- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale tu cisza.slonko wychodzi za oknem.Tosia od 22min na puzzlach na brzuchu na podlodze.pelza do tylu:)o juz lezy na plecach.bedzie ryk czy niee?naweet nie.wczoraj tez sie przewrocila kilka razy.katar ma.zarazila sie od syna.wirusowy leci przezroczysty z nosa.ide z nimi na 14 do lekarki.syn ma chyba leekka dusznosc.musi dostac leki rozszezrajace oskrzela.ma stme infkcyjna od chorownia w przedszkolu.na katary wirusowe czasami reaguje dusznoscia.
Piore jakies pranie.powinno dzis wyschnac w tym sloneczku..
Milego dnia dziwczyny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do spania Dagi w nocy ostatnie dwie nocki spalam w drugim pokoju i slyszalam tylko jak obudzila sie na karmienie fajnie tak ale mimo to szczerze powiem ze nie czuje sie komfortowo ze ona spi w innym pokoju nie wiem czemu chyba sie za bardzo przywiazalam do spania w jej pokoju.
Marusha śliczna macie ta córeczke jaka duza i jak pieknie stoi
Powiem wam Daga znow napedzila nam stracha wczora przed polnoca ale od poczatku wieczorem zasnela sobie przy butli najedzona o 19:30, ja przed spaniem poszlam do jej pokoiku zobaczyc czy jest przykryta itd jak weszlam i stanelam nad lozeczkiem patrze tak na nia a ona zaczyna sie wiercic cos pomrukiwac przez sen i nagle sie obudzila z takim krzykiem ze nie wiedzialam co sie dzieje tak plakala ze nie moglam jej uspokoic tylko raz wczesniej sie tak zdarzylo ale to wieczorem nie podczas snu,tulilam ja, kolysalam mowilam spokojnie do niej nic nie pomagalo mowie chyba te zeby bo wciskala az piastki do buzi wzielam wsadzilam jej czopek i dalej tulilam nie moglam uspokoic przez godzine tak zalosny krzyk co przysnela znow sie budzila i ryk w koncu mowie sprobuje moze przy butli sie uspokoi no i poszlam zrobilam butle wydoila cala porcje i za 2 min zasnela bylam w szoku nigdy sie tak nie zachowywala jak byla glodna powiem wam trzeslam sie jak nie wiem bo to czlowiekowi rozne mysli do glowy glupie przychodza co jej to moze byc nie moglam pozniej zasnac z tych emocji chyba poprostu jej sie nalozylo zeby glod i slyszalam ze po 6 miesiacu maluszki moga zaczac miec koszmary senne wiec byc moze i to. Dzis chodze jak zombie zasnelam o 2 a mloda sie obudzila o 6 wypila nadprogramowa butle i zasnela do 7 teraz znow ma drzemke.
To sie rozpisalam miłego dnia mamusie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za nami ciężka noc, także Marlenko możemy podać sobie ręce.. Ale za to szykuje się ładny dzień
Olu co do fotelików i Twojego pytania nie wiem ale Lidzia już długi czas siedzi sama, dobrze trzyma główkę, więc najlepiej przymierzyć ją do fotelika w sklepie i zobaczyć jak to wygląda.
Alinko fajnie że znowu jesteś. Gratulujemy ząbków i nowych umiejętności Natuni
Marusha oj doskonale Cię rozumiem, ja i bez pracy czasem padam wieczorem na cycki buziaczki dla Martynki
Pricess, Chomiczka
Miłego dnia
Mam ambitny plan zrobić na obiad papryczki faszerowane
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
u Nas w miarę czas leci .. w nocy jedno karmienie i pobudka przed 8 więc tutaj super
U mnie niestety nie obyło się bez antybiotyku od 4 dni łaził po mnie jakiś śmieć .. bez przeciwbólowych pokładałam się na łóżku bo tak mnie wszystko bolało i gardło do tego zaczęło ostro boleć .. wczoraj pierwsza dawka a dzisiaj już czuję różnicę !!
Wczoraj byłam w rossmanie kupić mleko, wzięłam to 800g bo tego większego oczywiście nie było i oczywiście ostatnie pudełko .. do tego 4 słoiczki owocków Igunia i co ? zapłaciłam 41 zł !!!!!!!!!!!!!!!! normalnie mi oczy wyszły 17 zł było mniej a przecież samo mleko 44 zł .. tak żałowałam, że nie było drugiej puszki mleczka bo od razu bym wzięła to się nazywa promocja a nie to co w pożal się Boże biedronce ja tam kupuję tylko pampersy a jak mam kupić mleko to wole jechać do rossmana i kupić w tej samej cenie
Satine i jak sytuacja z tą zabawką z tablicy ??
ciekawe co tam u Jadzi
miłego dnia
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola z fotelika nie może wystawać głowa,u nas też nogi wystają ale jeszcze 2 miesiące poczekamy z nowym tronem
Monia wyszło super dziękujemy
Princess ja nie widzę żadnej matrony a szczęśliwą mamusię Adaś cud malinka
Buziaczek Zuzia super dziewczynka
Kasia Tosia się zmienia
Marusha pięknie stoi,wycałuj niunie cudna jest
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tyle napisałam a się zachciało mojemu laptopowi konfiguracji i BUM
Dominia Była promocja -25% na wszystko. Też zapłaciłam z 15zł mniej. A zabawki dla Mary nie ma dalej...nie pomagają nawet groźby, że sprawa trafi na policję. Tak czy siak trafi. Poczekam do jutra.
Princess Dla mnie też super wyglądasz Nawet jak masz kilka kg na plusie to uroczo Ci z tym Serio. Jesli Cie to pocieszy to ja nadal mam 15 kg na plusie. I nic mi nie pomaga...
Wogóle z moja spora dupą wbieram się po wypłacie do dietetyczki. Akurat babka leczy również cukrzycę więc zajmie sie też Szymkiem. Generalnie ma same pozytywne opinie więc mam nadzieje, że mi pomoże
Wczoraj pojechaliśmy kupić auto. Mieliśmy ropniaka a ropa wiadomo po ile stoi...(u nas 5,99 szok). Kupiliśmy z gazem...wracając do domu rozerwało nam oponę. Całe szczęście nie było za nami rozpędzonych samochodów ( droga szyb. ruchu ). Ja to mam pecha w tym miesiącu !! Dobrze, że Marysi nic nie jest. O nią bałam się najbardziej Glupia opona a ja przeżyłam horror.
A dziś w rossmanie 6-pak chusteczek pampersa za nie całe 25zł ciekawe czy będą jeszcze wieczorem...
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Princess - współczuję dolegliwości, Napiszę Ci coś na prv
Marlena - u nas też problemy ze snem
Sylwia - mniam papryczki, uwielbiam co do fotelika to tak zrobię
Aganobla - dzięki
Wszystkim chorym mamusią i dzieciaczkom dużo zdrowia
Mam malutko czasu dlatego tak króciutko
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Młoda śpi ja z lampką wina zasiadam przed kompa zeby was nadrobić a tu nie ma co nadrabiać
Gdzie są wszystkie mamusie???
Ola ale Lidzia silna lada chwila bedzie stać i dreptać
Satine matko świeta az mnie ciarki przeszly dobrze ze nikomu nic sie nie stalo
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Na początek Monia! To genialne, pięknie Ci ten kolaź wyszedł! Otrzymujesz zaszczytny tytuł Grafika Komputerowego Lutego i Wszechczasow
Satine, to faktycznie beznadzieja z tą zabawką, chamstwo, to mało powiedziane no i z ta oponą, chybabym na zawał zeszła
dominia, zdrowiej biedaku
bananamana, ja miałam podobnie z córką, też wpadała w takie histerie z niewiadomego powodu, zwłaszcza jak się rozespała, to muscie po prostu przetrwać, minie..
ola, poetko Ty nasza wspaniała, masz cud Lidusię, jaka już sprytna, muszę przestać czytać o osiAgnięciach Waszych dzieci, bo zawsze się stresuję, ze Mikuś jeszcze nie jest taki sprawny, bo zapominam ze on luciaczek kwietniowy
Alina, no wreszcie wrócilaś, juz się martwilam
No i czas mój wolny minął....ehhh
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jak moja mam ostatnio do mnie patrz jakie fajne spodnie na zime dla natki,.. tak fajne ale nie wiem czy je założy kiedy kolwiek ehh
Marlena1888
Natalka ostatnio tez w nocy zle spi zawsze musi dostać o 23 butle z mlekiem bo jak nie to pobudka o 12 lub 1 a tak to do 5 spi budzi się na herbatkę i spi do 8. i żeby jej ida podobno bo ma opuchnięte dolne dziasla tak dziś pani pediatra stwierdziła ale nie wiem już sama.
bananamana
tez się zastanawiamy z m czy malej nie polozyc w jej pokoju bo chcemy zrobić sobie sypialkę z prawdziwego zdążenia a nie ze ja spie w jej pokoju z m a czasem on w drugim, tylko u mnie jej pokój jest dwa pomieszczenia dalej, Natalia dziś w dzień obudzila się z strasznym placzem i nie było mowy o dalszym spaniu tylko dopiero na dworku usnęła
u mnie infekcje po ciąży zniknęły:)
satine
fajnie macie z rossmanem bo mój dopiero się buduje , kurde szczęście ze nic wam się nie stało a co do wagi ja tez nie mogę nic schudnąć tyle ze z ciąży zostało mi 2 kilo ale chciała bym z rzucić 10kg i nic. Moja
kolezanka poszla do dietetylka i powiedział jej ze przez rok będzie przygotować organizm do diety i w ten sposób tez powoli będzie chudła, wiec niezle sobie na niej zarobi 70 zł miesiecnie przez 12 miesięcy:/ i później dalsza kuracja... kurde szkoda mi kasy wole być taka jaka jestem:)
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Ola, Lidusia czarująca z każdym dniem jakieś postępy widać
Satine dobrze że cali i zdrowi..
a ja dziś dostałam @, jestem osłabiona niesamowicie, ledwo się ruszam a cały dzień sama.. ale jakoś dałam radę Filipek ostatnio bardzo polubiał zabawę z pieluszką w akuku zakrywam mu pieluszką główkę i udaje że go szukam. taki uradowany że aż piszczy jak sam się odkrywa i ja go znajduje
humor do bani, trzeba naładować baterie.. nie wiem co to w nocy będzie..
miłej nocki
a tu wrzucam Fifiego z tatusiem z niedzieli:)
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa