- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iga zasnęła o 17.40 i tak sobie śpi...już chyba na noc Jeszcze mi takiego numeru nie wywinęła...a tak słodko śpi, że na pewno jej nie obudzę
Jadzia baaaardzo się cieszę, że się poukładało! Tak jak myślałam, jakaś cegła w pracy spowodowała to chwilowe zawirowanie
Ale z Hubcia akrobata. Już do raczkowania się szykuje Ucałuj go mocno ode mnie
Ola powodzenia na chrzcinach Mam nadzieję, że wrzucisz nam foteczki laleczki
Czy mi sie wydaje, czy Tosia i Olgusia są do siebie podobne? Ślicznotki obie
Iga też się ślini, ale u nas to na pewno nie zęby...po prostu taki etap rozwoju. A wiecznie mam bąble i cieknie jej po brodzie
Iguś, kawalerze Buziak od cioci
Madlen cieszę się, że zakupy udane Ja tak polecałam na forum, chciałam sama dokupić...a już nie ma tego co chcę
Kurcze, jednak karmienie mm to spory wydatek
Aga ucałuj Gabrysia z okazji malutkich urodzinek Kiedy to zleciało...niedawno do mnie ze szpitala pisałaś...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wybaczcie, ale nie mogę się powstrzymać z tymi zdjęciami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine no przystojnego masz meza Marysia sliczna ...podobna troche do ciebie i troche do taty
A ja wlasnie polozylam farbe wella sredni blond...profesjonalna fryzjerska farbe oczywiscie a nie ze sklepu bo te ze sklepu to shit jakich malo (przynajmniej jezeli chodzi o blondy). Wyszly calkiem ,calkiem...jak naturalne i na to poloze rozjasniacz....kilka pasm,zeby wygladalo jak rozjasnienie od slonca.Ale to nie dzisiaj.
A tak wogole to Bartek siedzial teraz 2 godziny z Hubkiem odpoczelam sobie...potem Hubus sobie rzygnal i Bartek zapytal czy moze go przebrac...jasne ja tylk sie ucieszylam. Dziecko przebrane, radosne...oddane po 2 godzinach wypoczetej mamie ...dostalo cycka i poszlo spac super dzien
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze masz z tym Bartkiem
Kinia póki co ulula małą, pogada do niej, przyniesie...to też dla mnie pomoc, bo mogę np. bez stresu iść pod prysznic
Super, że w końcu trafiłas z farbą Pokaz się jak już będzie efekt końcowy
Igusia obudziła się przed chwilą na cyca...a właściwie ulżyła mi prawie na śpiku i zasnęła dalej
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
A My jak grzeczne dzieci idziemy spac o 22
Padam na twarz .. Az na przytulanki nie mam sily
Jadzia ogromnie sie ciesze, ze u Was juz wszystko ok :* Bartuś ekstra Syn pomaga superowo
Dziewczynki piekne :*:*
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale Wam się odwróciło, suuuper, bardzo się cieszę
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dominia a skad wieszo suzi??
monia a masowalas brzuszek i podalas bobotic bo nie pamietam...
suzi gratuluje a samo poszlo???
ola dzis tez ja nieco zlapalo ale mniej bolalo i krocej trwalo i od razu podalam bobotic... ja mysle ze to od witaminy c bo dalismy na katarek bo jej lekki sie przypaletal wiec zis juz nie dalam...
natalka ale slicznota...
madle tam mamy tak juz jakis czas ostatnio bardziej intensywnie...
dominia ale ma fajna czape
madlen dzis tasia tez ogladala eteledyski z m
jadzia a nie mowilam no ale zeby dziecko bylo madrejsze od was wstyd :P
natalka kasia ja jak bylo cieplo to bralam mala w samej opasce...
no dziewczyny satine i monia cudne wasze dziewczyny...
jadzia to ja dzis tez sobie wymyslilam ze zrobie jasniejsze wlosy z naczy prawie z czarnych zrobie blond no i to byl blad :P jakos chu... sie rzjasnily znaczy pol glowy wygladalam jak kruella de mon czy jak jej tam bylo pozniej nalozylam jedna farbe i wyszly hmmm oliwkowe a mial byc naturalny jasny blond a pozniej nalozylam satynowy blond i w koncu wygladam jak zruddzialy jasny braz... pol glowy od gory nieco jasniejsze ale przynajmniej juz moge do ludzi sie pokazac... z czasem tez poprawie ale przynajmniej jest wmiare... no a ja sie pochwale i pozale jednoczesnie bo m dostal prace w dpd na nocki chce sprobowac z dwoma pracami ale zobaczymy tylko ta w dpd na umowe jest zlecenie na razie na dwa miechy pozniej juz normalna w koncu no ale to popsulo nasze plany na dlugi weekend bo 2 musi byc w pracy i wyglada na to ze jade sama w czwartek wieczorem do mamy i z mama do ciechocinka a m bedzie pracowal... srode i czwartek do 18 speczimy sami w domku lub okolicach... oczywiscie dowiedzielismy sie o 7 rano no i mielismy spiecie bo m sie wkurzyl ze nie ma majowego weekendu wolnego no a ja ze strzelil focha ale w koncu obgadalismy i jest dobrze... teraz poszedl na fuche malowac sciany... bo pare groszy zarobi... tylko ze pol nocy go nie bedzie za to usmial sie z moich wlosow szczegolnie po pierwszym uzyciu rozjasniacza hormony u mnie daly o sobie znac i smiesznie mi sie te wlosy utlenily...
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dałam jej wczoraj bobotic, brzuszka masowałam...nie wiem co w sumie pomogło bo ten płacz trwał długo...dla mnie koszmarne przeżycie, chciało mi się płakać razem z nią. Za to dziś chyba odsypia wczorajszy wieczór
Ja też uciekam do łóżka, głowa mnie strasznie boli od zatkanych zatok, ten cholerny katar i kaszel nadal mnie męczą
Miłej nocki dziewczyny, do jutra
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marysia przeslodka:)
Nataszka super fotka:)
u nas jakis problem..wszystko jest ok tylko nie karmienia.jak zazsie butelke jest wrzask krzyk..no maskara...teraz juz prawie przy kazdym karmieniu.w pon pojde po ten smoczek chyba ze jutro w tesco beda i zmienie na 2.ale nie wiem co sie dzieje..biedna..normalnie plakac mi sie chce..nierozumie tego.a jak herbatke pije to nie..tylko przy mleku