BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #665040 przez Monia_T
Aniajulia gratuluję :laugh: :laugh: :laugh: Masz jakies pamiątkowe foto? Chętnie pooglądamy :blink:

Drzyzgunia fotka z psem boska, uśmiałam się :)

Alina no mówiłaś, mówiłaś... :silly: nosidełko rewelacja także dzięki za polecenie :laugh:
Nam się marzy mała działka ROD, ale to wydatek rzędu kilkunastu tysięcy i chwilowo możemy sobie tylko pomarzyć :silly: Zazdroszczę :laugh: Ale przynajmniej już wiem, gdzie sie na grilla wprosimy :P ;) :laugh:

Satine śliczne foto :)

U nas dziś spokojnie. Byliśmy u mojej mamy i w galerii handlowej bo m chciał sobie kupić buty, ale "nic mu sie nie podobało"...gorzej jak z babą :blink:
Igi w końcu! po 2 dniach walnęła kupola giganta, ledwo się w pampku utrzymał, pod sam korek było :) A Kinia cudną laurkę mi dała, z bardzo życiowymi życzeniami ;) Jutro Wam tekst przytoczę :)

Miłego wieczoru :woohoo:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665105 przez jadziatopol
Wszystkiego dobrego dla wszystkich mamusiek :kiss:

Satine ale ladnie wygladasz :cheer: pieknie wygladacie z Marysia :)
Aniajulia to dobrze,ze guzki sa niegrozne :)

a my kolejna nocke mielismy nieprzespana i zielone kupki do tego ;)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #665135 przez bananamana
czesc mamusie :)

ania super wiadomości :) gratulacje z okazji ślubu :)
satine śliczna fotka pieknie wygladacie :)

A my mialysmy cudowna noc dzis Dagusia padla po 21 i obudzila sie przed 5 na butle pozniej przed 8 cycy i dalej kima :)

11 lata 7 miesiąc temu #665147 przez Martyna
dzień dobry :)

Nasza noc też udana. Robcio zasnął o 21 i jadł o 1.20 i 5.20.

Ania gratulacje :) wszystkiego najlepszego :) czekamy na zdjęcia

Satine piękne dziewczyny :)

Jadzia myślisz ze coś zjadłaś co mogło spowodować takie kupki? Wiem ze zielone kupki są też od zimna

miłego dnia

i muszę się pochwalić :) dostałam pierwsza laurkę :) od mojego Synka

11 lata 7 miesiąc temu #665148 przez anet-a-1401
my wczoraj bylismy na obiedzie u cioci później pojechaliśmy na koncert do Uniejowa
i od mojej córci dostałam pierścionek:)
ania gratuluje slubu.
santin super fotki jakie ty masz oczyska:P
jadzia od czego moga byc te kupki?
ktos cos mowił o facebukowy forum?

11 lata 7 miesiąc temu #665154 przez kasia123m
Ania wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :laugh: i poprosimy o jakas fotke...

U nas noc w maire ok.zasnela o 21 a od 3 juz furczala mega bo katr ale dospal do 5.zjdla i spala do 8,30 bo ja obudzialam zeby ja potem w domu nakarmic a nie w szpitalu.poprzestwiam jej krmienia ale trudno.przynajmniej mi tam spc bedzie a ja pomoge sie synowi przebrac.teraz lezy z synem i tak ekstr do niego gada...i meczy ja ten katar zasrany..

Satine sliczna jestes.na kazdym zdjeciu tak cudnie wychodzisz..

My bylismy wczoraj prosic moja ciocie a potem tesciow na chrzest.tesciowa po drugiej chemii okropnie ...le miejmy nadzieje ze to jej pomoze...oby...

Ide na sniadanko.milego dnia dziewczyny :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665158 przez drzyzgunia
Aniajulia GRATULACJEEEEEE z okazji ślubu!!!!! noo i superowo, że guzki to nic groźnego :) A macie jakieś zdjęcia ze ślubu uwielbiam je oglądać :P

Monia czekamy z nie cierpliwością na twórczość twojej najstarszej pociechy :) Zdolną masz Te córeczki :)

Satine ślicznie wychodzisz na zdjęciach :) noo a Marysia to mała modeleczka jak nic :)

kasia u mnie jak młody maił katar pomógł nasivin i witamina c noo i najzwyklejsza grucha odciągałam i spokój ale licz się z tym że katar leczony czy nie i tak trwa tydzień :):):):):) U nas się sprawdziło :)

11 lata 7 miesiąc temu #665166 przez Paulaaa
Cześć mamy :)

Czytałam przez weekend z tela co pisałyście, ale już połowy nie pamiętam. ;)

U nas nocka ok. Jedzenie o 1 i 4. Teraz mała leży w łóżeczku i walczy z zamykającymi się oczkami. :)

Aniajulia gratuluję :lol: Cieszę się, że guzki to nic poważnego.

Kasia nasivin i wit. c. Kładź duzo na brzuś to katar będzie wylatywał.

Satine śliczne jesteście. :)

Dzieciaczki cudowneeee!! :kiss: :kiss:

Śpi więc lecę odgruzować chatę. Swoją drogą zawsze przez week robi się taki syf, że w Poniedziałek nie wiem w co mam ręce wsadzić.

Miłego dnia! :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #665189 przez aniajulia2
Dziękuję za gratki,ale tak jak pisałam to był cichy ślub cywilny więc nie bylo super sukienki- chrzcinowa oraz fotografa. Jakieś zdjęcia moja mama robiła więc jak tylko od niej wezmę to coś wrzuce.
Satin ale ty masz te oczy- to twój kolor czy soczewki???

11 lata 7 miesiąc temu #665193 przez sylwia1986
Dzień dobry :)

Ale wczoraj był spokój na forum, weszłam na chwilkę wieczorem i aż byłam w szoku, że tak mało do czytania :) Ale to w końcu był "nasz dzień" :)
My byliśmy z M na zakupach i tak jak Monia szukaliśmy butów dla mojego M, ale u nas na szczęście misja zakończona sukcesem :) Później do teściowej z tortem, bo urodziny i dzień matki. A do swojej tylko zadzwoniłam :(

Satine a to siostrzyczka :dry: ale zdjęcia z Mery cudne, śliczne z Was dziewczynki :kiss:

Alina super prezent :side:

Aniajula wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia" :kiss: :kiss: :kiss: dobrze, że wyniki ok.

Ja wczoraj dostałam super prezent od synka, 5 minut chichotów, takich szczerych, pierwszych tak długich :lol: :lol: :lol: opowiadałam M takim niskim głosem,jaką fajną reklamę słyszałam w radio, "A kto prezesikowi pieluszki zmieniał, kto szefuniowi mleczko podawał - no mama", mój M się śmiał, że w takim razie nasz syn to od urodzenia lubi jak prezesik do niego się mówi :lol: :lol: :lol:
U nas nocka też ok, pobudka o 3 i 6 :)
Mnie naszła chęć na sałatkę jarzynową, właśnie wstawiłam warzywka.
Na długi weekend mamy zamiar jechać do Krościenka do pradziadków, a co z tego wyjdzie zobaczymy, bo jutro szczepienie...
Miłego dnia :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #665204 przez Marlena1888
Martyna, Fifi miał te same pory budzenia co Twój Robek :lol: :lol:

aniajulia GRATULACJEEEE! super! jest przeżycie hehe :) bardzo się cieszę, :)duuuużo miłości i jeszcze więcej szczęścia, zdrówka i radości :) a planujecie kościelny też? no i wrzucaj foto :) :kiss: :kiss:

satine ślicznie wyglądacie :)

gabillle to fajny szok w trampkach :) postarali się Twoi faceci:)

dominia następny Filipek :) :silly: :silly: hehe

Mamusie mam nadzieję że wczoraj był świetny dzień.. pierwszy taki w naszej karierze :)
na wieczór Fifi zamówił mamusi pizze :huh: :lol: :lol: :huh: (nie jadłam od roku ;) ), przyszła teściowa z piwami i ciachami i jak filipek zasnął to fajnie sobie posiedzieliśmy i pośmialiśmy :lol: wypiłam też z tej okazji pół 2%piwka ;) ale potem brzuch jak balon, człowiek oduczony od nie zdrowych rzeczy :))) M się śmiał że na dzień ojca Fifi też mu pizze postawi hihi :) fajnie było :) gorzej z zaśnięciem eheh tyle enerdżi :woohoo: :silly: :silly:
:side:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665213 przez dominia
Dzień dobry :)

Ania GRATULUJE !!! no niby cichy ślub ale w Tobie i w Mężu ogromna adrenalina :lol: Najlepsze życzenia dla Was !!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Mój Syn był spokojny i walił klocka .. idę się z nim zmierzyć :side: :lol:

Nasza wczorajsza zabawa :)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #665272 przez Satine0
Dzięki dziewczyny :kiss: :kiss:

Aniajulia
Moje gratulacje :) a oczy moje własne :D

11 lata 7 miesiąc temu #665288 przez Monia_T
Cześć

Obudziłam się dziś w nocy, bo słyszałam, że Iga kręci się w łóżeczku, patrzę na zegarek na dekoderze i nie wierzę...4 ! Myślę, szok, jeszcze nigdy tyle nie spała od 20-tej. Ale patrzę dokładniej a tam 0.40...czyli wszystko w normie :huh: Następne budzenie po 3 godzinach i niestety wstała na dobre już o 5.30...od tego czasu miała 2 drzemki po kilkanaście minut, a ja zasypiam na stojąco :silly:
Jestem wkurzona bo walczę o dostęp do wózkowni, gdzie stare pryki z mojej klatki sobie składzik na stare meble zrobiły i wielka doooopa z tego na razie wychodzi. Ale nie poddaję się :)

Na forum ciszej, bo troszkę się rozmowy na fb przeniosły, mam nadzieję, że tutaj też wrócą do normy :)

Idę wstawić ekspres na kawę...przez to niewyspanie humor mam kiepski. A jeszcze popołudniu pakowanie, bo Kinia jutro na 2-dniową wycieczkę.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #665289 przez bananamana
Dominia suuuper jaki cudny uśmieszek :)

Ale tu dzis mały ruch :) a moja żaba znów śpi ehhh ta pogoda gdzie to słonko

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka