- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Jadzia Hubek cudny ale musze cie przestrzec nie sadzaj go to jeszcze za wczesnie jego kregoslup nie jest jeszcze gotowy na takie obiazenie w przyszlosci moze to skutkowac skolioza, zlym ustawieniem miednicy, przepraszam ze sie tak wtracilam ale wiele rodzicow nie jest poprostu swiadomych
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jadzia ale Hubi ma pączki jest świetny !!!
Satine Marysia ślicznie ubrana
Kasia odezwij sie !
Ja juz dzisiaj do mojego Syna nie mam sily i padam na pysk
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dominia u nas tetrowka dopiero teraz weszla w obieg ale kocyki to juz cala historia...
satine a te wlosy przez tesciowa bo z taka to by mi tez wyszly..
gabilee ja sie urodzilam z przewezeniem cewki moczowej ale u mnie to bylo kilka zabiegow jak bylam dzieckiem i cholernie to bylo bolesne bo na zywca ja poszerzali...
monia no ja tez mam jakies takie dolki i zawroty glowy ale u mnie niemozliwa ciaza generalnie za malo tego seksu zeby tak bylo :P
satine alez czerwone usrta...
dominia wcale twoj igi nie ma golonek tylko raciczki
ola ja tez nakarmilam ale nie ulewala a twoja jest o 1.500 wieksza od mojej no i duzo dluzsza... na pewno bedzie dobrze z tym szczepieniem...
gabilee tez myslalam o tym zeby chomiczce doradzic zeby wosk przelala...
mrufka bedzie dobrze musi byc trzymaj sie kochana...
sylwia haha to niezle sie zachowal i wiadomo gdzie ma papierologie koscielna :P
jadzia to hubek siedzi????
no wiec co do malej to jest spokoj... spala tylko troszke ale byla spokojna... mamy jednak inny problem i mnie przeraza... jakies kilka dni temu nasza psica dostala biegunki i wymiotow w zwiazku z tym ze balismy sie o mala wywiezlismy ja w poniedzilek do rodzicow m na wies... no i tam spokojnie tylko miala luzne kupki ale juz bylo coraz lepiej dzis za to druga trzy dni po niej dostala biegunki normalnie sie z niej lalo i sie przerazilam... bo o ile balbina mogla cos chapnac z ziemi to beza je tylko jak od znajomego cos z reki... ale to nie koniec bo ta co na wsi byla to dzis zadzwonila tesciowa ze ona nie wie co jest bo balbina ma krwawe bable... ze moze jej wrocila nuzyca i trzeba do weta wiec spakowalismy sie na wies zabralismy tez beze... pojechalismy i szok balbina cal podrapana bo ja to swedzialao zywe krwawe bable na calym ciele... pojechalismy do weta i powiedzial ze ogolnie to psiaki najprawdopodobniej podtrute... a balbina ma albo uczulenie alebo efekt podtrucia albo nawrot nuzycy tylko taki dziwny... dostalu lekarstwa i elektrolity zobaczymy jak bedzie beze zabralismy do domu balbina zostala na kwarantannie dalej na wsi... jestem przerazona tym ze ktos mogl je podtruc... ale nic mnie nie zdziwi jak ostatnio w niedziele o 21 mialam wizyte dwoch osilkow ktorzy chcieli cos wyjasnic rekami... a to efekt rozmowy z kobieta z bloku obok ktora wyzwala moja kolezanke od najgorszych i maz koezanki poszedl z nia porozmawiac z moim m... i ona ich na mojego m naslala... m nie bylo w domu ale zaraz przyjechal... cale szczescie zle trafila bo naslala jego znajomych ktorzy nie wiedzieli ze to chodzi o niego... wyszlo na to ze oni poiszli ja uprzedzic ze nastepnym razem to ona dostanie za takie nasylanie i klamanie bo oczywiscie prawdy im nie powiedziala... tu ludzie to debile...
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola, ale jak w dniu szczepienia bedzie 30 stopni, to zanim dojedziemy do przychodni, chwile poczekamy w poczekalni, zbadaja małego, minie minimum pół godziny... Ja nie wiem czy w tym czasie ta szczepionka się nie popsuje... A jak jednak go tego dnia nie zaszczepią? To wyrzucić? Czy z powrotem do swojej lodówki między jogurty i za tydzień kolejna taka wycieczka? Nie chcę się tak bawić
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine Maryś rozkoszna
Olu my jeździmy do biedry przed hulanką.
Dominia u mnie dziś to samo, 3 drzemki po pół godziny, z czego jedna na spacerze a jedna w aucie.. Jeszcze teraz nie chciał zasnąć..
Alina no czytam i nie wierzę, oby z tym otruciem nie było prawdą, bo aż strach się bać do czego ci ludzie są zdolni..
Dobra zmykam, bo M przyjechał
Dobrej nocki
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Princess powinniście sprawić sobie psiaka wkrótce, na pewno wszyscy byliby szczęśliwi. Adaś patrzy na Borysa jak zaczarowany. A Borys zazdrosny jak pieszczotliwie mówię do dziecka, bo wcześniej z nim tylko tak "gadałam". Pies z radości czaseem poliże Adasia po nosku, ale nie pozwalam na to.
Ma coś ok 70 cm, za tydzień szczepienie to konkretniej zmierzą.
Aganobla też po porodzie miałam bóle brr nie dość że rana, bóle głowy, to te cholerne skurcze po. 10 dni na silnych lekach..No ale było, nie wróci..
Przypomniało mi się, gin podczas badania mówił, że macica jeszcze dość duża. Ale wszystko ok.
Któraś z Was też miała jeszcze powiększona na tym etapie?
Jadzia szok jak on cudnie siedzi
Suzi rozwiń proszę... Skąd takie negatywne nastawienie do magii, pracy z energią?
Satine czort?
Skojarzył mi się wiersz
A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał,
Jest więc odtąd na wieki i grzeszna, i święta,
Zdradliwa i wierna, i dobra i zła,
I rozkosz i rozpacz, i uśmiech i łza…
I anioł i demon, i upiór i cud,
I szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna.
Początek i koniec – kobieta – to ja
Julian Tuwim "Ewa"
Jest cudowna.
Alina to faktycznie debile tam mieszkają. Dobrze, ze znajomi
Biedne psiaki, niech szybko dojdą do siebie. Boże..podtrucie...
Dzięki, kuruję się.
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie pisałam, bo nie miałam kompa. Byłam tydzień u rodziców i miałam dostęp tylko do telefonu. Wieczorami próbowałam Was podczytywać, ale słabo to szło. Moje dziecko jest przekochane ale b. absorbujące. Uwielbia jak się z nią bawi, rozmawia, śpiewa, pokazuje książeczki itd. Wtedy anioł uśmiechnięty. Gorzej jak chcę ją zostawić np. w leżaczku Ale w tym zakresie też już widzę małą poprawę - pozwala mi się nawet umyć, zjeść coś i poprasować pół godziny.
Nie mam szans na nadrobienie tylu dni i postów. Po fotkach (które uwielbiam oglądać) widać jak nam dzieciaczki rosną WSZYSTKIE PRZEPIĘKNE
Byłyśmy dziś z Anią na drugiej dawce szczepienia. Była grzeczniutka, prawie wcale nie zapłakała. Po szczepieniu było raczej normalnie. Specjalnie ją obserwowaliśmy, no może bardziej marudna wieczorem. Teraz już po kąpieli i jedzonku spokojnie śpi moje słoneczko. Jest średniaczką jeśli chodzi o wagę i długość - waży 5700 i 60 cm mierzy. Także raczej drobna dziewczynka. I dobrze, wystarczy, że mama dorodna baba
W poniedziałek skończyła 3 m-ce i wybrałam się z nią prywatnie do pediatry. Taka polecana, bardzo wiekowa i świetna lekarka. Z dużą wiedzą i praktyką. Chciałam zrobić jej tzw. "przegląd" bo ci lekarze u mnie w poradni to ....przemilczeć.
Nic jej nie było, ale miałam mnóstwo pytan i wątpliwości, także jestem zadowolona. Mała zdrowa, rozwija się prawidłowo i nawet wyprzedza.
Ale dowiedziałam się np. że powinnam zrobić jej poziom hormonów bo ja choruję na niedoczynność tarczycy. Nieważne, że byłam pod opieką endo w ciąży i tak powinno się to zbadać dziecku. Mamy tarczycowe - o ile pamiętam Madlen, Kasia - badałyście dzieciaczki?
Dziewczyny, a co do chłopów to faktycznie masakra. Ja z moim to myślałam, że oszaleję. Co prawda pracuje (ale nie fizycznie, więc nie jest b. zmęczony) i po pracy robi co nieco przy małej ale wszystko inne czyli cały dom na mojej głowie no i ciągła opieka nad malutką. Nie docierało jak tłumaczyłam, że dłużej tak nie pociągnę i potrzebuję pomocy od niego. Uważał, że przesadzam i mam fochy. W końcu stanęło na ostrzu noża, no i chyba już lepiej. Pogadaliśmy i jakoś wypracowujemy podział obowiązków. Jak jestem z nią sama to właściwie nic nie mogę zrobić koło domu. Nie mam nikogo do pomocy, więc typowa sytuacja jak tu wiele... Ale zaczęłam w końcu olewać bałagan w domu, nie ma codziennie obiadu jak się nie uda i gitara, swiat się nie zawali.
Aha, co do karmienia to nadal jesteśmy na cycu, ale troszkę się dokarmiamy mm - raz na dobę, na 2 dni a czasem 2 razy na dzień. Jak mała non stop wisi na cycu to mleczka jej brakuje. Ale ona chętnie je i z butelki i z cycusia, chociaż bardziej kocha cyca, aż do niego piszczy. A smoczka nie uznaje, jak jej wkładam do buzi to dławi się, ryczy i ma odruch wymiotny. Paluszki, rączki całe oczywiście w buzi non stop. Pieluszka też smaczna i milutka
A tu moje słoneczko po kąpieli
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Madlen hehe uważam ale tak to jest jak co dziecka się leci..
Jadzia ale Hubek fajnie siedzi
Satine Marys cudna <3
Ola to straszne z Twoimi pieskami..
Katarinka jala stara matka co Ty gadasz mm ładnie wygladacie z Anulka <3
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niestety, metryki nie oszukasz... Ale to mało ważne, ważne że jest dla kogo żyć