BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #663806 przez jadziatopol
Katarinka ja tez nie umiem wszystkich na raz ...wrzucam jedna a potem prze edycje dodaje pozostale (pojedynczo) :)
Ja tez go lubie...ale jak to ladnie okreslilas jest przystojny inaczej...hahahha :lol: Bananannama swietna fotka :lol: :lol:
Satine extra :lol: :lol: :lol: z tym paluszkiem :lol: hahaha...moj Radek sie smial jak Hubus wystawial tego paluszka...ze u nich to rodzinne. Wszyscy .....scy maja takie paluszki...hahahha to ciekawe :lol: :blink: jak widac nie tylko...hihihi

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663808 przez katarinka1
Ania ucina sobie drzemkę

I jeszcze dwie

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663812 przez kasia123m
to ja tez...
zalana Toska na przewijaku..:)i jeszcze dwie inne

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #663817 przez katarinka1
Ale fajne te fotki, a Tosia wymiata :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663818 przez Monia_T
Ale mam ubaw z tych naszych dzieciaczków :laugh: :laugh: :laugh:
Ja znalazłam jeszcze takie:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A za 20 lat nasze dzieciaki zafundują nam wspólny rejs i zatopią statek z nami za te fotki :silly:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #663823 przez gabilee
CHOMICZKA :D MAM NEWSA :D moja znajoma miala identyczna sytuacje , bo wlasnie zastanawiaklam jak ci pomoc :D i wypytywalam kolezanek i wyobraz sobie koleznaka podawala do mleka do butelki krople melisy w aptece mozna kupic . podobno u niej zdzialaly cuda maly sie uspokoil a ryczal tez albo be powodu albo ze kolka . kropel wlewala po 3 na jedno karmienie . ale na 3 karmienia tylko do jednej butli , zeby nie za duzo dziennie .

michasia tak Leosiowi rosna bardzo wloski :D
a Ania juz od malego ma wpajana pasje super :D

dominia czemu sie martwisz , ze spi? odreagowywuje szczepionke napewno bedzie dobrze :)

alinka to musialo bolec bidulka sie nacierpialas w dziecinstwie no ale to dla twojego dobra :D

princess masakra ale macie sasiadow ! ja tak mialam jak mieszkalam z tata , nowe budownictwo i super spoldzielnie zrobila z nimi porzadek od tego czasu cisza i jeszcze dzien dobry mowia hahah a ja im tez pocisnelam i sie obrazili :P a policja nie pomagala no nic , dopiero spoldzielnia :D
jesli chodzi o seks tez moj M. nie ma z tym problemu ja tez nie jesli chodzi o @ :)
a tez mam tak , ze po porodzie jakos bardziej smiala sie zrobilam jeszcze bardziej niz bylam :D
ale cudny Adas :kiss: Leon tez uwielbia loze rodzicow :P

katarinka u mnie po bebilonie 2 kupy dziennie , ale jedna to takie minimum i sa "luzne"

monia ciesze , ze z Iga wszystko wporzadku po tym niemilym incydencie :)
tak palnuje podwojne nazwisko troche bedzie dlugie bo moje :

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

tez bym chciala takie nosidelko :D a przodem tez mozna dziecko wlozyc?

NAJLEPSZEGO ASIEŃKI :)
znaczenie imienia:
Joanna - jest duża indywidualnością, lubi i umie przewodzić innymi. Jest energiczna, jest także dobrym organizatorem. Wrażliwa, współczuje innym. Realizuje swoje piękne idee, chodzi zawsze i wszędzie własnymi, odkrywanymi przez siebie ścieżkami. Z natury wrażliwa na ludzka niedolę, ale niepoświęcająca działalności altruistycznej, swojego czasu ani sił. Współczuje innym, bo tak wypada. W miłości chłodna. Sumując: dziwny i trudny charakter.

i smieszne znaczenie imion :
Joanna - jest przemadrzała i inteligentna, wie komu dać, a komu nie.

dziewczyny super foty :D

madlen to super , ze zdrowie powoli wraca do normy :) ja sie boje bawic w takie rzeczy , ale wierze w to jak najbardziej :)

a ja kupilam dzis wozek spacerowke , bo juz sie tak wqrwilam na ten graco evo co za szajs !!
a teraz mamy bebetto nico i wypas, amory i wielkie kola , wielka wygodna spacerowka Leonowi sie podobala , bo spal jak zabity :P

tak mowicie , ze wasze maluszki spia w dzien po 15-20 min , a ja nie moge narzekac spi ladnie w dzien jak sie rano obudzi to musi z 1-2h pogadac butla i spanie na 1-1,5h i pozniej znowu gadanko jedzonko i spanko :D a od 14 to juz spi po 15 min , a od 16-17 to nie spi do 19 , kapanko , butla , gadanko i spanie do 3-5 rano :D

11 lata 7 miesiąc temu #663824 przez kasia123m
hahhaha czad...Ania i igusia the best...a Hubus...dawajcie jeszcze...Ja jutro poszukam na aparacie bo dzis tylko komorke przejzalam:)

11 lata 7 miesiąc temu #663834 przez Monia_T
Gabilee ale jak oryginalnie będziesz się nazywać :) Niejeden sobie język połamie, przynajmniej Cię zapamietają :silly:

W tym nosidełku można też przodem nosić. Naprawdę fajne i bardzo wygodne :)

Bardzo fajny wózek :laugh: Oglądałam je w sklepie jak byłam na etapie poszukiwań, no i Leosiowi się spodobało, to najważniejsze :laugh: Czyli teraz w spacerówce na płasko jeździ? A w pasy zapinasz czy "luzem" na razie?

11 lata 7 miesiąc temu #663837 przez katarinka1
Piękne te nasze dzieciaczki, co nie? :P

Monia Igunia to tak poważnie wygląda, taka panieneczka. Nie taka dzieciuchowata jak te nasze bąbelki :laugh:

Kasia a Ty najwyraźniej dolewasz coś Tosi do mleczka, jakieś % ? :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #663843 przez Monia_T
Katarinka bo Iga na forum to stara dooopcia jest :laugh: A na niektórych fotkach zupełnie do siebie nie podobna :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #663848 przez Satine0
Gabilee fajny wózek :) ja też się zastanawiam czy spacerówki nie wpiąć bo Maryśka się awanturuje a do tego zaraz będzie za krótka ;/

11 lata 7 miesiąc temu #663849 przez katarinka1
Ale tak czy inaczej piękna dziewczyna Ci rośnie. Będzie miał tatuś urwanie z chłopaczyskami :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #663853 przez dominia
Laski ale produkujecie :lol:
Ja padam na pysk, napisze jutro.
Zdjecia bobasow zajebiste !!!!!!! :kiss:

Jadzia Hubi ma ekstra druga brode :lol:

Wszystkiego najlepszego Asie !!!! :*:*:*:*:*:*:*

Dobranoc :*

11 lata 7 miesiąc temu #663859 przez Marlena1888
Monia komiczne fotki ;)

Kasia ale z Tosieńki fajna śmieszka :lol:

Katarinka super Ania "tnie komara" :laugh:

Satine Fajna minka Marysi :) bomba :) a królestwo ma zawaliste!!!

jadzia jaki Hubek śmieszny :)

chomiczka jaki słodki Oluś :) :lol: :lol:

banana haha jaka mina Dagusi! boska!

Asie 10000 lat! :)

ale historie opowiadacie, wow, ja tam też wierzę w duchy.. coś w tym jest. też się nasłuchałam swojego czasu. nawet u nas we wsi był przypadek że utonął facet- gospodarz, nad rzeką poszedł ścinać drzewa i wpadł, szukali go 2 tyg, znaleźli go 20 km dalej z piłą w rękach..... i na wsi straszył..kiedyś zawsze oglądałam nie do wiary heh, tyle że potem się bałam ;)

Fifi śpi, ja wykąpana, paznokietki pomalowane - można spać :lol:
dobranoc :woohoo: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663863 przez chomiczka
Kasia Tosia wymiata :) haha dobra jest, zalana na przewijaku :) heheh mega :silly:

Gabile bardzo Ci dzikuje że tak się interesujesz i pomagasz :kiss: :kiss: spróbuje tej meliski na pewno, wszystko spróbuje żeby tylko pomóc Misiowi :) Jeszcze raz wielkie dzięki, jutro lecę do apteki.
Z imieniem wszystko prawda oprócz tego że chłodna w miłośći, powiedziałabym że wręcz gorąca w miłości i namiętna :silly: Nazwisko bardzo oryginalne i ciekawe :)

Madlen ja Ci powiem że ja też wierzę i boję się jak cholera.
Za chiny nie potrafię sobie przypomnieć dlaczego on wtedy tak zaciekle bronił się przed spaniem tam :huh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka