BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665829 przez Madlen
Jadziu kochana to przemęczenie. Mam to samo, totalny brak sił. Na siłce nie byłam kilka dni, gdzie nie pójdę słyszę płacz dziecka ;). Chciałabym, by ktoś cały dzień się nim zajął.
Musisz znaleźć czas na wyspanie, walnąć piwko, zapalić ;) i kupić sobie jakiś ciuszek albo kosmetyk :)

Będzie dobrze :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #665846 przez Pliszka
Pozdrawiamy ze Świnoujścia :) Tutaj bogoda boska; zero chmur, zrobilismy 24km. Pisze na telefonie, czego nie lubie, wiec zameldujemt sie za 10 dni jak wrócimy. :)

11 lata 7 miesiąc temu #665858 przez Alina2408
jadzia nie depresja tylko zmeczenie ci wychodzi...

pliszka ty to masz dobrze :) morze :)

a my wyslalysmy tate do pracy ja pranie a mala w kime... probowalam natce dac troche kaszki bananowej no i probowalam to lepsze okreslenie lepiej jej szlo z marchewka z jablkiem :) kaszki zjadla moze ze cztery lyzeczki no ale smak poznala ::P:P:P

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 7 miesiąc temu #665863 przez ola85
Jadziu - dziewczyny mają rację. Jesteś przemęczona.

Ja dzisiaj też jestem wystraszona o to moje dzieciątko. Boję się że coś ją bierze, tym bardziej że M. zaziębiony... Dzisiaj bardzo dużo śpi. Do tego sporo kicha i czasem kaszle. Z tym kaszlem to nie wiem jak jest do końca - tzn. na ile krztusi się śliną, bo teraz jej sporo produkuje. Spała mi praktycznie od 12 - 16.30 z przerwami na jedzenie i przewijanie, potem miała przerwę i się bawiłyśmy, a o 19 znów zasnęła i śpi do teraz. Ona normalnie to w ciągu dnia miała tak max 1 sen 2h (i to nie codziennie) a tak to sypiała 15-30 min

11 lata 7 miesiąc temu #665876 przez Alina2408
ola moja tez dzis wiecej spala to chyba taki dzien nie martw sie jak troszke ma gilkow w nosie to od tego kicha zebyoczyscic a jak jej sie nie udaje to moze od tego troszke pokaslywac...

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665883 przez [email protected]
Hej :) Gabryś dziś kończy 3 miechy ale zleciało :) Rano pierwszy raz udało się M uśpić małego i mogłam godzinkę pospać,o 5 rano tak się usrał że masakra,nie byłam wstanie wstać do niego,w sobotę 2razy zasłabłam,wszystko zrobił M,dzisiaj jest lepiej,zobaczymy co będzie w nocy :unsure:

Chomiczka zdrówka dla Olusia :)

Aniajulia wszystkiego dobrego :)

Jadzia u nas to samo,wiem co czujesz,będzie dobrze,mam nadzieję że szybko wyrosną nasze bąble z nocnego obżarstwa :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665884 przez Monia_T
Jadzia kochana :kiss: :kiss: :kiss: potrzebujesz dobrego resetu i 8 godzin nieprzerwanego snu :laugh: Sama o takim marzę :silly:
Jesteś najlepszą mamusią dla Hubcia, nawet niewyspana, zmęczona i wqurzona :lol: Zawsze najlepsza :woohoo:

Ola podaj jej 3 kropelki witaminki C, ja tak robię jak wydaje mi się, że "coś" ją bierze i pomaga :)

Gabrysiu buziaczki z okazji 3 miesięcy...a niedawno pamiętam jak dostałam eska, że już jest na świecie :) Jak to zleciało...
Oluś Chomiczkowy Tobie też buziaki wysyłamy :kiss:

Igunia dziś ma ciężki dzionek...tzn nie płacze ale też nie spała, miała ze 3 drzemki po kilkanaście minut a poza tym domagała się mojej obecności i uwagi. Jak z nią leżałam 2 godziny na kocu to gębunia uśmiechnięta jak się na chwilę oddalałam to maruder. Z bujawką to samo...a że zaczęła dzień ok 5.30 to mnie nieźle wymęczyła :silly:
Chyba ta popieprzona pogoda tak na nią działa.
Faktycznie fajny wiek ma dziś 3 miesiące, 3 tygodnie i 3 dni :lol:

Dziewczynki Kochane ja z forum z własnej woli w życiu nie zrezygnuję :P No chyba, że mnie wyrzucicie :blink:

Iga śpi, Kinga spakowana, luzik...jeszcze kieliszek wina by się przydał :silly:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #665908 przez Alina2408
monia ja ci moge uzyczyc kieliszek cocacoli...i tez wlasnie zauwazylam ze nasze maluchy maja trzy miechy trzy tygodnie i trzy dni a do tego jeszcze urodzone trzeciego hihi

11 lata 7 miesiąc temu #665916 przez Madlen
Adi też dzis marudny, śpiący- taki dzień..

11 lata 7 miesiąc temu #665919 przez Monia_T
Trzeba "3" w szczęśliwym numerku skreślic...może wygramy coś więcej niż trójkę ;)

Coca-cola też wypas :)

Zapomniałam Wam napisać...są warsztaty z Mamo to ja dla mam i dzieci od 0 do 1 roku. I w końcu w normalnych godzinach bo od 11 do 15, także idziemy w przyszłym tygodniu z Igunią. Są w różnych miastach :) Alina nie wybierasz się do Bydgoszczy 4 czerwca? :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #665921 przez sylwia1986
To super, że nie odchodzicie :) jednak forum to forum, przez niego się poznałyśmy :)

Aga wszystkiego dobrego dla Gabrysia :kiss: :kiss: :kiss: a Ciebie bidulu choróbsko dopadło? :( zdrówka i sił :kiss:

Monia mam podobny dzień, nigdy nie myślałam że będę marzyć o porządnym śnie, a jednak :)

Pliszka z Olusiem zostaniecie obierzyświatami, a co się jodu nawdychacie. Super że pogoda dopisuje :laugh:

Kurde że też zawsze musi coś trapić tą biedną matczyną głowę.. Właśnie wyczułam na karku u Bartka maleńką gulę, jutro idziemy na wizytę do przychodni, nie omieszkam o to spytać... :huh:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665938 przez Monia_T
Sylwia mam nadzieje, że to nic groźnego, ale lepiej pytać za dużo niż zbagatelizować.

Robiłam porządek z fotkami w telefonie i moją kochaną zjadaczkę paluszków znalazłam :) Nawet nie pamiętałam, że robiłam tą fotkę, może Kinia robiła Igusi...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #665945 przez Alina2408
monia z checia ale 4 musze zaliczyc gina bo cos mi sie zdaje ze nie halo z tym moim dolem...

monia jakiego kinia ma loczka fajniutkiego :):)

sylwia mysle ze to nic powaznego ale lepiej zapytac i zbadac...

11 lata 7 miesiąc temu #665954 przez Monia_T
Alina to Igunia na fotce :) A loczka ma bo tylko na czubku zostały jej takie dłuższe kłaczki, tył i boki powycierała. Codziennie z podusi w łóżeczku zbieram jej włoski.

11 lata 7 miesiąc temu #665973 przez ola85
Aga - to wszystkiego dobrego dla Gabrysia :)
Alina, Monia - dzięki za odpowiedzi :kiss: Super tą datę dzisiejszą macie - trzy trójeczki i trzy mamy które urodziły tego samego dnia :)
Sylwia - to jutro za Bartusia trzymamy kciuki - bo jutro szczepicie, prawda?, oby ta gula to nic poważnego
Monia - aż trudno uwierzyć że Igunia była taka malutka, Lidzi też włoski się wycierają

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka