- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze szkoda ze dziecko nam nie powie czego chce co je boli .
no a tesciowej wspolczuje ;/
a slyszalas kiedys o zauroczeniu dziecka? wiem , ze to moze glupie co teraz pisze , ale w mojej rodzinie bylo to samo i ciotka poszla do znachorki czy cos tam i swoje czary mary i przez brudne kalesony chlopa i szok dziecko cud miod orzeszki spokojny , usmiechniety
a inny przypadek ? dziecko prawie , ze "schodzilo" nie wiadomo co bylo , mdlal , spal ciagle , wygladal jakby zycie z niego uchodzilo i znowu znachorka i dziecko wreszcie odzylo ,
nie wiem czy to wlasnie podzialalo , ale na to wyglada ? chyba w takiej sytuacji chwytalabym sie brzytwy i wszystkiego probowala nawet tych moze i "smiesznych" dla nas sposobow
i niegdy nie mysl , ze jestes zla matka , poprostu jestes zmeczona ! ja padam po 15 min placzu Leona a ty dajeszz rade to wytrzymac caly dzien
paula ja ochote mam ciagle razem z M. kochamy sie codziennie , nawet jak padam to seks poprawia mi humor i uwielbiam sie kochac z moim facetem
za to moja tesciowa opiekuje sie Leosiem wspaniale jestem jej wdzieczna , ze tak mi pomaga wczoraj sie jej pytalam , czy wystarczylo jej jedno dziecko , to powiedziala , ze byla sama , bo tesc ciagle w delegacji 10 lat i nie bylo czasu o tym myslec ., ale powiedziala na koncu , ze nie ma czego zalowac , bo teraz ma mnie , a teraz jeszzcze LEosia a z tesciowa dogaduje sie jakby byla moja mama ...
jadzia mi sie niebieski albo czerwony podoba
dziewczyny napewno pokaze zdjecia ze slubu , ale jeszcze daleko do niego
ja z kolei nie lubie slubow ... ale mam nadzieje, ze jak bede brala slub to moj mi sie spodoba
monia ja tez chrzanie pranie itp wieczorem sobie robie , i sprzatam
a jak mi sie nie chce to nic nie robie od tego jest sobota
ola LEon lubi wszytsko co powinno byc zakazane , zamiast lezec to lubi prawie , ze siedziec na moich rekach albo calkiem siedziec , a telewizje uwielbia jak musze cos zrobic wkladam go w hustawke wlaczam baby tv i na 20 min moge cos porobic chociazby zjesc
jadzia trzymam kciuki z calych sil
sylwia ja dalam kase tesciowej na urodziny i kwiaty duze w doniczce , bo ona lubi w takim koszu wiklinowym , kupila sobie co chciala
a u mnie za to tesc ma dzisiaj urodziny i tez pomyslu nie mam ;/ moze wy jakis macie?
monia ale jestes okrutna haha ale kawal
pliszka jak bedziesz czula sie bezpieczniej i bardziej komfortowo to na twoim miejscu zapisalabym Olcia do Medicoveru u nas szczepionek nie kupuje sie samemu sa juz w przychodni , szczerze to pierwsze slysze o czyms takim dopiero z forum
banana to przygoda nie zla dobrze , ze mechanik dobry czlowiek
fajnie , ze odpoczelas to zawsze dodaje sily i czl moze nabrac dystansu do niektorych spraw
a jak z M. ? lepiej troche? pogadaliscie?
piekna twoja corcia
sylwia ale bartus podobny do ciebie co ?
super foteczki , rosnie ci chlopaczek
satine ta twoja tesciowa jest bezbledna szok hahaha powiem ci , ze ja bym juz sie z niej tytlko smiala haha
mi nie wypadaja wlosy
a o becikowe tez nie zlozylam i dlugo jeszcze tego nie zrobie , bo mi sie zwyczajnie w swiecie nie chce
chyba , ze nagle przyjdzie taki dzien i trzasnie mnie piorun , aby sie za to wziac
dominia super przystojniak
monia mysle , ze tez nie bede zalowala , ze zostane Pania L. - Sz.
martyna tak dokladnie bardzo smierdza ale chyba juz sie przyzwyczailam
ola ale poltonek super jak rosnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
trzymam mocno kciuki kochana
madlen to w inny dzien nie ma problemu mam nadzieje, ze cie nie rozlozy jak mnie
cos nie dane jest sie nam spotkac :/
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mały jest na enfamilu, wczesniej na bebilonie, był tez bebilon pepti - było to samo.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia mina nietęga, mój M się śmieje że brakuje mu tatuażu na ręce i wykałaczki z buzi i bez kija nie podchodź śmiał się pięknie, ale jak wycelowałam w niego aparatem to zrobił takie coś
Satine hehe mogłabyś spisać gdzieś te wszystkie "złote myśli teściowej" i wydać w formie ksiązki. Mi też włosy lecą, jedynie w ciąży na to nie narzekałam.
Aga Bartek ma ciemno szare, ale wydaje mi się że może mieć brązowe po moim M, bo ja mam niebieskie.
Gabi mój tylko szturcha wszystko, sam grzechotki nie łapie, jak coś mu się wsadzi w rękę to chwilę trzyma i wypuszcza, hitem są wiszące miśki na macie i PIELUCHA Bartek podobny jedni mówią że do mnie, inni że do M, jeszcze się okaże
Martyna pierwszy dzień matki z naszymi kruszynkami, aż łezka się w oku kręci
Też mam wrażenie że 3 śmierdzą, ale zanim ich używam wypakowywuje trochę na wierzch i one tracą ten zapach - grunt że nie uczulają.
Satine ładna z Ciebie aparatka
Dominia Igi jaka skupiona minka na pierwszym zdjęciu, jak zwykle uroczy
Olu też się zbieram nie powiem ile na te badania i zebrać się nie mogę, najbardziej odpychający jest fakt pójścia na czczo
MAdlen Bartek pokasłuje szczególnie jak go biorę do odbicia, albo gwałtownie nabiera powietrza podczas "zabawy". Z hemoroidami na szczęście problemów nie mam.
Olu piękne zdjęcie z córcią
Mrufka trzymam kciuki i modlę się żeby z Twoim M było wszystko dobrze, to życie nie może być takie idealne, zawsze musi się coś spieprzyć
A my nie jedziemy dziś do teściowej, bo pracuje do 20, ale co się odwlecze..Pojedziemy w sobotę. Dziś za to podjedziemy do księdza w sprawie chrztu z kompletem dokumentów - czyli aktem urodzenia i zaświadczeniami od chrzestnych z ich parafii że mogą być chrzestnymi - bo ktoś się chyba pytał o te dokumenty do chrztu
A później na podbój biedronki
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ola pięknie wyglądasz i córunia też.
www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AI...GOSZCZ01%2F130529604
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Mrufka trzymajcie sie dzielnie bedzie dobrze :*
Gabi pogadalismy zobaczymy mam nadzieje nie poszly slowa na marne...
Dagusia slicznie dziekuje za komplementy i przesyła cioteczka buziaki
Olu ślicznie wyglądacie
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabile jak dam małemu grzechotkę do rączki to bawi się nią ale najbardziej lubi żyrafkę takiego małego pluszaka z grzechotką,tarmosi ją w dzień a w nocy do niej gada zazdroszczę teściowej
Ola bardzo ładne dziewczyny
Dominia zmarszczone czoło,czy łobuziak nie lubi czapki? golony fajowe
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Mrufka - trzymam kciuki, żeby było z mężem w porządku
Chomiczka, Gabi - ja w te czary mary nie wierzę
Sylwia - ja byłam w biedronce. U nas niby promocja na pieluchy, a cena jak przedtem... Mi się podobało bo było duże stoisko Loveli i fajne ceny, a ja w tym piorę rzeczy małej. No i sporo rzeczy dla starszych dzieci
Dziękujemy za komplementy, choć ja akurat na tym zdjęciu to mam dziwną minę ale Liduś się ładnie uśmiechnęła
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola slicznie wygladasz z Lidzia pieknie trzyma glowke i jaka duuuuza! chyba przerosla Hubcia buziak
Wszystkie dzieciaczki sliczne
Satine ale extra fota! zapraszam!!!
Martyna jeszcze nie wybralam . Nie udalo mi sie dojechac bo sie zagubilam po drodze cale szczescie sie odnalazlam
Monia no ale jaja! Wystarczy Jadzke do stanow wyslac i juz amnestia dla wszystkich
wszystkie zapraszam moze spotkanie forumowe urzadzimy w Las Vegas? co wy na to? bedzie kac vegas w wykonaniu lutowych mamusiek
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
madlen też po ciąży jeden mi się pokazał i smaruje posterisanem, niby lekka poprawa..
dominia Igi śliczny, jak ładnie rośnie!
sylwia ale z bartusia przystojniak!!!
banana jaka córcia śliczna!!! słodka!
oj patii WoW, wow, kurcze niezły ten M jest! najpierw Cię zostawia i olewa a teraz mu się odwidziało i Cię kocha?!!!? taaaaka laska z Ciebie i widzisz już się za Tobą oglądają, powodzenie masz więc się nie martw i jeszcze sobie życie ułożysz z super facetem. ja mam do M uraz. życzę Ci z całego serca jak najlepiej, trudna sprawa wiem bo łączyło Was coś i zawsze będzie łączył Marceluś.. ale musisz chwilkę serducha nie słuchać a rozumu... jak mu będzie zależało to poczeka i zacznie się starać.3mam kciuki!!!!!
jadzia niebieski taki fajny wesoły! czarny smutny
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aganobla dziekuje
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gadam do Gabrysia i zmieniam bluzkę,popatrzył na cyce i zaczął się śmiać na głos myślałam że padnę,rano też się śmiał jak zobaczył Sofi-żyrafe,trochę ją maltretuję,czasem tak jej przywali że wypada z kosza