- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Alinka super ze Nataszka zadowolona ze ma Tatusia dłużej przy sobie

Monia to dobrze ze możesz karmić. Oby szybko przeszło
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wrocilam w pon z Ustronia a potem mialam dni cale zajete , ze nawet nie otwieralam komputera

u nas zimno , a w Ustroniu było 27 stopni ja w kalpeckach sukieneczce Leoś w samych bodach RAJ a tu na pomorzu jak wyszłam z auta o 6 rano jak dojechalismy to myslalam , ze umre z zimna ;/ 5 st!!
niestety tyle napisalyscie , ze nie dam rady tyle przeczytam , bo jak za dlugo siedze przed kompem to zasypiam

Leoś zdrowy , a rośnie jak na drożdżach

sliczne dzieciaczki wszystkie

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina a moj Hubek przestal sie obracac z brzuszka na plecy i tez sie martwie....jedynie przekreca cialko w prawym kierunku tak lezy z raczkami w buzce...to jego ulubiona pozycja albo na brzuszku. No i martwie sie bo przestal gadac. Gada tylko jak sie zali i chce jesc...to wtedy miaukoli

to prawda..ta forma nauki jest najlepsza i najbardziej skuteczna. Jednak w szoku jestem ,ze tak szybko zrobil postepy ...i nawet nie wiem kiedy stal sie lepszy ode mnie

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No i leniwa jest czasami z tym przewracaniem...właściwie wcześniej było lepiej a teraz dupka za ciężka i ma to gdzieś

Ale skoro oboje tak robią to chyba normalne...uff

Alina rozważamy wyjazd do Ciechocinka w sobotę, ale jak będzie deszczowo to odpuścimy. Odezwę się jeśli będziemy

Podobno te zatoki nie są zaraźliwe i to chyba prawda, bo po tylu dniach byłby cały dom chory a na szczęście jestem tylko ja.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Eurydyka coś o tym wiem, hehe mój od razu wrzasku robi jak zakładam mu czapkę

Satine o jaka fajna Maryś

Jadzia Hubuń słodziak

Martyna fotki można i częściej ale mamusie które nie mają czasu chociaż raz w miesiącu

Pliszka super nosidełko i Oluś jak słodko w nim wygląda

Gabilee fajnie że się w końcu odezwałaś

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jezu, jaki u nas upal dzisiaj...mialam jechac na zakupy ale nie da sie...zar leje sie z nieba. Hubek spi...bo w domu tez goraco. Nie wiadomo co robic...nawet na spacer nie wyjde bo nie da sie oddychac

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pati Ty jeszcze kombinezon zakładasz Marcysiowi

Jadzia przesadzasz na pewno kochana

Ruchy ma bardziej płynne, zaczyna panowac nad własnym ciałem. Na dodatek chce stawać na nóżkach. Jak tylko poczuje podłoże, prostuje nóchy na sztywno do stania.
I też kopie, robi to świadomie i oczywiście radocha na maxa

Z Hubciem wszystko jest absolutnie w normie

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
gabilee to mieliscie fajnie z ta pogoda

jadzia uczen przerosl mistrza

monia to cale szczescie ze nie zarazliwe bo dopiero byscie sie wszyscy umeczyli

pati jak mialam smarta to organizowalismy takie zloty z calej polski... i ja rowniez zjezdzalo sie nas sporo wybieralo ie jakies miejsvce w okolicy i atrakcje

pati ssuper z ta kasa mozeszkupic cos malemu i zostanie ci na dluzej troche spokoju a jak jakies promocje beda na pampki to zrob sobie maly zapas

jadzia natusia tez sie tak wygina tez na poczatku sie martwilam ale to chyba kolejny etap i cos nowego

monia natka tez chce stawac...
monia slicznie wygladasz ale nozki to mala ma fajniusie takie upasione moja ma chudziutkie ale niech ma bo mamusia wyrabia ponad norme z gruboscia nog

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nocka całkiem, całkiem

Pati cieszę się, że w końcu dostałaś kasę

Alina no ma te goloneczki moja gwiazdeczka

Pogoda szaro-bura, zobaczymy jak będzie dalej, bo teraz niezbyt zachęcająco

Miłego dnia

- EURYDYKA
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dziewczyny wczoraj pierwszy raz Olek nie chciał zasnąć po kąpieli tylko się tak dziwnie wyginał jakby miał skurcze brzucha ale nie płakał..tylko nie mógł przez to zasnąć..macie tak też ? co to może oznaczać ?
Zastanawiam się też czy nie robię mu krzywdy bo nauczyłam go zasypiać w wózku bo można go kołysać i non stop w wózku śpi i w dzień i w nocy...i boję się ze jak go będę chciała potem w łóżeczku usypiać jak będzie już starszy to nie będzie chciał..co o tym myślicie?
Satine0 śliczna ta twoja Marysia !!! Mój Oluś też juz wkłada łapki do buzi ale strasznie się krzywi jak one smakują..nie podoba mu się to ale wkłada ostro

Martyna Wszystkie Olki są piękne... Kocham mojego małego przystojniaczka !!!!
Dziewczyny dobry pomysł z tymi fotkami.. to jaki dzień wybieramy ?? i co ile ??
Monia_T kochana to musisz się kurować bo przy maluszku to nie prosta sprawa chorować.... obowiązki

jadziatopol Dziękuję , nieskromnie powiem że jest śliczny ten mój Oliś

Alina2408 hehehe oczywiście żartowałam z tą czapeczką.. hehe ja też nie noszę czapek..jakoś żadna mi nie pasuje

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nocka u nas spokojna

ależ pogoda do kitu , no nic ale tak to nas nie zraza do pojechania do Sopotu nad morze sie przejsc

jutro wkoncu M. wraca

jak wasze plany na dzisiaj ?

milego dnia
a tu fotki
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Lało w nocy leje teraz. Rzygać mi się chcę taka cudowna pogoda.

Nocka dziwna

Tak czytam co potrafi już Iga czy Hubert i kurcze stwierdziłam, że nie ma co porównywać naszych pociech. Niby wszystkie dzieciaki Lutowe, ale jedno z początku miesiąca inne z końca. I różnica ''wieku'' jest spora.
Wczoraj była u nas drzyzgunia z chłopakami. Bartek trzy dni młodszy od Amelii, ale są na tym samym etapie.

Dominika umyłam wczoraj małej głowę w h&s i powiem Ci, że działa super. Mała teraz śpi i póki co nie wiedzę, żeby znowu wylazła ciemieniucha. Jutro jeszcze raz jej umyję główkę i mam nadzieję, że będzie już po wszystkim.

Monia Igunia cudna! Na prawdę śliczna dziewczynka. Ma taką ciemną karnacje. Mała czekoladka.

Satine, Maryś boska.

Pati dobrze, że w końcu dali Ci tą decyzję. Teraz tylko poczekać chwilę na kasę i git. Fotki suuper!!

Gabilee babo ale długo Cie nie było!! Pokaż nam Leonka plissssss

Eurydyka witaj.

Kiedy Amka miała miesiąc i MEGA kolki to też jedynym uspokajeczem, usypiaczem był wózek. Przyzwyczaiła się fest. W dzień w wózku w nocy w wózku. No ale moim zdaniem tak nie powinno być. Oduczyłąm ją, teraz wózek jest tylko na spacer. Jednak w łóżeczku jest więcej miejsca, materac bardziej twardy. I przede wszystkim lepiej dla kręgosłupa.
A co z Princeską, Katarinką?????? Mrufka dawno się nie odzywała, Justyna też.
Lecę bo góra wzywa. Już się wyspała.