BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 8 miesiąc temu #610306 przez sylwka727
Prześliczne te wasze dzieciaczki :kiss:

My robimy dużo zdjęć ale nie mam kabla żeby na komputer zgrać :dry:

Wczoraj panikowałam z tymi szwami i w nocy jeden wypadł :lol: .

Kacperek w nocy troszkę dał rodzicom popalić jak wstał przed 3 tak poszedł spać po ponad 3 godzinach na szczęście potem już ładnie spał

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #610314 przez dominia
bylismy po swieczke i szatke na chrzciny :) pani sie pytala jak bedzie mial Syn na imie i jak powiedzielismy, ze Igor to stwierdzila, ze takie męskie :lol:

dzisiaj jestem spiaca jak byk ;) za to moj Syn srednio :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #610324 przez kasia123m
Tosia zjadla..robila wielka kupe i teraz lezy i usypia..wiec moze sie za prasowanie wezme..moze cos sie uda poprasowac..dzien spania...az sie nocy boje.. :unsure:

Domina a gdzie zdjecie nowej fryzurki i koloru??? :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #610332 przez dominia
uuu Kasia, wrzucę niebawem :lol: :lol:

Dziewczyny zniknęła Wam ta krecha na brzuchu ?? bo mi jeszcze nie i tak to dziwnie wygląda :dry:

Ja już nie wiem czy On ma dalej katar czy co .. :( charczy mu jak się pręży albo za mocno oddycha .. kicha i ma kozy w nosie ;) martwię się tym .. :(

11 lata 8 miesiąc temu #610356 przez Pliszka
Cześć Dziewczynki :)

Racja, nasz Oluś też dziś kończy 2 miesiące :lol: Gaduła się z niego zrobiła niesamowita, cały czas sobie gada pod noskiem :laugh: I uśmiecha sie od ucha do ucha :lol: :lol:
Skończył nam się Bobotic i otworzyłam Sab Simplex i chyba jest jeszcze lepszy :) Żadnych grymasów podczas prutania :)

Czy Wasze maluchy też tak szaleją w wannie? U nas ostatnio cała łazienka mokra po kąpieli :lol: Olek tak wymachuje rączkami i nóżkami jakby chciał odpłynąć :) I cały czas uśmiech na mordce :) uwielbia kąpiele :)

Świąteczna wycieczka do dziadków udana :) I u jednych i u drugich czekało na Olka sliczne łóżeczko i sporo rąk do przytulania :) Wróciliśmy troszkę zmęczeni wrażeniami ale w dobrych nastrojach :)

Chomiczka - bardzo ładne zdjęcia :) Wyglądasz ślicznie, nie marudź kochana :blink: Dobrze, że najgorsze za Wami :kiss:

Pati - bardzo się cieszę, że jesteście w domu :) Zachowania "taty" nawet nie będę komentować :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #610436 przez jadziatopol
To mnie uspokoilyscie...Hubert tez zabawkami niespecjalnie sie interesuje...mama jest najciekawsza. Zaczal wczoraj pierwszy raz glosno sie smiac...hihihi...myslalam ze padne. Robilismy dziwne miny z Radkiem mowiac alfabet bo to luubi najbardziej i zaczal rechotac :lol:
Monia Hubus tez ma bialy jezyk :) nie zawsze...ale nie pomyslalam ,ze to cos zlego ;)
Dominia czekam na fotke :lol:
Paulaa dziewczynki przesliczne :kiss:
Patii tez nie skomentuje ojca Marcelka :angry: a ty jestes dzielna i silna kobieta...i Marcelek ma cudowna mame :)
Kasia Tosia ma zabojczy usmiech :kiss:
Chomiczka dobrze cie wreszcie zobaczyc :lol: bardzo ladnie wygladasz :) maluszek tez sliczniutki :)
Pliszka moj tez uwielbia kapiel. My go kapiemy w pojemniku na posciel...jest baaaardzo duzy ...prawie jak basen dla Hubka i plywa sobie na brzuszku. Czasem (raz w tyg) napuszczamy wiecej wody i wtedy sobie plywa i jest zabawa :lol:

Dziewczyny, czy wasze maluszki tez maja zapadniete ciemiaczko? Te dziewczyny ktore karmia piersia ...dopajacie woda jak jest zapadniete ??????
A gdzie Princess??????

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #610471 przez dominia
Jadzia a Hubi ma zapadnięte ciemiączko ?? widać to jak się przypatrzysz czy jak Go głaskasz i akurat wtedy wyczuwasz ??
Jak Hubi pływa ?? puszczasz Go tak 'wolno' w wodzie ?

11 lata 8 miesiąc temu #610479 przez sylwia1986
Dominia mam krechę, nawet wydaje mi się że jest wyraźniejsza niż w ciąży i mega pępek.

Jadziu ja podaje Bartkowi kilka łyków wody jak ma czkawkę, u nas działa lepiej niż cyc. A czy ciemiączko jest zapadnięte ciężko stwierdzić, bo ma gęste włoski w tym miejscu.

A my się pochwalimy że kończymy miesiąc :lol: :lol: :lol: tak jak Leoś od Gabi :side:
Była dziś położna na ostatniej wizycie, powiedziała że za dwa tygodnie mam się zgłosić do gina, co dwa lata cytologia i po 35 roku mammografia i poszła :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #610483 przez jadziatopol
Dominia wyczuwam pod raczka...nie plywa sam..podtrzymuje go pod klatka piersiowa i na brzuszku sobie dryfuje ...rusza raczkami i nozkami...a jak stoi w wodzie to wode ma do pasa :lol: kapiemy go w tym pojemniku w ktorym wczesniej spal...pamietasz? raz zamiescilam fotke...on jest dosc gleboki

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #610501 przez xpatiiix3
Dominia u mnie jak widać świeża fotka z wczoraj i dalej jest dość mocna ta krecha :P

Kurde mama Maćka napisała do mnie, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi napisała że mnie kocha i szanuje i że nigdy mnie nie zostawi i że dowiedziała się co zrobiła paulina i jest dla niej nikim, pozdrawia i całuje. paulina to ta bratowa M, która wiecznie nam tak mieszała... hmm ciekawa jestem co przeskrobała czy to jakaś podpucha jest... ajj albo o jej ciążę <poroniła> chodzi albo to co nam odpierdzielała te gadki jej ciągłe na mnie... normalnie ciekawość mnie zżera ale odpisałam tylko, że nie bardzo rozumiem o co chodzi i tyle...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610507 przez dominia
Sylwia pępek to ja mam jak mega DZIURĘ :lol: :lol: taki, że ze dwa palce bym w niego wcisnęła ;)

Jadzia a u Was tam jest jakoś rano no nie ? nie pamietam ile godzin do tył bo dziadek już dawno w Polsce siedzi i nie myślę o tym ;) daj mu troszkę pić, chyba że poje mleczka, wydaje mi się, że Igor też czasem ma bardziej wyczuwalną tą dziurę z rana .. a teraz np. prawie wcale jej nie czuję :)
Chyba mi gdzieś umknął ten pojemnik bo za cholerę sobie nie mogę go przypomnieć :(

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610546 przez jadziatopol
Dominia jak sie urodzil to w nim spal
:lol:

na tym zdjeciu nie widac jaki on jest gleboki ;)

a co do linii...to ja tez dalej mam i pepek tez duuuzy ;)

[/url]
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #610551 przez dominia
Ojeju Jadzia jaki słodziak :kiss: ale super wygląda :lol:

Złożyliśmy huśtawkę i wsadziliśmy w nią Igiego, 5 minut huśtał się bez ruchu :lol: szok !

11 lata 8 miesiąc temu #610565 przez jadziatopol
Dominia jaka hustawke? daj fotke :lol: ja mysle zeby teraz kupic mate...masz juz mate dla Igorka? sa takie fajne maty dla bobasow...z poduszka na ktorej leza sobie na brzuszku i maja wolne raczki zeby sie bawic....widzialas taka? a twoj dziadek mieszkal w stanach?

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610612 przez andzia_zg
dominia napisał:

Dziewczyny zniknęła Wam ta krecha na brzuchu ?? bo mi jeszcze nie i tak to dziwnie wygląda :dry:

Mi niestety nie zniknęła, a nawet jest szersza niż była. Ma na bank z pół cm szerokości jak nie więcej i bardzo to jest widoczne :dry: a pępek też jest wielki :huh:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka