadzia wow fitness 24h szok ! a z przyjaciolka mam bardzo dobrze taka chodzaca osobista motywacja :P

moj Leon w dzien spi bardzo duzo wiec nie moge narzekac :D

pati super ze juz jestescie w domku zdrowka :kiss: caluski dla Marcelka :kiss:

demoniqe ja jestem z mojego bardzo zadowolona mam graco evo choc gdyby mial jeszcze pompowane kola zamiast piankowych na te straszne sniegi , ale i tak na piankowych sie pieknie prowadzi po tych zaspach :)

alinka do dupy sytuacja nawet nie wiem co ci poradzic kochana , ale jestes silna babka i poradzisz sobie :kiss: wszystko sie napewno jakos ulozy trzymam za to kciuki :)
moze M. musi poszukac innej pracy ? jest taka mozliwosc? kiedys cos pisalas , ze byl na rozmowie kwalifikacyjnej?

sylwka szwy do 3mcy tak mi powiedziala polozna , a czesc zdjela

11 lata 8 miesiąc temu #609430 przez kasia123m
Milka a jak dajesz te herbatki?raz taka raz taka?bo piszesz ze masz az 3...
My po rumiankowej dzis ok...choc pod wieczor jakas niespokojna byla..

Alinka wiem co czujesz... Ja tez odliczam godz do przyjscia M.nwet jak mi j n chwilke wzial wieczorem a ja sobie kuchnie posprzatlm to juz bylam happy..bo mnie ten bajzel w kuchni dobijal..mam nadzieje ze mloda jutro na chwilke spac pojdzie bo musze tyle tel wykonc po roznych lek syna poumawiac.terapie pozalatwiac...a jak nie bedzie spala to bedzie trudno..

11 lata 8 miesiąc temu #609465 przez Madlen
Siostra przyjechała z Holandii, więc mam co robić.

Macierzyństwo zajebiście daje mi w kość, ale jestem zmęczona.
Kręgosłup, kolana, brzuch bolą i te wieczne zmęczenie..

Kasia w dzień woła jeść co 2h (on nie odpuści, drze się od razu jak głodny-nie negocjuję z nim), a jak zapada w poważniejszy sen to co 3h.
Daję wtedy 100, a teraz na noc dałam 120, wierząc, że dłuzej da pospać..

Czyli z tymi karmieniami to zależy od...niewiedomoczego :)

Staram się ucelować z karmieniem tak by było po kąpieli.
Dziś nie kąpiemy, spał a pobudka grozi katastrofą..

Oby tak było z zajmowaniem się sobą, bo nie mam siły go dużo nosić. Ma ponad 5kg.
A ja jeszcze nie w formie..
Muszę mu zapodać ten rumianek.
Też muszę odwiedzić dentystę brr. Choć wolałabym kosmetyczkę

Sylwia antykoncepcja :lol: dobree My wczoraj padlismy, tak dał nam w kość i nie w głowie nam były seksy..

Gabilee ale masz super z prywatna instruktorką fitness :)
Zgadzam sie "tylko dziecko i dom=oszaleć można"

Przewijacie zawsze w nocy po karmieniu? Wtedy się trochę rozbudza..

Gabilee czasami ale rzadko nie odbije mu się, też kłade na boku wtedy.

Milka 70 ml herbatki :cheer: nie za dużo?.. Ja dajęrzadko, max 30
A pediatra mowił, że mleko mm ma wszystko i nie dopajać w ogóle..

Michasia to Ania ładnie wsuwa :)
Dobry patent z kubkiem :)

Jadzia to malo masz ukochanego w domu. Ach to życie..

Alinka będzie lepiej, trzymam kciuki, by Twój ukochany znalazł dobrą pracę. Wtedy odżyjecie.

11 lata 8 miesiąc temu #609483 przez jadziatopol
Madlen ja kupilam pampersy baby dry 12h i cala noc moze mi przespac. Sprawdzam oczywiscie czy nie jest za ciezka...i zerkam albo niucham czy nie ma kupsztala...nasluchuje tez czy nie puszcza podczas jedzenia...jak nie wyczuwam nic to nie przebieram go tylko klade do lozka bo tak jak mowisz rozbudza sie....a tego nie lubimy :blink: i nie zawsze go odbijam...klade na boczku i spi ladnie...chyba ze podczas jedzenia sie kreci, napina to wtedy go biore do odbicia :)
Patii mam podobny brzuch niestety ;) Dobrze ze Marcelek ma zdrowe serduszko i ze juz jestescie w domku :kiss:

A do mnie wlasnie zadzwonil jakis Mark z fitness 24h bo zapisalam sie mailowo i dzisiaj tam ide po 20-tej...obczaje co i jak i moze uda mi sie wybrac jakies zajecia w wieczornej porze :lol:

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #609485 przez dominia
Ale mnie boli czajnik :(
Maly zjadl i strasznie sie gniecie :( otworzyl oczy :/ niech zamyka bo ja padne zaraz :(

Jadzia a zapytaj bo moze sa zajecia z dzieciaczkami :) moja kolezanka chodzi na fitnes z synem :) korzystaja oboje i przez to ona moze chodzic cwiczyc :) tak to by nie chodzila bo nie ma z kim zostawic ;)

11 lata 8 miesiąc temu #609489 przez jadziatopol
Dominia a co to czajnik ? ;) :blink: zapytam. Na stronie jest napisane ze oferuja opieke nad dziecmi za extra kase...zapytam za ile i jakie male dzieci biora.....zobaczymy...oho! obudzil sie...lece

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka