- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia to genialne wieści
Chomiczka co jak co ale złą mamą to na pewno nie jesteś, nie wolno Ci tak mówić i myśleć
U nas też szaro, buro i nie za ciepło bo 12 stopni, my tv nie mamy, ale Bartkowi zdarza się na chwilę zawiesić wzrok na laptopie, szczególnie przy yt.
Teściowa ma dziś urodziny jakieś pomysły na prezent
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Sylwia rózgę żartuję noo ciężki orzech .. ja się zastanawiam co kupić na dzień matki .. teściowej to sie nawet kwiatka kupi w doniczce fajne ostatnio widziałam u mamy w pracy ale mojej to już nie mam pojęcia co dać
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulaaa Ona na zdjęciach się taka wielka wydaje a tak to nie jest aż taka pultynka jest dlugaa i normalna ;p jedyne co to policzki ma chomicze hahah
Jadzia To będziesz miała gości teraz Mi samej się marzy wycieczka do USA Szymkowi też tylko on chce do Argentyny
U nas też od rana szaro. 12 stopni na termometrze...co to jest
a musimy iść z Mary po zakupy ;p jabłko się skończyło.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Brrr, jak zimno Ostatnio nas rozpieszczało tak to słonko, że dziś byłam w szoku jak wyszłam rano po bułeczki Chyba nie mam wyjścia i wysprzątam wreszcie porządnie mieszkanie Oluś dziś miał mieć kolejna randkę z Natalką mojej koleżanki, ale nie wiem czy dziewczyny w taką pogodę do nas przyjadą Ja juz wypiłam dwie kawy i nadal jestem bez życia
Wczoraj na zumbie spotkałam koleżankę z pracy i dowiedziałam się, że nasza inna koleżanka będzie miała w grudniu maleństwo Kiedyś mnie tak nie ekscytowały takie nowinki, a teraz jak mam Olcia to już wiem jakie to wielkie szczęście
Przyszło ubranko do chrztu dla Olcia Sliczne i bardzo starannie wykonane i made in Poland
Pati, doczytałam, ze kupujesz już ciuszki na 80cm Wow, my się dopiero przestawiliśmy na 68, a niektóre ubranka 62 wciąż są na Olka dobre. Ale to te ze Smyka, one podobno są większe.
Postanowiłam wykupić Olkowi prywatny abonanment w Medicover. Boję się go szczepić w tej naszej przychodni, narwana jakas ta lekarka a koleżanka szczepiła córeczkę w medicoverze i bardzo chwaliła jak ją dokłądnie przedtem zbadali i zlecili jakieś dodatkowe badania i mają u siebie szczepionki. Opcja kupowanie szczepionki w aptece i zanoszenia do przychodni nie przestaje mnie zadziwiać Przecież te szczepionki muszą być przechowywane w odpowiedniej temperaturze... Jakoś po chrzcinach może się zaszczepimy wreszcie.
Miłego dnia.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
tak piszecie pieknie rosna wasze malenstwa moja tydzień temu ważyła 6060g a ubranka nosi juz duze 62 male 68 wielka baba z niej a tak wczoraj bawila sie z lala
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaki dla słodkiej myszeczki
Pliszka pomysł z ramką, kubkiem czy łańcuszkiem mam zamiar wdrożyć na dzień babci teraz mi się przypomniało, że teściowa mówiła że przydałby jej się pen drive
Wybaczcie nie mogłam się powstrzymać
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra, muszę się wreszcie zmobilizować do tego sprzątania
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Paula - u nas też brzydka pogoda. my nie śpimy od 5.20, ale za to Lidzia zdążyła już zaliczyć drzemkę między 9 a 10
Dominia - Liduś już chyba standardowo budzi się o 3 na karmienie. Jesteś bardzo dzielna z tą szkołą.
Satine - mi się wydaję że dzieciaczki zawsze na zdjęciach wychodzą pulchniejsze Moja Liduś też pyzatka
Monia - no niezły prezent z tym krzesłem
Pliszka - jak kupujesz w smyku to tam 68 są tylko odrobinę większe niż 62. Lepiej od razu 74 kupować. Ja kupiłam trochę 68 i nie wiem czy 2 tyg w nich chodziła...
Banana - śliczna córcia
Sylwia - cudny golasek
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dominia kurcze to dziadek sie nacierpi ale w sumie dobrze ze sika bo to swinstwo wyplukuje..
sylwia obiad robie rano i sprzatam tez a jemy najczesciej na dworze na laweczce ale dzis sie nie uda po pogoda pod zdechlym azorkiem...
moja ostatnio kupila malej kocyk w biedronce taki mietowy sliczny...
pati znajoma moja kiedys trzymiesieczne dziecko sledziem karmila... zartujesz z m??? to mu ta mloda dupa juz sie znudzila??? i ze niby teraz ma taki kaprys i chcialby??? kurcze balabym sie na twoim miejscu tak to powiem bo nie raz juz cie wystawil...
chomiczka nie wmawiaj sobie ze jestes zla matka... nie jestes...
jadzia gratuluje w tym ukladzie byloby super... no niezla jestes z tym zgubieniem to bieg na orientacje to nie twoja bajka :P
paulaa ja dzis robie karkowke z grilla mamy taki elektryczny co przypieka z dwoch ztron kiedys w telemarkecie taki reklamowali i moja mama kupila ale w realu o polowe taniej nie korzystala to my wzielismy i jest super sprawa miesko robi sie krotko wiec malo roboty bo nawet karkowke mi panie w sklepie kroja w kotleciki nie ma to jak znajomosci
sylwia to u mnie mala budzila sie jak nigdy o 1.30, pozniej o 3.30 i 5.30 no i o 7.15 ale to akurat dobrze bo na 8 na szczepienie.. u nas 8 stopni... a z prezentem dala tesciowej to mi sie kojarzy cukier w kostkach najtansza bombonierka dla tesciowej hehehe tak u nas sie zartuje... ja kupilam mamie i tesciowej bluzki bo doszlam do wniosku ze zawsze im sie przydadza mamie rozowa tesciowej zielona dwie rozne zeby smiechu nie bylo takie z dzianinki moja mama byla zachwycona bo juz jej dalam a tesciowej damy w niedziele...
banana jaka sliczna ta twoja mala
sylwia jaka boska minka na tym pierwszym foto
no i po szczepieniu... mala oczywiscie zaczela plakac przy kluciu ale tak to smiala sie do pani doktor pelna buzka... wazymy 6 kg i mierzymy 64 cm nastepne szepienie w sierpniu ale po chrzcinach...
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa