BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #661949 przez gabilee
chomiczka wspolczuje ci kochana strasznie , nawet nie wiem co ci poradzic ;/ a na jakim mleku jestescie ? chyba enfamil? a predzej? bo ja przeslam na bebilon moze to mu pomoze?
kurcze szkoda ze dziecko nam nie powie czego chce co je boli .
no a tesciowej wspolczuje ;/
a slyszalas kiedys o zauroczeniu dziecka? wiem , ze to moze glupie co teraz pisze , ale w mojej rodzinie bylo to samo i ciotka poszla do znachorki czy cos tam i swoje czary mary i przez brudne kalesony chlopa i szok dziecko cud miod orzeszki spokojny , usmiechniety :D
a inny przypadek ? dziecko prawie , ze "schodzilo" nie wiadomo co bylo , mdlal , spal ciagle , wygladal jakby zycie z niego uchodzilo i znowu znachorka i dziecko wreszcie odzylo ,
nie wiem czy to wlasnie podzialalo , ale na to wyglada ? chyba w takiej sytuacji chwytalabym sie brzytwy i wszystkiego probowala nawet tych moze i "smiesznych" dla nas sposobow
i niegdy nie mysl , ze jestes zla matka , poprostu jestes zmeczona ! ja padam po 15 min placzu Leona a ty dajeszz rade to wytrzymac caly dzien :kiss:

paula ja ochote mam ciagle razem z M. kochamy sie codziennie , nawet jak padam to seks poprawia mi humor i uwielbiam sie kochac z moim facetem :)

za to moja tesciowa opiekuje sie Leosiem wspaniale :) jestem jej wdzieczna , ze tak mi pomaga :) wczoraj sie jej pytalam , czy wystarczylo jej jedno dziecko , to powiedziala , ze byla sama , bo tesc ciagle w delegacji 10 lat i nie bylo czasu o tym myslec ., ale powiedziala na koncu , ze nie ma czego zalowac , bo teraz ma mnie , a teraz jeszzcze LEosia :) a z tesciowa dogaduje sie jakby byla moja mama ...

jadzia mi sie niebieski albo czerwony podoba :D

dziewczyny napewno pokaze zdjecia ze slubu , ale jeszcze daleko do niego :P
ja z kolei nie lubie slubow ... ale mam nadzieje, ze jak bede brala slub to moj mi sie spodoba

monia ja tez chrzanie pranie itp wieczorem sobie robie , i sprzatam
a jak mi sie nie chce to nic nie robie :P od tego jest sobota

ola LEon lubi wszytsko co powinno byc zakazane , zamiast lezec to lubi prawie , ze siedziec na moich rekach albo calkiem siedziec , a telewizje uwielbia jak musze cos zrobic wkladam go w hustawke wlaczam baby tv i na 20 min moge cos porobic chociazby zjesc :D

jadzia trzymam kciuki z calych sil :kiss:

sylwia ja dalam kase tesciowej na urodziny i kwiaty duze w doniczce , bo ona lubi w takim koszu wiklinowym , kupila sobie co chciala :D
a u mnie za to tesc ma dzisiaj urodziny i tez pomyslu nie mam ;/ moze wy jakis macie?

monia ale jestes okrutna haha ale kawal :P

pliszka jak bedziesz czula sie bezpieczniej i bardziej komfortowo to na twoim miejscu zapisalabym Olcia do Medicoveru :) u nas szczepionek nie kupuje sie samemu sa juz w przychodni , szczerze to pierwsze slysze o czyms takim dopiero z forum :P

banana to przygoda nie zla dobrze , ze mechanik dobry czlowiek :D
fajnie , ze odpoczelas to zawsze dodaje sily i czl moze nabrac dystansu do niektorych spraw
a jak z M. ? lepiej troche? pogadaliscie?
piekna twoja corcia :D

sylwia ale bartus podobny do ciebie co ?
super foteczki , rosnie ci chlopaczek :D

satine ta twoja tesciowa jest bezbledna szok hahaha powiem ci , ze ja bym juz sie z niej tytlko smiala :P haha
mi nie wypadaja wlosy
a o becikowe tez nie zlozylam i dlugo jeszcze tego nie zrobie , bo mi sie zwyczajnie w swiecie nie chce :P
chyba , ze nagle przyjdzie taki dzien i trzasnie mnie piorun , aby sie za to wziac :P

dominia super przystojniak :)

monia mysle , ze tez nie bede zalowala , ze zostane Pania L. - Sz.

martyna tak dokladnie bardzo smierdza ale chyba juz sie przyzwyczailam :P

ola ale poltonek :D super jak rosnie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #661951 przez mrufka
hej dziewczyny jak kurwa było cudnie to musiało się zjebać aż cała się trzęsę dostałam właśnie telefon że mój mąż jest w szpitalu zjechała mu wiertarka złamało się wiertło i przecięło mu ścięgno w ręce. Dzwoniłam do niego ma zszywane ścięgno rękę ma mieć w szynie przez 6 tygodni i wtedy dalej będą patrzeć czy wszystko jest okej trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze bo inaczej zostaniemy bez środków do życia. Kuźwa aż zaczęłam ryczeć :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #661960 przez gabilee
mrufka co za nieszczecie :(
trzymam mocno kciuki kochana :kiss:

madlen to w inny dzien nie ma problemu mam nadzieje, ze cie nie rozlozy jak mnie :D
cos nie dane jest sie nam spotkac :/

11 lata 7 miesiąc temu #662022 przez chomiczka
Gabile ja tez "wierzę" w te czary mary. Moja mama nie raz "spluwała" dziecko bo było zauroczone, i pomagało jak ręką odjął, mój brat od razu się uspokajał i już było dobrze. Ja tez to robiłam ale nie pomogło. Jedna dziewczyna z forum doradziła mi żeby wykąpać małego w ziołach "czarcim żebrze" i mam zamiar to zrobić, bo faktycznie trzeba chwytać się wszystkiego.

Mały jest na enfamilu, wczesniej na bebilonie, był tez bebilon pepti - było to samo.

11 lata 7 miesiąc temu #662031 przez sylwia1986
Alina, Ola trzymam kciuki za brak reakcji poszczepiennych, spore pannice z Waszych córuń.

Dominia mina nietęga, mój M się śmieje że brakuje mu tatuażu na ręce i wykałaczki z buzi i bez kija nie podchodź :lol: :lol: :lol: śmiał się pięknie, ale jak wycelowałam w niego aparatem to zrobił takie coś :S

Satine hehe mogłabyś spisać gdzieś te wszystkie "złote myśli teściowej" i wydać w formie ksiązki. Mi też włosy lecą, jedynie w ciąży na to nie narzekałam.

Aga Bartek ma ciemno szare, ale wydaje mi się że może mieć brązowe po moim M, bo ja mam niebieskie.

Gabi mój tylko szturcha wszystko, sam grzechotki nie łapie, jak coś mu się wsadzi w rękę to chwilę trzyma i wypuszcza, hitem są wiszące miśki na macie i PIELUCHA :lol: Bartek podobny jedni mówią że do mnie, inni że do M, jeszcze się okaże :blink:

Martyna pierwszy dzień matki z naszymi kruszynkami, aż łezka się w oku kręci :side:
Też mam wrażenie że 3 śmierdzą, ale zanim ich używam wypakowywuje trochę na wierzch i one tracą ten zapach - grunt że nie uczulają.

Satine ładna z Ciebie aparatka :silly:

Dominia Igi jaka skupiona minka na pierwszym zdjęciu, jak zwykle uroczy :kiss: :kiss: :kiss:

Olu też się zbieram nie powiem ile na te badania i zebrać się nie mogę, najbardziej odpychający jest fakt pójścia na czczo :lol:

MAdlen Bartek pokasłuje szczególnie jak go biorę do odbicia, albo gwałtownie nabiera powietrza podczas "zabawy". Z hemoroidami na szczęście problemów nie mam.

Olu piękne zdjęcie z córcią :kiss:

Mrufka trzymam kciuki i modlę się żeby z Twoim M było wszystko dobrze, to życie nie może być takie idealne, zawsze musi się coś spieprzyć :unsure: :angry:

A my nie jedziemy dziś do teściowej, bo pracuje do 20, ale co się odwlecze..Pojedziemy w sobotę. Dziś za to podjedziemy do księdza w sprawie chrztu z kompletem dokumentów - czyli aktem urodzenia i zaświadczeniami od chrzestnych z ich parafii że mogą być chrzestnymi - bo ktoś się chyba pytał o te dokumenty do chrztu :unsure:
A później na podbój biedronki :lol: :lol: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #662057 przez Madlen
Mrufka oby M. z tego szybko i bezboleśnie wyszedł :kiss:

Ola pięknie wyglądasz i córunia też.

www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AI...GOSZCZ01%2F130529604

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #662058 przez bananamana
Madlen ja tez po cesarce i jak pytalam lekarza od kiedy moge cwiczyc brzuch to kazal poczekac 6 miesiecy zeby sie rana nie rozlazla o 6 widera nawet nie chcial slyszec przynajmniej przez8 miechow za bardzo obciaza miesnie brzucha w zbyt krotkim czasie

Mrufka trzymajcie sie dzielnie bedzie dobrze :*

Gabi pogadalismy zobaczymy mam nadzieje nie poszly slowa na marne...

Dagusia slicznie dziekuje za komplementy i przesyła cioteczka buziaki :)

Olu ślicznie wyglądacie :)

11 lata 7 miesiąc temu #662065 przez Madlen
też myślę, że na tak ciężkie ćwiczenia bardzo wcześnie, ale tak stopniowo może... ;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #662067 przez [email protected]
Mrufka musi być dobrze,trzymam kciuki

Gabile jak dam małemu grzechotkę do rączki to bawi się nią ale najbardziej lubi żyrafkę takiego małego pluszaka z grzechotką,tarmosi ją w dzień a w nocy do niej gada :) zazdroszczę teściowej :blink:

Ola bardzo ładne dziewczyny :)

Dominia zmarszczone czoło,czy łobuziak nie lubi czapki? golony fajowe :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #662071 przez ola85
Madlen - ja nie miałam nigdy takich problemów, to nie pomogę. Ale któraś z dziewczyn pisała że w ciąży miała hemoroidy, tylko nie pamiętam która
Mrufka - trzymam kciuki, żeby było z mężem w porządku
Chomiczka, Gabi - ja w te czary mary nie wierzę
Sylwia - ja byłam w biedronce. U nas niby promocja na pieluchy, a cena jak przedtem... Mi się podobało bo było duże stoisko Loveli i fajne ceny, a ja w tym piorę rzeczy małej. No i sporo rzeczy dla starszych dzieci
Dziękujemy za komplementy, choć ja akurat na tym zdjęciu to mam dziwną minę :silly: ale Liduś się ładnie uśmiechnęła :)

11 lata 7 miesiąc temu #662081 przez gabilee
a gdybys sprobowala tak jak princess i satine zaczac wprowadzac inne produkty moze on jest glodny a mleko mu nie smakuje?

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #662084 przez jadziatopol
Pliszka a jaki abonament wykupilas w Medicover? Pytam bo pracowalam lata w Scanmed i obslugiwalismy pacjentow z Medicover. U nas nie wolno bylo przyjsc ze swoja szczepionka ...zadna pielegniarka nie zaszczepi taka szczepionka ,ktora pacjent przynosi ze soba bo nie wiadomo w jakich warunkach byla przetrzymywana. Tez slyszalam,ze w niektorych przychodniach praktykuje sie cos takiego ;) nie do wiary!
Ola slicznie wygladasz z Lidzia :) pieknie trzyma glowke i jaka duuuuza! chyba przerosla Hubcia :) buziak :kiss:

Wszystkie dzieciaczki sliczne :kiss: :kiss: :kiss:
Satine ale extra fota! zapraszam!!! :lol:
Martyna jeszcze nie wybralam . Nie udalo mi sie dojechac bo sie zagubilam po drodze ;) :lol: cale szczescie sie odnalazlam :lol: :blink:
Monia no ale jaja! Wystarczy Jadzke do stanow wyslac i juz amnestia dla wszystkich :silly: :lol:

wszystkie zapraszam :lol: moze spotkanie forumowe urzadzimy w Las Vegas? :blink: :lol: co wy na to? bedzie kac vegas w wykonaniu lutowych mamusiek :silly: :blink: :side:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #662087 przez Marlena1888
ola, cudna Twoja Lidzia a jaka dzielna!

madlen też po ciąży jeden mi się pokazał i smaruje posterisanem, niby lekka poprawa..

dominia Igi śliczny, jak ładnie rośnie!

sylwia ale z bartusia przystojniak!!! :lol:

banana jaka córcia śliczna!!! słodka!

oj patii WoW, wow, kurcze niezły ten M jest! najpierw Cię zostawia i olewa a teraz mu się odwidziało i Cię kocha?!!!? taaaaka laska z Ciebie i widzisz już się za Tobą oglądają, powodzenie masz więc się nie martw i jeszcze sobie życie ułożysz z super facetem. ja mam do M uraz. życzę Ci z całego serca jak najlepiej, trudna sprawa wiem bo łączyło Was coś i zawsze będzie łączył Marceluś.. ale musisz chwilkę serducha nie słuchać a rozumu... jak mu będzie zależało to poczeka i zacznie się starać.3mam kciuki!!!!!

jadzia niebieski taki fajny wesoły! :woohoo: czarny smutny :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #662093 przez gabilee
ola oczywiscie masz takie prawo kochana wiem , ze nie kazdy musi w to wierzyc , ale np w duchy wierze :D
aganobla dziekuje :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #662095 przez [email protected]
Jadzia kac vegas coś dla mnie :woohoo: kiedy to będzie...

Gadam do Gabrysia i zmieniam bluzkę,popatrzył na cyce i zaczął się śmiać na głos :laugh: myślałam że padnę,rano też się śmiał jak zobaczył Sofi-żyrafe,trochę ją maltretuję,czasem tak jej przywali że wypada z kosza :cheer:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka