- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia Toska to po prostu jest bezkonkurencyjna z tym swoim usmiechem

Marusha wszystkiego dobrego dla Martynki z okazji pol roczku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Uczylam sie do przed polnoca .. Dzisiaj tez by pasowalo ale nie wiem czy dam rade bo wstalismy po 7 ..

Chlopakow masz superowych ! :*
Dzien dobry,
Niewyspana

Milego dnia :*
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia Tosia super ubrana,no i ten uśmiech

Jadzia chłopaki super

Marusha faktycznie długaśna była malutka a teraz taka bułeczka słodka

Paulaa Amelka jaka duża w spacerówce

Mrufka trzymam kciuki

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
u nas nocki suuuper

kasia ale z Tosi słoneczko śliczne!
asia topol ale cudnych masz facecików

Dominia dasz radę, uszy do góry!

bye
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadzia Ale masz przystojniaków

Dominia Dasz radę

U nas pogoda od rana ładna. Pewnie znowu będzie skwar...jak ja to wytrzymam heh

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jadzia ale masz facetów:)
Dominia jak dziś Igi je?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Satine bardzo mi się podoba ten fotelik.
Paula Ami słodka.
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

U nas nocka dupna. Mała zasnęła o 21. Wierciła się do 00. O 1 się obudziła, zjadła i oczy jak 5zł! Wzięłam ją do siebie to zaczęła się gnieść, przekręcać z pleców na brzuch.

Na dworze już skwar. Znowu będzie niewyróbka...
Satine moja też się tak zajada stopami

Kasia śliczna Tosia.

Jadzia jaki Hubek już duży

Jeju moje dziecko ćwiczy piszczenie. Jak się wydrze to włosy dęba stają

Miłego dnia

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale zadowolona w spacerówce i mama ją pięknie ubrała

My na dziąsła niczego nie używamy. Jak Adaś zaczynał się wściekać zanim wyrżnęły mu się ząbki masowałam mu dziąsełka specjalną szczoteczką i pomagało

Chomiczko ja tych "znajomych" już nie chcę widzieć i więcej się z nimi nie spotkam. A M niech sobie do nich chodzi. On zawsze ubóstwiał kolegów. Już się do tego przyzwyczaiłam. Odkąd mamy dziecko trochę się z tym ogarnął. Jak ja gdzieś wychodzę to on się nie czepia tylko zostaje z małym. Ale tu jest inna sytuacja bo to nasi wspólni znajomi, z którymi spotykaliśmy się razem a tu raptem jestem be, nudna kura domowa, która ma siedzieć w domu z dzieckiem. To już kolejni ludzie, którzy pokazali swoją prawdziwą twarz. A wszystko dzieje się, odkąd mam dziecko. Ci, którzy nie mają dzieci w większości się odsunęli. Tylko się użalają nad sobą, że nie mają na nic czasu, że są tacy zmęczeni, niewyspani ale co wejdę na fb czy z nimi rozmawiam to kurwa imprezka za imprezką. Pewnie, co będą się spotykać z kimś tak nudnym, jak świeżo upieczona matka, kim ona jest, siedzi tylko w domu z dzieckiem i nic nie robi. Ludzie nie mają za grosz empatii. I to niestety tyczy się też osób, które mają dzieci. Nawet jak byłam w ciąży, miałam zagrożoną, musiałam dużo leżeć, oszczędzać się to niektórzy mnie krytykowali, że ciąża to nie choroba, że przesadzam, że kiedyś kobiety w polu rodziły. Już nie wspomnę ile osób chciało mnie odwiedzić w ciąży, gdy musiałam leżeć. Nikt nie przyjechał. Przez 9 miesięcy nie znaleźli czasu. Adasia jeszcze niektórzy z mojej rodziny jeszcze nie widzieli. Zapraszałam ich ale oczywiście ważniejsze jest oblewanie magisterki, wesele u kogoś tam i imprezka z okazji wakacji. Przykre ale prawdziwe. Szkoda mi mojego Darka bo jest zaślepiony takimi fałszywymi znajomymi. Nawet nie spytają go o Adasia, jak się miewa, nikt nie przyjedzie go zobaczyć. A jak któregoś jego super ziomka spotkamy na mieście to nawet do wózka nie zajrzy, tak jakbyśmy kurwa sklepowy wózek z zakupami prowadzili. Nie mogę się doczekać, aż w końcu zrozumie, że te przyjaźnie są fałszywe i nic nie warte.
Satine Mary to wykapana mama

Jadziu ależ z Twoich chłopców przystojniacy

Adaś pobił dziś rekord. Zasnął o 22. Budzimy się z M o 9 i stwierdziliśmy, że ani ja ani on nie wstawaliśmy, żeby go nakarmić. Skubaniec spał dziś 11 godzin bez jedzenia!!!
I jeszcze jedno, dziś Adaś z takim zaciekawieniem patrzył, jak piję wodę ze szklanki i otwierał buźkę, że podałam mu i przechyliłam. Napił się! Normalnie słyszałam jak przełknął wodę. Zrobił parę łyków. Moje dziecko chce już pić ze szklanki! Postanowiłam, że kupię mu kubek niekapek taki bez żadnych ustników.
- Marusha
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
MArtynka dziękuje za życzenia

Ja dzisiaj jestem neptyk, wczoraj małej dałam butle z mm, co by ją zacząć przyzwyczajać do sztucznego, no i całą noc miała gazy, ciągle się budziła z płaczem i bąkami. Spała z nami w łóżku jestem połamana w każdym miejscu

Chociaż wczraj też dałam jej szpinak z ziemniakiem ale zjadła ze dwie łyżeczki bo pluła, to chyba raczej od tego gazów nie było....
mała dzisiaj zrobiła dwie mega kupy to może bąki przestaną...
humor mam wisielczy a za oknem takie ładne słonko.....
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas noc ok.tosia spala choc jeczala i poplakiwala przez sen jakby ja cos bolalo.kupilam jej ta brnzoletke z apartu z kolekcji dzieciecej z biedronkmi.apart okzaal sie jednk njtnszy.jest sliczna.wszystko bym? Jej tam kupila kolczyki wisiorki czad.zobczcie sobie na ich strone.z tym ze jest taa brnzoletka jeszcze zaluzna.jak jest zpieta na mniejszy rozmir to mozn ja przez dlon przelozyc.ubralam jej dzis bo sasidka chce zobczyc ale bedzie musiala potem isc do pudelka i moze jak roczek skonczy.z to kupilam jej az za 3zl spinki z biedronkami w swiecie spinek.musze tm isc nstepnym razem i jeszcze jej jakies kupic bo fajnie wyglada.zmykam na polko.milego dnia
Cha Tosia dziekuje za komplementy
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-