- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tosi dzis sie wlaczyl marudera ciag dalszy.zjaadla moja zupke.dwa sloiki wieczka wskoczyly a w jednym nie wiec ten jeden dostanie jutro.wiec po tej zupce juz po godzinie chyba byla glodna.darla sie prawie godzine na spacerze dopiero jak wrocilam do domu i dalam mleko to lepeij.teraz musze przestawic posilki.przed spacerem dam mleko a po zupe...bo teraz jestem w domu i jak cos to ja dokarmie.czekam az sie obudzi dam mleko i na pole.deserek bedzie jesc na polu...moze byc wesolo;)
Wyjelam z piwnicy fotelik i kurde uchylilam i ja wsdzilam i nie wiem czy moze w nim 12 godz jechac nad morze czy nie zamala.chyba zeby od przodu podlozyc poduszke zeby byl bardziej jeszcze na lezaco.moze wyprobuje go w niedziele na ochotnice i zobaczymy.
Co do kolczykow ja jeszcze poczekam...moze na roczek.a ta branzoletke zlota co jej kupie to moze jej zapne.pamietam sasiadki corka nosila jak byla taka malusia.zobacze.
Ide sie pobwic z mlodym
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka Ada zabija ta fryzura serio! no to stres mialas rzeczywiscie
Monia to ty laska jestes! przy takim wzroscie taka waga to jest ok
czytalam dziewczyny o tych pampach co pisalyscie....to wy juz uzywacie 4? przeciez 4 sa od 10 kg??? chyba ze innej firmy sa od 7-8. My uzywamy dalej 3 bo 4 sa od 10 kg . Mowie o Pampersach i Huggiesach...a do 10 kg to nam jeszcze sporo brakuje
a my dzisiaj nocke mielismy super! od 21-ej do 6 rano bez przerwy potem cycus i do 9 wyspana jestem za wszystkie czasy
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
To cd :
Co do tej wagi o której piszecie, to ja chętnie pożyczę parę kilogramów, najlepiej by było co miesiąc od każdej z Was
Monia - to Ci Igunia dała w nocy popalić
Mrufka - Adusia śliczna i ta jej czupryna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aganobla - fajnie że po szczepieniu ok
Satine - bardzo ładna spacerówka, filmik mi się niestety nie wyświetla
Jadziu - pampersy active baby 4 są od 7-14
U nas po staremu: dużo pracy, mało czasu Liduś jak zwykle kochana Najbardziej mnie śmieszy to jak budzi się rano i głowa z łóżeczka wystaje
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
DUSIA DZIĘKUJE ZA KOMPLEMENTY WSZYSTKIM CIOCIA
Satine Ada ma pełno spinek gumek do włosów ale niestety łapie za nie i wyrywa włosy. Spacerowka wygląda super ciekawe jak się będzie sprawować daj znać bo też szukam dobrego wózka. Filmik nie chce mi się otworzyć
Michasia M już wrócił do pracy jednak palec nie jest w pełni sprawny może tylko kciuka zginąć do połowy za bardzo mu ściągnęli ścięgna.
Ola Lidia jak taki kroliczek z norki wystajacy kochana :
Aga super że wszystko okej po szczepieniu. Moja też na mnie krzyczy żeby szybciej dawać
Monia dokładnie jak się wali to już chyba wszystko ale mam nadzieję że po tej wielkiej burzy wyjdzie słońce. A takie paczki to i ja bym chciała
Marlena Jadzia stresik był ale nie przed sama ciążą a przed komplikacjami w czasie jej trwania bo po 2 cc i tak krótkim odstępie czasu po ostatniej raczej ciężko by mi było utrzymać ciążę tak mi powiedziała moja gin że jeśli następne dziecko to po 2 latach
A u mnie z waga ok przy 162 cm 48kg choć jeszcze troszkę boczki są
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiem że będzie dobrze, trzymam kciuki :*
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka odezwij się jutro, jak będziesz miała wyniki. Kciuki zaciśnięte
Asianiby rozmiar 4 jest od 7kg, ale moja chuda dupka w nich pływa Zazdroszczę nocki
Aganobla dobrze, że Gabryś spokojnie szczepienie znosi
Satine filmik jako prywatny mi pokazuje
Madlen oglądałam film "Drogówka" i jestem w ciężkim szoku...jesli tak wygląda prawda o policji to ja pierd...!!!
Igulka pięknie zasnęła Wieczorem zjadła kilka łyżeczek kleiku ryżowego, zrobiłam jej na wodzie i nawet smakował. Poprawiła cycusiem i odjechała. A na obiadek była dynia z ziemniaczkami i szeroko dzióbek otwierała, kochana moja Zjadła prawie 3/4 słoiczka. No i ciekawe jaka nocka nas czeka...mam nadzieję, że będzie lepsza niż ostatnia...wygląda mi to na ząbki, bo pcha wszystko na siłę i złości się przy tym. Kinia miała dużo później, bo w 10 miesiącu, więc może to jeszcze potrwać. No zobaczymy
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teraz powinno działać
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy dziś na szczepieniu. Adaś waży 6700 g. Pediatra stwierdziła, że Adaś słabo rusza nóżkami i słabo podpiera się na rączkach leżąc na brzuszku. Dała nam skierowanie do Poradni Rehabilitacyjnej. Jestem prawie pewna, że słabe nóżki są przez szelki, w końcu były parę miesięcy unieruchomione. Rączki prawdopodobnie też, w szelkach małemu nie chciało się leżeć na brzuszku, co innego bez nich. Ech, z jednego problemu w drugi...
Jeszcze mnie znajomi wkurzyli i M do pary. Szkoda słów.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś kupiłam pampery w Lidlu, już tylko parę niedobitków zostało.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia,Ola u nas nie ma active baby...jest cruisers baby i 4 jest od 10 kg do 17kg inne pampersy sa w Pl i inne w US
Ola sliczna Lidzia
Princess nie ma sie co dziwic w sumie...to wszystko przez te szelkii. Ale nie martw sie Adas zaraz nadrobi i bedzie smigal
Chomiczka gdzie sie podziewasz?
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadzia miałam trochę problemów z małym. W czwartek miał szczepienie a od piątku całkowicie odmówił picia mleka, za nic w świecie nie chciał pić. Miał przerwę w jedzeniu 15 godzin a i tak na mleko się nie skusił. Musiałam go męczyć słoiczkami, których też nie chciał i tak walczyliśmy kilka dni. Chciałam już mu mięsko wprowadzić skoro nie pił mleka ale mięsa też nie chciał, właściwie tylko słodkie słoiczki jadł ale o dziwo od wczoraj zaczął znowu pić mleko. Nie wiem co to było, czy to po szczepieniu, czy takie fochy jakieś miał. Wyglądało tak jakby mu mleko już nie smakowało bo krzywił się jak mu butelkę wkładałam. Umęczyliśmy się oboje ale cieszę się że już pije to mleko. W piątek pojechaliśmy do teściów i zastanawiam sie czy to nei przez stres, że obcy ludzie i miejsce... miałam dziś do mamy jechać na kilka dni ale się boję że znowu się to powtórzy.
A jak sie czujesz kochana? Czytałam że Cię "połamało" trochę. Dobrze że masz dwóch mężczyzn na których możesz liczyć
Mrufka daj znać kochana jak wyniki, chociaż ja jestem pewna że są pomyślne, to rutynowe badanie. Mi lekarz kazał się polipem w ogóle nie przejmować i nie martwić. Często się to zdarza u kobiet, naprawdę. Nie warto tego od razu wiązać z najgorszym. Będzie dobrze
Satine super ten fotelik, też rozważam jego zakup, z wózka na pewno będziesz zadowolona. Pochwal się jak przyjdzie zdjęciami.
Dominia jak tam z karmieniem? Podziiam Cię i tak że tak długo karmiłaś i tak ładnie Igulek wyrósł na Twoim mleczku. Jeżeli go przestawisz na mm nie martw się że będzie chorował. Bardzo dużo przeciwciał już mu oddałaś, mój nie dostał ode mnie prawie wcale a nic nie chorował.
Monia i jak widać już ząbki u Iguni? To będzie pierwsza forumowa zębowa dziewczynka