BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664436 przez Satine0
Jadzia Pewnie, że można 2...Ba! Nawet i 3 :P Maryśka właśnie też zjeżdża mi. Chyba, że bym jej dała koc pod dupę to tak ślisko by nie było. Czasami też ją po ogródku w foteliku trzymam bo widzi wszystko.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A teraz tak patrze dokładnie na rozłożoną spacerówkę Gabilee i w sumie nasza tak samo wygląda. Jest to oparcie tak pod skosem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #664446 przez anet-a-1401
hej dziewczyny my mamy zamiar po chrzcinach kupic spacerówke
Gabi jak nazywa sie ta spacerowka bo chyba taka sama chcemy kupic bebetto nico?
kurde chyba jestem jakas stuknieta caly czas szukam sukienki na chrzciny dla malej tortu i takich tam na chrzest... ile dalyscie za stroj dla maluszkow
jadzia hubek super
santin od kiedy dajesz malej marchewke i jak w prowadzilas? tez kupilam naklejki w biedrze i jeszcze dady 2 paki dwójek za 50zl
ile waza wasze maluszki
bo moja na 3miesiace nie cale 5.430
ile jedza mleczka modyf bo moja 90ml 120ml i nawet 150ml

a to siostrzenica 2,5 roku i Natalka
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #664455 przez chomiczka
aneta a kiedy masz chrzciny? Mój jak miał 2,5 miesiąca to ważył identycznie. Pediatra powiedziała że przybiera książkowo, nie za dużo i nie za mało. Je za to o wiele mniej bo na raz max 90ml, najczęściej tylko 80ml co 2-3 godz. Nigdy nie zjadł jeszcze 150ml. Pani doktor powiedziała że tak mu jest lepiej i nie powinnam się tym martwić, może nawet lepiej bo brzuszek nie jest tak obciążony a w jego przypadku to dobrze.

Satine ale masz siostrzyczkę, nie ma co. Gościny jej się zachciało. Mogła coś przywieźć a nie na krzywy ryj. Nie lubię takich ludzi, przyjedzie, nażre się i jeszcze obrobi dupę. Współczuje siostry

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664461 przez Satine0
Aneta Maryś je tak jak Twoja. Waży ok. 6,5 kg. Marchewkę dałam jej dziś pierwszy raz. Ok 2 łyżeczki bo tak dziubałam po trochu. Ze słoiczka.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #664464 przez Monia_T
Satine popieram to co napisała Chomiczka...siostrzyczka pasożyt Ci się trafiła...Ja bym jej głośno zwróciła uwagę, że bez wałówki przyjechała, na krzywy ryj...

Aneta moja ma 15 tygodni i waży 6500g.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #664473 przez Satine0
Jestem taka zła, że chyba pomyję podłogi z nerwów haha ;-) Chyba dalej mi dupe rąbie bo mnie buzia piecze :huh:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664477 przez gabilee
jadziu dziekuje :D moj ma przekladane cale siedzisko nie raczke . takiego bym nie wziela , bo wtedy te krecace sie kola mialabym z tylu i bym sie wnerwiala

satine ona jest niewiarygodna cudowna Mary :)
teraz doczytalam o siostrze , szok po jaki gwint takie cos mowic mogla lepiej pomoc jezeli to ja tak zrazilo ;/ masakra sorry ze to mowie ale sis masz trzepnieta
mi bracia gdyby wiedzieli , ze nie mam to jeszcze by mi dali szok brak slow
satine ja spacerowki nie rozlozylam calkiem to wyglada jak przechylone ale on lezy

chomiczka jak Oluś? kupilas te krople ?
aneta tak :)

ja do spacerowki wkaldam kocyk taki ze pasy mozna przelozyc , ale ja nie zapinam Leosia , bo lezy
o taki kocyk /otulacz:
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #664482 przez gabilee
satine jak wyszla z domu od ciebie i chce wrocic na noc to ja bym jej nie wpuscila ! niech sobie radzi skoro nie ma co u ciebie jesc i tak jej zle

11 lata 7 miesiąc temu #664491 przez Satine0

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664498 przez gabilee

jutro wam pokaze fotke jak Leos lezy w spacerowce :D bo teraz juz spi :)

a tu Leos w kapieli :

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #664502 przez anet-a-1401
chrzciny mamy 8czerwca.
gabi i jak zadowolona jesteś ze spacerówki? bo my poważnie się nad nią zastanawiamy

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664506 przez gabilee
aneta BARDZO :D tylko ja porownuje do mojego graco evo stywenego, na piankowych kolach , ale za to lekkiego
bebetto z lekka ciezszy , ale jest wypas :P idealny narazie minusow nie widze
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #664511 przez bananamana

Gabi cudny Leos widać lubi się kapac :) Moja młoda cos ostatnio cyrkuje przy kapieli placze, wierci sie a jak juz ja wyciagne na recznik to caly blok slyszy jakby ja ktos ze skory obdzieral masakra a nic sie nie wydarzylo zeby nagle sie zaczela bac kapieli ehhh sama nie wiem

aneta ja mialam dla malej sukieneczke ze smyka taka piekna biala 60zl kosztowala

11 lata 7 miesiąc temu #664513 przez Monia_T
Leoś jaki kochany :kiss: :laugh: My tez na gąbce się kapiemy i Igunia bardzo lubi. A oliwkowanie po kąpieli uwielbia :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664516 przez gabilee
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka