BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663413 przez jadziatopol
Michasia tak :) dziekuje za zyczenia :) jestes pierwsza osoba dzisiaj :) wszyscy w domku zapomnieli :( ;)

Princess Adas cudny :kiss: juz procenty i fajeczki masz za soba? oh...ale zazdroszcze :cheer: ;)
Monia moze byc luty:lol: dobrze ze z Igunia wszystko dobrze. Jaka ona sliczna :kiss:
Dominia z Igorkiem na pewno wszystko dobrze :kiss:
Satine to ty namalowalas ? to ty talent masz kobieto! ale jaja! fajne...wesoly przystanek :lol: pomaluj wiecej to nie bedzie tak szaro bo u nas szaro i ponuro w wiekszosci miejsc.

Ale historie dziewczyny opowiadacie ,ze az ciarki mnie przeszly ;)
A u nas powoli chyba konczy sie skok rozwojowy. Druga nocka juz przespana. Dzisiaj Hubert obudzil sie tylko raz o 3 w nocy na karmienie i spal do 7 :lol: ale jestem wyspana :lol: wreszcie po 2 tygodniach wstatwania co godzine co pol ;)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663423 przez [email protected]
Princes Adaś jaka bułeczka kochana,ucałuj go mocno :kiss: bardzo długo u Ciebie trwał połóg

Jadzia dużo zdrówka :) u nas dalej 3-4 karmienia w nocy ale w dzień bardzo grzeczny,wydaję mi się że potrzebuje teraz dużo zjeść i szybko rośnie

11 lata 7 miesiąc temu #663429 przez jadziatopol
Aganobla dziekuje :) przez te 2 tygodnie tez Hubek wisial na cycu caly czas...juz martwilam sie ,ze pokarmu mi nei starczy...takie flaczki mialam i rzucal sie na piers okropnie, krecil, prezyl sie ,kopal mnie ....myslalam,ze nic nie leci...ale od wczoraj zapanowal wreszcie spokoj. :) Dobrze,ze w dzien jest grzeczniutki to troche odpoczniesz i zbierzesz sily na nocke

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #663464 przez [email protected]
Jadzia u mnie naprodukował że bolą czasem,niby częściej je a pokarmu więcej w nocy

Chomiczka i Mrufka wszystkiego najlepszego :)

11 lata 7 miesiąc temu #663480 przez katarinka1
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :blush: Swoje i tak wiem, ale nie będę się upierała przy tej "starości" bo w końcu wyjdę na fałszywie skromną :silly:

A moja pannica w ogóle w dzień nie chce spać. Non stop kolor - nie mam na nic czasu, bo ciągle przy niej. Tata wrócił z pracy więc mógłby się nią zająć, a ona co? Drzemkę sobie ucina :angry:

Princess musisz być dobrej mysli kochana, wszystko z Adasiem będzie dobrze, wierzę w to.
Satine zdolniacha z Ciebie. Masz talent i zacięcie artystyczne. Końcczyłaś szkołę plastyczną?
Jadzia wszystkiego NAJ NAJ. Dziś ważny dla mnie dzień bo moja mama ma urodziny i moja przyjaciółka Asia imieninki. A Hubi ma uśmiech dorosłego przystojniaka. Przypomina uśmiech znanego aktora. Masakra, ale nie przypomnę sobie w tej chwili nazwiska. Jak skojarzę to napiszę :)
No nic, ojciec jest przy dziecku to lecę jeszcze do sklepu. Zachciało mi się sałatki jarzynowej, takiej klasycznej z majonezem. Nie jadłam wieki i właśnie sobie zrobię :P

11 lata 7 miesiąc temu #663481 przez ola85
To nawet nie wiedziałam że tyle Asi na forum mamy. Wszystkiego dobrego dziewczyny :) :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #663484 przez katarinka1
Co za gafa :ohmy:

Chomiczka i Mrufka przecież Wy też Joasie? Najlepsze życzenia, samych radości :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663490 przez jadziatopol
Mrufka wszystkiego dobrego kochana :) :kiss: jak sie czuje m? co z jego reka?
Madlen jak zdrowko?
Kasia to niezla wizyta ;) lepiej czasem zaplacic ;)
Katarinkadobrze,ze wrocilas do nas :) a facetom rzeczywiscie cos odwala jak przychodzi dziecko na swiat. Niektorym na chwile a niektorym niestety na dluzej ;) moj pierwszy uciekl w komputer i niestety musialam go wymienic :blink: czego wcale nie zaluje :blink: a na zdjeciu wygladasz na prawde kwitnaco :)
Banananama Dagusia sliczna :kiss:
Chomiczka ty tez Joasia jestes? wszystkiego najlepszego !!! :kiss:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663493 przez jadziatopol
Ola dziekuje :kiss:
Katarinka dziekuje :kiss: hihi...jak sobie przypomnisz nazwisko tego aktora to napisz....no chyba ,ze to Buczkowski Zbigniew to mi nie mow :blink: ;) :lol: wszystkiego najlepszego dla Mamy :)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #663511 przez chomiczka
Też jestem Asia :) to chyba zaczynam od dziś obchodzić imieninki :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH FORUMOWYCH JOASIEK :)

Cóż to za pięknne imię ;) "Joanna - imię piękna" to jest główne hasło reklamowe kosmetyków "Joanna" jakie prawdziwe :silly: :silly: hihi

11 lata 7 miesiąc temu #663531 przez [email protected]
Chomiczka jak się ma dzisiaj Oluś :unsure:

11 lata 7 miesiąc temu #663554 przez Monia_T
Asieńki Kochane! Wszystkiego naj, naj, najlepszego :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #663557 przez chomiczka
aganobla a dziękuję, dziś troszkę lepiej. Oluś cały dzień się bawi. Nic a nic nie spał od 6 rano tylko cały dzień się bawił, nawet jak jechaliśmy samochodem godzinę to nie spał i nie płakał tylko się bawił ;) także dziś jest super rzeźki :) teraz M próbuje go położyć spać ale mały stawia opór i zaczyna popłakiwać, mam nadzieje że za raz zaśnie bo padam :) nie wiem skąd on ma tyle siły :laugh:

Monia Dziękujemy :)

11 lata 7 miesiąc temu #663561 przez jadziatopol
Monia dziekujemy :kiss: jak Igunia? u nas chyba sie skonczyl skok :lol: ufff.....bo juz myslalam,ze padne ze zmeczenia...wstawalam w nocy po 7-8 razy :lol: a teraz tylko raz :lol:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #663569 przez Monia_T
Jadzia wczoraj Iga wstała na jedzonko tylko raz o 3 :) A dziś już śpi od 30 minut :laugh: Zobaczymy jak będzie dalej. Ostatnio bardzo pogodna, wesolutka jest :) No i do siadania jej się spieszy jak Hubciowi. Nawet jak jest na nas w pozycji półleżącej to na siłę podnosi się do góry. A jak palec złapie to w sekundzie siedzi :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka