- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde, napisałam mega długi post i mnie wywaliło Napiszę juz króciutko, bo muszę jeszcze potłumaczyć
Chomiczka, trzymaj sie kochana Wyjazd do mamy to dobry pomysł, może potem da radę wziąć urlop i do Was na troszke przyjechać? Upominaj się o pomoc, bo jej potrzebujesz. Szkoda, ze nie mieszkasz bliżej, mogłabym czasem dwóch Olków zabrać na spacerek, jednego w nosidełku, drugiego w wózeczku, a Ty miałabyś wolne Oczywiście, że kochasz swojego synka, tylko jesteś zmęczona. Dawne ciało powróci Dawne życie moze nie, ale bycie mamą może być wspaniałe, mam nadzieję, ze wkrótce sie o tym przekonasz
Suzi, trzymam kciuki
Jadzia, mam nadzieję, że pogadacie i sobie wszystko wyjaśnicie.
W Faktach mówili, ze mozliwe, ze jutro premier ogłosi, ze wszystkie mamy 2013 będą miały prawo do dłuższego urlopu macierzyńskiego Zaciskamy kciuki dziewczyny. jejku, jakbym chciała, zeby to była prawda!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia- my będziemy w Gdańsku tym razem tylko do wtorku Myślałam, ze uda nam sie spotkać. Moze następnym razem.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia ta Krycha calkiem fajna babka i super mi sie z nia rozmawialo. Troche taka pierdol bulke przez bibulke ale do tego jajcara. Powiedziala ,ze urzadza zapomniane juz przez wszystkich podwieczorki ahhaha....upiekla ostatnio mazurka....i zaprosila sasiadke bo jak to powiedziala "wino to ja moge pic sama ale mazurka jesc samej nie uchodzi"...hahahha...myslalam ,ze padne ze smiechu! ALina ma swietny pomysl z tymi otwieranymi karteczkami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Zapisałam się na warsztaty, wezmę koleżankę, to się Ania z Igą pozna:)
A Oskar Was kojarzy, Paweł zagadał, bo ja karmiłam.
Aganobla to zagadka rozwiązana.
Chomiczka nie przesadzasz, Twój M wyrwie się z domu choćby do pracy, Ty nawet takiej wątpliwej przyjemności nie masz, nie masz jak się oderwać, więc M powinien choćby wtedy kiedy nie jest w pracy " w godzinach pracy", siedzieć w domu i Was wspierać. To jego syn i Ty zajmowałaś się nim najpierw w brzuszku poprzez wyrzeczenia, później poród i zaraz po no i od kiedy zaczęły się te kolki/bóle i ciągły płacz. On nie powinien sobie wychodzić kiedy się da i sobie usprawiedliwiać, że przecież ma prawo. A pomyślał, że Ty też masz prawo do czegoś poza uspokajaniem dziecka?
W Bydgoszczy jest np.szkoła rodzenia gdzie jest także oferta wsparcia w rodzicielstwie, niewiem jak to działa, ale coś takiego by Ci się przydało.
Monia Kinga bardzo zdolna, piękny ten obrazek. Naprawdę fajnie wszystko razem wygląda i mi się bardzo podoba, Pawłowi też. Ładnie skomponowane, wesołe.
Suzi trzymamy kciuki, oby Miki szybko i bezboleśnie wyszedł.
Pliszka fajnie by było, chyba jutro fakty będę oglądać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka Michasia dobrze napisala....niestety wiekszosc facetwo tak sie zachowuje jak dziecko przyjdzie na swiat
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Monia kurde szok bardzo ładna praca, Kinia ma talent ale baba wredna kurde, że są takie nauczycielki, my się czasem śmiejemy, że jak któraś humorzasta to że chyba mąż nie dogadza to na nas w szkole się wyżywa, kiedyś koleżanka jedna wprost do jednej wyskoczyła, że jak mąż jej nie dogadza to niech sobie kochanka znajdzie...
A no weszłam, rozmiar 36 kiedy jeszcze 2 tyg wcześniej ledwo 38 wchodziło jestem zadowolona a brzuszka też co raz to mniej jeszcze troche zostało ale pięknie gubię go tylko zebra na brzuchu została jeszcze ale też ładnie powoli niektóre już bledną rozstępy To zasługa takich długich moich spacerków
Jadzia hehe dobrze, że ,można bez zgody w razie "w" oczywiście kurde no przydałoby się, żeby raz Radek został z Hubim a Ty byś sobie sama wyszła chociaż na zakupy
Kurde a ja dzisiaj do szkoły na 8h praktyki mam ;/ nie wiem jak ja wytrzymam bez małego muszę wziąć laktator, bo cyce popękają mi...
Marcyś jak dzisiaj mi ślicznie spał że ja nawet w miarę się wyspałam wstał mi raz w nocy nie wiem o której bo na zegarek nie patrzyłam, i teraz o 5.30 i od razu zasnął i tak sobie śpi do tej pory, a aj lecę właśnie się ogarniać do szkoły
Miłego dzionka mamuśki.!
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ech..juz mi lzej. Dziekuje
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadziuś Głowa do góry. Faceci to gamonie ! A co do telefonu to Cie rozumiem...nic tak nie wkurwia jak ignorancja.
Moja Maryś dziś spała od 23 do 7 <3 Ale cudownie nie wstawać w nocy !
Tyle skrobiecie...matko Staram się podczytywać, ale kiepsko mi to wychodzi. Jak mam chwilę wolną to ogarniam chatę, jak ciepło to cały dzień na dworze siedzimy i tak w kółko.
Idę dziś na przegląd bo w końcu przestało, że mnie cieknąć. Myślałam, że już nigdy się to nie skończy
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia nie wiem czy to rooibos czy witaminy z żelazem,tylko podejrzewam że to od żelaza,w nocy zrobił lekko zielonkawą a tak to robi żółte
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Aga ja tak samo ubieram Amkę. Bluza rozpinana. U nas dziś 24 w cieniu, więc w słońcu będzie niezła parówa.
Chomiczka
Jadzia
Amka poszła spać o 23 obudziła się o 5 i nie raczyła iść spać. A. wziął ją do nas do łóżka to zasnęła wtulona w tatę. Efekt - A. zaspał.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paula ale pięknie Amelka śpi
Chomiczka
Mamy karmiące jecie białą czekoladę przeczytałam że można,ja już drugą tabliczkę otwieram wedla,bardzo mi brakuję grześków i czekolady
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Chomiczka dziś powinni przyjść teściowie-zapytałabyś czy mają pożyczyć choć 10zł, bo Twoja wypłata na czynsz poszła, a Twój M nawet nic Ci nie zostawił i nie masz za co chleba kupić...
I nie masz co liczyć, że po pracy kupi, bo wraca późno i woli na piwko pójść z kolegami.
Faceci są inni-obrażają się, że zawiedli swoje dziewczyny. Zamiast wynagrodzić, to jeszcze litości potrzebują, bo bezmyślni...
Jadzia to niewesoło u Was się robi. Mam nadzieję, że szybko Radek pójdzie po rozum do głowy. A jak z Twoim tatą?
Chomiczka ja bym na Twoim miejscu dziś wyszła na spacer tak koło 19.00, aby M wrócił do domu i się pozastanawiał trochę! niewiem, czy dasz radę z płaczącym Olkiem. a masz możliwość wcześniej do mamy pojechać?