BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #637968 przez [email protected]
Dzień dobry :)w nocy ciężko jest zasnąć Gabrysiowi i tak 2 godz nie spaliśmy,od 2.30 do 4.30

Kasia ach ta Tosia :kiss: super ubrana

Natalka jaki śliczny bąbel :)

Dominia urwis kawał chłopaka,mamuniny cyc mu służy :)

Michasia fajnie się kłócicie :) aż mi się przypomniało dawno temu zamknęłam się w łazience bo mnie chłopak wkurzył i tak chciał koniecznie otworzyć drzwi że je zatrzasnął, musieliśmy zdejmować szybę żebym mogła wyjść :blink:

Mój Gabryś kończy 2 miesiące,jak ten czas leci :cheer:

Jadzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #638008 przez kasia123m
Jaka sliczna Oldzia.a w takiej opasce bierzesz ja na polko?ja juz wczoraj wynalazlam i zamowilam letnia czapke na allegro.zobaczymy jaka bedzie jak przyjdzie.dzis miala body z dlugim rekawem i cieniutenka bluzeczke i chyba zaduzo...spodenki cienkie jeansowe i skarpety.oczywiscie odkryta.ale sie wila momentami w wozku...pewnie brzuch...juz mam dosc tych boli.

Madlen mleko w auchan 43? To taniej niz w biedronce.w biedronce place 46.

Igorek cudny.na chlopczyka latwiej kupic taka cieniutka czapeczke z uszami.widzialam na allegro sporo.fajny jest:)

Kurcze potrzebuje jakies wygodne buty bo mam jedne balerinki a juz mnie nogi od nich bola.

11 lata 7 miesiąc temu #638012 przez Satine0
Madlen Niestety Enfamil A.R. tylko w małej puszce jest :(

11 lata 7 miesiąc temu #638017 przez Madlen
Odjebało mojemu dziecku, wył od rana na maxa. Pomogła tylko b. głośna muza na cały regulator!!!
Leży diabeł w huśtawce i ogląda teledyski :S .

Tak Kasia 43 z groszami w Auchan.
Muszę znów tam pojechać.
A mi najwygodniej w butach sportowych.
Jeszcze giry mam chyba opuchnięte, bo stare buty jesienne obcisłe.

Dominia Iguś uroczy i jaki radosny :)

A ja mam problem z czapką. Mam tyle, a żadna nie pasi, spadają, odsłaniają uszka...

11 lata 7 miesiąc temu #638036 przez Satine0
MAdlen U mnie z czapką to samo...ciągle uszy na wierzchu. A jeszcze się drze jak ma czapkę :P Wczoraj było tak gorąco, że jeździła bez.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638048 przez sylwia1986
dzień dobry ;)
my juz w domku. Moja mama się popłakała jak odjeżdżaliśmy, nam też troszkę się tęskni. M chodzi smutny, bo myśli że z nim nie jest nam tak dobrze.. egh.

Olu udanych chrzcin :kiss: , czekamy na zdjęcia z pierwszej poważnej imprezy Lidzi.

Madlen do d.. z tym stażem :dry: u mnie z czapkami a w zasadzie czapką którą Bartek dostał ostatnio od kuzynki jest super, tylko troszkę gumka odbija mu się na czółku.

Pati oby z przyrodnim braciszkiem sprawa się poukładała, rodzice robią błędy a dzieciaczek niewinny cierpi. Szkoda..

Kasiu na pewno Tosi nie jest zimno.

Natalka, Dominia buziaki dla dzieciaczków :kiss: :kiss: :kiss: ale ten czas leci :huh: po nich najbardziej to widać

Teraz synuś śpi mi na brzuchu chyba wymęczony podróżą, choć całą drogę spał. Ja muszę ogarnąć w domku, zrobić listę zakupów, bo M w naszą nieobecność żywił się na mieście.

Wiem co miałam jeszcze pisać :lol: Bartek też się ślini niesamowicie, puszcza bąble ze śliny, ssie mi ramię, wkłada rączki do buzi a i zaczyna bać się gwałtownych ruchów i dźwięków.

11 lata 7 miesiąc temu #638067 przez xpatiiix3
Natalka Olgunia śliczna :)

Madlen ojj sporo, mój malutki co raz gorzej ma już mu tak ślina ścieka z buzi, że pieluchę mu podkładam pod buzie jak śpi, albo śliniaczek w dzień, bo cały mokry zaraz jest :P a tak gryzie rączki swoje, że ostatnio się popłakał biedulek, bo mocno się ugryzł za paluszka ;/ Madlen ja na allegro patrzyłam, można tanio kupić zgrzewami te mleko albo 12x400g albo 6x800 bebilon 1, bo pojedyńczych się nie opłaca czasem, a skoro Adaś na samym mm to lepiej tak niż ciągle latać po mleko :)

Satine mój łobuziak też bąbelki dmucha ze śliny hehe już sporo czasu :)

Dominia a Iguń już jaki pulpecik fajny :)

Sylwia no niestety malutki cierpi najbardziej.. jeszcze do końca tego nie rozumie, ale potem jego matka będzie dopiero żałować jak jej go zabiorą...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638086 przez jadziatopol
dzieki dziewczyny za wszystkie posty :kiss: jestescie kochane :kiss:

Wczoraj byl jakis dziwny dzien...Hubert tez plakal ..tylko przy cycku chcial byc a w nocy wstaje co 3 h! to juz 3 noc taka kiedy sie budzimy.....moze to znowu skok rozwojowy?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Suzi gratuluje kochana :kiss: czekamy na info :kiss:
Monia jak Igunia?
Dominia ale jaja! faktycznie znowu w piatek cukrzycowa mama urodzila :lol: ale Igorek przystojny urwis :lol: :kiss: buziak od cioci :kiss:
Madlen ja tez czytalam,ze dzieci od 3 miesiaca zaczynaja sie tak slinic....i to normalne ....a swedzenie dziasel moze jzu sie zaczynac...a zabek moze wyjsc jutro albo za kilka miesiecy. A o tym,ze dzieci rodza sie z zebami to tez slyszalam :lol: moj Bartek mial w 3 miesiacu pierwsze 2 zabki. Wiec wszystko mozliwe. :lol:
Natalka sliczna coreczka :) :kiss:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #638107 przez natalka
Dziekujemy za wszystkie komplementy :)
Dominia Igi super facecik do schrupania
Madlen ja podaje Oldze herbatki rumiankowa lub koperkową ale taki do zaparzania i ewentualnie sama dosładzam i rozcieńczam
Jadzia dzisiaj u nas kłutnia o to samo co u Ciebie wielmozny pan M po ptacy wybiera się na ryby bo musi sie zrelaksować po calym tyg. pracy a ja k...wa co? Mam go dość jade do mamy niech siedzi sam :angry:
Kasia ta opaska tylko tak w domu bo z kratki wentylacyjnej strasznie wieje a pod nia mamy kanapę na dwór czapeczka ale jakiej bym jej nie zalozyla zawsze ma jedno ucho odkryte :dry:

*23.01.2012 ANIOŁEK

11 lata 7 miesiąc temu #638109 przez ola85
Natalka - śliczna Olga :)
Michasia - biorę witaminy :) może to hormony tak wpływają
Dominia - duży już ten Twój urwis :laugh:
Aga - fajna historia z tą łazienką :) ku przestrodze :silly:
Madlen - moja też lubi oglądać teledyski :) Jak już sobie z nią nie radzę to puszczam youtube :laugh:
Sylwia - no właśnie takie powroty są najgorsze. Ja pamiętam jak po porodzie wyjeżdżaliśmy z Lidzią to mojej mamie też bardzo smutno było. Pamiętam jak głaskała małą po rączce i mówiła że jak następnym razem przyjedzie to już będzie "duża".

Jadzia - no i tak ma być :kiss:

Z tego co widzę to większość dzieciaczków się teraz dość intensywnie ślini.
Ja dzisiaj wymęczona jestem strasznie. Ciągle gdzieś jeżdżę, po drodze łamiąc wszystkie przepisy drogowe :blink: no bo się śpieszę do małej. A ona śpi jak aniołek. Głupia ze mnie baba.

11 lata 7 miesiąc temu #638117 przez xpatiiix3
Jadzia fajnie , że już zgoda :)

Natalka u nas to samo więc małemu na dwór wolę zakładać jednak takie wiązane czapeczki, ale on nie lubi czapek i wrzask jest przez chwilę :P

Ola wcale nie jesteś głupia ja ze szkoły też praktycznie biegiem a z przystanku do domu to już prawie biegne :P

...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #638143 przez natalka
Pati zakładam jej wiązane ale i tak widac ucho a wrzask tez jest u nas jak zakladam czapke

*23.01.2012 ANIOŁEK

11 lata 7 miesiąc temu #638154 przez jadziatopol
Natalka no szok! im sie nalezy a nam nie. Nam pozostaje relax w kiblu w najlepszym wypadku :angry: dobrze jest sie urodzic mezczyzna ;)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #638226 przez xpatiiix3
Natalka o widzisz, w sumie to i ja swojemu muszę poprawiać nawet wiązaną, bo on strasznie kręcone dziecko :D

Jadzia widzisz jak dobrze będą mieli nasi synowie :)

...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638234 przez Satine0
Matce się nudziło :D A jaki ubaw miałam...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka