- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moja mała chyba dobrze po szczepieniu. Zasnęła po 20-tej, o 4-tej krótkie karmienie i do 7-ej pospałyśmy. Teraz widzę, że jest senna, sama nie wie co z sobą zrobić. Nie płacze, ale jest jakaś niespokojna i się męczy. Jak kilka razy utuliłam do snu to pospała zaledwie po kilka minut. W końcu włączyłam (po raz pierwszy ) tv i trochę się nawet zainteresowała.
Chomiczka Twoje opowieści to świetny materiał na horror. Ja bym narobiła w gacie, gdybym miała nocować w takim domu. A mieszkać?
A co do dobrej/złej energii to mam wrażenie, że też ją wyczuwam. Mam też "nosa" do ludzi. Pierwsze wrażenie prawie nigdy mnie nie zawodzi. Intuicja podpowiada mi zwykle trafnie i dlatego nigdy tego nie lekceważę, choć często rozum mówi coś innego.
Alinka dobrze, że z psiakami lepiej. A ludzie to potwory
Ciekawe co z Monią, nie odzywa się. Oby dobrze wszystko z Igunią.
Oho, moje dziecko płacze - muszę biec na pomoc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dominia dzięki, miło mi to "słyszeć" Mi też Was brakowało ale żeby człowiek miał więcej czasu cholerka, żeby wejść i nie tylko coś napisać ale i Was poczytać, bo co to za przyjemność tylko monologi wypisywać Teraz 3 tyg. nie miałam komputera bo siedziałam u teściów a w komórce internetu nie brałam...
Zresztą ta moja komórka to się nadaje... Chcę teraz coś nowego kupić, jakąś Nokię z qwerty ale bez klapek i rozsuwania, taką w stylu Blackberry... Teraz mam Nokię N97 i jest do dupy
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dominia jeśli dobrze pamiętam to Igorek miał jakieś problemy z buziolkiem - jakąś wysypkę? Mojej coś się pojawiło, byłysmy u dermatologa dziecięcego i powiedziała, że to trądzik niemowlęcy. Ja pierwsze słyszę o czymś takim. To wygląda jak takie grudki/kaszka pod skórą. Jak się spoci, zgrzeje czy płacze to się zaczerwienia i jest mocno widoczne. Później blednie i widać dopiero z bliska. Kazała nam tylko przemywać przegotowaną wodą i nawilżać emolientami. Robię to ale nie widzę dużej poprawy. Jeden dzień ładnie już a na drugi znów to samo. Mówiła, że to od hormonów matki dzieci mają i że zniknie samoistnie. Czy Twój Igorek miał może też coś takiego? I co z tym robiłaś? Jak długo trwało? Ja się martwiłam, że to alergia pokarmowa albo skaza, ale już dwóch lekarzy (wczoraj ten przed szczepieniem też ) to wykluczyli. Niepokoje się tą buzią
Już nie mam pomysłów na obiady. Chyba zrobię dziś naleśniki z serem i z konfiturą. Co Wy gotujecie dobrego?
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak przeszłaś zupełnie na bebilon to częstotliwość kupek Adasia się zmieniła? Bo na mieszanym pisałaś, że różnie było. Ja też dokarmiam Anię bebilonem i rzadko kiedy mamy codziennie kupala. Ale zdarzają się nieraz i dwa dziennie.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój chłopczyk kochany już ponad dwie godziny śpi tak mu fajnie w łóżku rodziców
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Że też musi się biedny nynuś męczyć w tych szelkach
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
ale co to była za wysypka to ja nie wiem ale była wstrętna
Princess Adaś cudo
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tymi kupami się nie przejmuj, z czasem dziecko robi ich coraz mniej
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Satine ryżowa podobno lżejsza Póki co nie mamy problemu z qpą więc git.
Alinka nie sądzę by dostała za dużo. To tylko kasza.
Princess tak, kasza z butli. Jeszcze nie kuma o co chodzi z łyżką.
Reszta później, bo Ami wzywa...
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas po wypadku z fotelikiem na szczęście wszystko ok Igunia uśmiechnięta i zadowolona jak zwykle, także na szczęście na strachu się skończyło
Dziś była u mnie znajoma, oglądałyśmu filmy z Kinią jak miała od 4-18 miesięcy. Jesoo prawie płakałam ze śmiechu i wzruszenia...mam nagrane jej pierwsze raczkowanie, jak zaczęła chodzić, jej wygłupy, śmiechy, tańce...boskie
Nie odpowiem na wszystkie posty bo widzę, że produkcja pełną parą idzie, także wybiórczo:
Satine piękne zdjęcie z tym aparatem na ząbkach! Oczy, usta i cycki, rewelacja
Dominia Igi moje ciasteczko Wycałuj go od cioci Te minki są boskie 7 kg, wow! Mój pulpecik cudny
Ola wow! Ale Liduś przybrała Oddaje palmę pierszeństwa wśród dziewczynek Tak jak ze wzrostem maja podobnie to z wagą bije Igę o głowę Duża dziewczynka, ale wiadomo...je to co najlepsze to i rośnie pięknie Prześliczna jest kluseczka Wysyłam buziaczki
Waga w dół...oj mi by mogła tak polecieć
Gabilee czyli planujesz podwójne nazwisko? Czy narzeczony takie ma?
Mrufka jesoo współczuję bardzo...trzymam kciuki oby było dobrze i bez powikłań.
Madlen niezły ten artykuł...ciekawe ile z tego połknęły dzieci? Zdrówka życzę, kuruj się
Jadzia to może w lutym to Kac Vegas...w tym roku miałyśmy taki kacowy luty, kolejny musi byc jeszcze bardziej na wypasie
Hubi!!!!Moje serduszko piękne Co ja gadam dorosły "menścizna" proszę stóki i wszystkie fałdki ode mnie wycałować
Gabilee ale Leoś słodziak A jakie minki piękne robi No i bujawka na wypasie Buziaki
Alina jak psiaki? Jesoo co za squrwysyństwo, żeby na zwierzakach się odgrywać...
Katarinka ale Ty ściemniara jesteś...tak pisałaś, że stara jesteś a tu taka laska! Świetnie wyglądasz I Anulka słodziak mały Za mamusią śliczna
Bananamama śliczna maleńka, i ten uśmiech Słodkości
Reszty nie dam rady nadrobić.
Także ogólnie:
W czary mary typu duchy, dusze itp. nie wierzę. Ściema dla mnie i tyle, no ale każdy ma swój rozum w tym temacie. Wróżki, znachorzy kolejna komedia. Proboszcz w mojej parafii jest egzorcystą...chyba niezłą kasę na tym robi bo właśnie sobie nowego jeepa mitsubishi kupił. Jak wszystcy księża...tylko pieniądze i wyciąganie ich od ludzi im w głowie...
Jeśli chodzi o przeczucie do ludzi to ja je mam i się tym kieruje. Są osoby, które po kilku zdaniach mi nie pasują, bo czuję fałsz i omijam je...a są tacy, którzy wzbudzają moje zaufanie i zazwyczaj się nie mylę
U nas ze szczepionkami jest tak, że lekarz bada jak jest ok, to na miejscu jest apteka i pielęgniarka idzie kupić. Także jest świeżutka i wiadomo, że kupiona tylko jak będzie zaraz zużyta.
Ola pytałaś o to nosidełko. Polecam w 100% Jest rewelacyjne Wczoraj Igunia z 40 minut się rozglądała, a później prawie godzinę w nim spała Prosiłaś o zdjęcie, więc wrzucam fotkę mojej małej podróżniczki:
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
jak zwykle podczytuje Was ale biore się za odpisanie to Adaś zaczyna płakać
chomiczka historia niezła, moi rodzice opowiadają podobną ale to mnie jeszcze w planach nie było, a i na mszę nie dawali bo to mój wujas z duchem gadał, ludzi leczył i perę ładnych lat temu jak jeszcze byłam smarkata to pojechałam do niego na wakacje to on wziął się za przestawianie mebli w swoim pokoju siedząc w wannie ( takie moce miał przez tego ducha)
Do dzisiaj rodzice opowiadają jak to 150km po mnie jechali bo ja taka przestraszona była i krzyczałam że tam nie zostanę
dzieciaczki śliczne buziolki dla niech od forumowej cioci
i musze kończyć bo ktoś puka do drzwi, i za pół h siostrzenica przychodzi ... dom na kominie mi postawić
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ha ha, je co najlepsze Lidzia to po prostu niezły łakomczuszek , jakby mogła to cały dzień by jadła
U nas dzisiaj zimno i pochmurnie. Malutka sporo śpi więc mam trochę czasu dla siebie. Na spacer się nie wybieramy, bo jesteśmy po szczepieniu. My dziś na obiad tez mieliśmy rybkę Najlepsze jest to, że szybko się ją robi