BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663935 przez jadziatopol
Monia hahhahah :lol: masz konto na You tube? jak nie masz to zaloz. Jak juz bedziesz miala to znajdz Menadzer filmow-przeslij film. Jak juz sobie przeslesz to zaznasz PUBLICZNY bo inaczej nie zobaczymy i skopiuj linka i wklej :) juz sie nie moge doczekac :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A my za godzine naszego czasu konczymy 4 miesiace :lol: nie moge w to uwierzyc :lol: :cheer:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #663937 przez Monia_T
Mam konto bo mi się z gmailem połączyło, ale nie korzystałam. Później poćwiczę :) Dzięki :laugh:
Teraz spadam na śniadanko :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #663939 przez jadziatopol
ja ide spac bo juz 23.Milego dnia dziewczyny :)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #663946 przez Satine0

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tak poza tym to dzień dobry z rana :laugh:

Jadzia Hubciu zajebiaszczy ! :D

11 lata 7 miesiąc temu #663978 przez dominia

Jadzia Hubi slodki <3 moj tez tak gaduli :) no nooo Kryśka stanela na wysokosci zadania :) spij dobrze :* Hubi tez :*

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663990 przez sylwia1986
Dzień dobry :)
Zdjęcia oglądałam po kilka razy WSZYSTKIE GENIALNE :lol: :lol: :lol: co się uśmiałam.
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #663992 przez bananamana
Czesc dziewczynki a my przechodzimy chyba skok rozwojowy bo wieczory sa taaaaaaak marudne ze dogodzic nie mozna :)

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #663994 przez bananamana
Sylwia ja mam to samo wczoraj przed snem tu jeszcze zagladnelam i dzis z rana na nowo piekne te nasze maluszki a miny jeszcze lepsze :)
Super zdjecia kochana :)

11 lata 7 miesiąc temu #663996 przez sylwia1986
Wszystkiego najlepszego dla Dagusi :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #663997 przez [email protected]
Hej,u nas c.d. kiepskich nocy,oczy mam jak zombi :( oczy czerwone,wygląda to jakby naczynka popękały w oku.

Zdjęcia super :) chociaż się pośmiałam z rana z naszych bąbli :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #664016 przez Suzi
Jadziu a waściwie JOASIU, straszną plamę dałam, wybacz, plzplz, to przezMikiego, który mi wczoraj ubarwiał świat :P

Duuuuuużo zdrowia, miłości, życzliwych ludzi wokół, prawdziwej i trwałej MIŁOŚCI Radka i satysfakcji z macierzyństwa Ci życzę z okazji imienin :kiss: :kiss: :kiss:

Powinnam się wcześniej ogarnąć, bo ja wszak Twoja wspólsolenizantka wczorajsza :silly: :silly: :silly:

Wszystkim zatem wczorajszym solenizantkom ukrytym pod nieimiennymi nickami najlepsze życzenia :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #664038 przez Monia_T
Suzi czyżbyś była kolejną Joasią? Wszystkiego najlepszego Kochana :laugh:
Korzystasz z facebooka? Bo część z nas tam się poodnajdywała :)

Zdjęcia malusiów boooskie :lol: Oglądam i się śmieję :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Z nazwiskami też fajnie :)

Buziaki dla Dagi z okazji 3 miesięcy :kiss:

Chyba pogoda tak wpływa na nasze maluchy bo u nas ta nocka fatalna, a teraz od 1,5 godziny Igunia śpi. Niedawno upały, teraz deszcz...dzieciaczki jeszcze nie są oswojone z takimi wahaniami.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 7 miesiąc temu #664049 przez Marlena1888
:) hellllo!

Banana, duuużo zdrówka dla youniorki z okazji ukończenia 3 miesięcy;) słodziutka!

Sylwia, Bartuś z rana środkowego wystawia...!!!:) no nie!!!???:D haha

jadziatopol ha ha końcówka najlepsza hihi :laugh: gadułka :lol:

chomiczka dobreeee, wygląda na to że siły nadprzyrodzone ustnieją.. wow...

a u nas nocka jak marzenie od 22 do 5,30 :) przerwa na cyca i spanko do 8 :lol: :lol:
i sobota znowu, ale te dni uciekają, w tyg tracę rachubę który to dzień :silly: :silly:

miłej soboty!!!

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #664070 przez Suzi
Monia, ja nie jestem Joanna tylko Zuzanna :lol: a wczoraj były imieniny Joanny i Zuzanny, więc dlatego współsolenizantką sie nazwałam,
na fb bywam....z rzadka :silly:
Filmik z Hubciem, extra nawet Miki sie zasłuchał :lol: mamy taką samą krówkę :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #664077 przez princess
Jadziu tak, mam to już za sobą ale marzy mi się mała popijawka ;) taki mały reset po ciąży, porodzie i baby bluesie;) Co do papierosów to palę codziennie... a kiedyś tak nie było :S muszę się zacząć ograniczać, bo wpadnę w nałóg :(
Ale Hubek się rozgadał :) A końcowy spaw jest bezbłędny, Adaś ciągle takie wali :)
Wszystkiego najlepszego dla Huberta :kiss:

Madlen moja mama w młodości wywoływała duchy na koloniach. Duch powiedział jej, że imię jej przyszłego męża będzie się zaczynało na literę J. No i mama wyszła najpierw za Jerzego, potem za Jacka. Mnie dwa razy zmora nawiedziła, niemiłe uczucie.

Gabilee to opowiadaj, jakie nowości przerabiasz z M? :D My dopiero raz się przytulaliśmy po porodzie bo ja się bardzo długo oczyszczałam i przez to nie chciałam. Dziwnie teraz jest, w trakcie nasłuchuję czy Adaś nie płacze i nie potrafiłabym tego robić przy nim. Wiem, że on jeszcze tego nie kuma ale tak jakoś dziwnie :)
Też mam dwa nazwiska i przez to długi podpis.
:) Teraz żałuję, że brałam nazwisko M, mogłam zostać tylko przy swoim, ach ten patriarchat. Osoby z moim panieńskim nazwiskiem to moja rodzina na Warmii, więcej nikogo takiego nie ma. Za to muzyków jak mrówków :)
Wstaw fotkę nowego wózka, jestem ciekawa :)
Ładnie Twój Leoś śpi w dzień :) Adaś ostatnimi czasy mało spał w dzień, po 10-15 min. ale już nad tym pracuję i od dwóch dni prześpi w dzień3 godzinki :)
Też na początku nie byłam zafascynowana swoim dzieckiem, aż się zastanawiałam, czy nie jestem wyrodną matką. Ale teraz kocham go, uwielbiam i też nie wyobrażam sobie życia bez niego :)

Marlena też kiedyś oglądałam "Nie do wiary" a raczej podsłuchiwałam z drugiego pokoju jak mama z ojczymem oglądali, potem tak się bałam, że w nocy spać nie mogłam i chodziłam i przeżywałam ;)
Paznokcie pomalowałaś, ale Ci fajnie, ja nie mam kiedy a też bym chętnie jakąś czerwień nałożyła :) W sumie to będzie okazja bo za 2 tyg. idę na imprezę :)

Sylwia haha ładnie, Bartek już środkowy palec pokazuje. Adaś też raz pokazał jak tata spytał się go, czy chce parówkę :D

Widzę, że nie tylko moja młodzież miała niespokojną noc. Adaś poszedł spać o 21.30 i już o 2.30 ryczał z głodu. Byłam zaskoczona bo pierwsza przerwa trwa co najmniej do 4. Ale za to pospał do 7.30 :) M pojechał do szkoły ale na szczęście niedługo kończy i bierzemy się za porządki na chacie a potem może pojedziemy na spacer nad jeziorko jak nie bedzie padać.

Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam parasolkę do wózka, smoczki uspokajające z Lovi (Adasiowi się spodobały, bo tak to tylko Aventa mu kupowałam). I w Smyku dorwałam świetny, cienki kocyk bawełniany, idealny na lato. Kosztował całe 30 zł :) Do tego kupiłam śliniaczek bo nam zaczyna brakować. Adaś ciągle ulewa, dodałam mu dziś do mleka zagęszczacz Nutrition i dalej to samo :dry: Spytam pediatry w środę czy warto kupić mleko na ulewanie. Jeśli powie, żebym zmieniła to zmienię całkowicie firmę na Humanę.

Ostatnio wybrałam się na poszukiwania kąpielówek dla małego. I na ciuchu dorwałam rampersa (jest zajebisty:) ) z tkaniny kąpielowej i takie oto gatki :)

Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka