- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Satine i jak znalazłaś lekarza ? powtarzałaś badanie na tą wredną tarczycę ?

Mój Maleńki Urwisek ma dzisiaj 8 miesięcy ! ale to szybko leci !

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tosia mga chora.zaflgmilo ja w nocy az sie ta fleegma dlawi ,kaszle.taka bidna chora.bylam u innej lek bo moja miejsc niemiala.dala jej bctrim wpno claritin clmastyne niee wiem czy ni zaduzo.deflgmin.ech.bactrim dalam.rszte czytam czy wogole daje siee tak malutkim dzicia.chcialabym choc pogadac z moja lek.goraczki narazie niee ma
[file/]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Przyszła nam grzechotka z fisher price za darmoszke

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Powtorz badania Satine za mieesiac.z tarczyca nie ma zartow.
Ja dzis robilam tst ciazowy bo okres mialam az 3dni

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Jadziu nie wiem co ci napisac kilka z nas przechodzi trudny okres ze swoimi chlopami ale u nas sie to ciagnie u ciebie bylo ok i tak nagle coś mi sie zdaje ze Isola ma racje porozmawiajcie moze nie wszystko stracone? Jesli rzeczywiscie sie wypalil nie ma co na sile tego ciagnac musisz przemyslec wszystkie za i przeciw ale wydaje mi sie ze chyba lepsze warunki do wychowywania malego dziecka i wiecej przywilejow bedziesz miala tam w usa ale to juz Twoja decyzja i pewnie jedna z najwazniejszych w Twoim życiu jesteśmy przy Tobie myślami i pamietaj zawsze mozesz dzielic sie z nam bolaczkami. Trzymaj się kochana
Michasia bardzo fajne to krzeselko

Kasiu zdrówka dla Tosi
Dominia sto lat dla Igiego

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia

U nas biegunka nie odpuszcza za bardzo

No i na dokładkę Olek chwilowo stracił pokoik

Poza tym na szczęście wszystko po staremu, czyli bardzo dobrze

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Satine - gratulujemy raczkowania

Michasia - cieszę się że humor wrócił.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jadziu -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dominia - jesteś wspaniałą, zdolną, młoda mamusią, z niesamowita energią do działania. Ja pamiętam jak zdawałaś egzaminy na krótko przed porodem. Kochana, bądź z siebie dumna, bo ucząc się i wychowując Igorka dajesz wiele z siebie, choć zmęczenie daje o sobie znać.
Buziaki dla 8-miesięcznego urwiska

Kasiu - Zdrówka dla Tosi

Bananamana - u mnie to samo, tez nocki u moich rodziców są ciężkie, a w dzień nie szło Lidzi uśpić, taka było podekscytowana
Pliszka - oby ta biegunka już odpuściła...
U nas po staremu. Lidzię najbardziej interesuje to na co jej nie pozwalam

Co dajecie na kolacje swoim dzieciaczkom? Bo Lidusia wieczorem dostaje wilczego głodu

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Tak naprawde przeciez ani Ciebie ani Radka nie znamy, ani Waszej historii, ani Waszych "ukladow"... A zycie to skomplikowana i złozona materia. Ja bym chciala, zeby Ci się ulozylo po twojej mysli, a czy to bedzie znaczyło " tak jak dawniej" czy " zupełnie na nowo" to czas pokaze.
Tak jakos dziwnie odczuwam pewnepodobienstwa i analogie do związku Pati i maćka..... Nie zrozum mnie żle, Pati i Maciek to zóltodzioby, niewiele jeszcze tak na prwde o życiu wiedzacy, choć Pati z pewnoscia i siłą rzeczy wie więcej niz on, ale jak wspominam co pisalas Jadziu wcześniej o Waszym życiu, to tez trudno je nazwać stabilnym emocjonalnie, oceniam to na chłodno i bez emocji, jako osoba totalnie obca, bazując tylko na tym co pisalaś, a stosunkowo często zdarzalo Ci sie pisac jak to Cie wkurzył, zwodził, wystawiał na próbe twoje uczucia, dreczyl Cię emocjonalnie i to z rozmysłem, pisalas, ze "chcial zebyś cierpiala...", to jego chodzenie na impreze bez Ciebie a za chwile szalenie romantyczne eventy nad oceanem, szampan na piasku, skaczące rekiny....nie, delfiny

Czy tak szczerze- moglabys o nim powiedzieć - moja opoka, moj Mężczyzna-opiekun? Nie twierdzę, ze masz byc kobietą bluszczem, co bez tyczki nie wzejdzie, ale kazda z nas potrzebuje przyslowiowego silnego meskiego ramienia, bez względu na to na ile jest wyemancypowana i z pretensjami do niezalezności uczuciowo-finansowej, wiażąc sie z kimś, czy to ślubem czy innymi sposobami ( choć ja stara tradycjonalistka najbardziej wierzę w ślub) chcemy czuc sie bezpiecznie i moc zaufac, czuć wsparcie i miec wsparcie kiedy tego potrzebujemy, a nie tylko w chwilach przypływu ulanskiej fantazji naszego męza/ partnera/ narzeczonego ( niepotrzebne skreslic)
Musisz sobie odpowiedzieć- czy MIALAS to wsparcie czy CHCIALAS je mieć, czy jest to MEŻCZYZNA czy chlop po prostu, bo ma to i owo i nosi portki, czy czulas sie zaopiekowana fizycznie czy psychicznie czy ciagle na to czekałaś/ czekasz dajac kolejne szanse i przeczekujac kryzysy?
No i oczywiscie wazna rzecz, co TAK NAPRAWDĘ Was połaczyło? czy moze to "tylko " udany wyjatkowo sex i na tym opieralaś przekonanie o uczuciu? Bo Ty mozesz czuc cos innego i on co innego, facet rzadko kiedy mowi otwarcie o swoich uczuciach i czesto my kobiety robimy sobie to kuku, ze projektujemy sobie rzeczywistosć tak jak bysmy chcialy zeby wygladala, "ubieramy" naszego mezczyzne w uczucia ktore chcialybyśmy zeby do nas zywił a w rzeczywistosci baaaardzo roznie z tym bywa....no i stworzywszybsobie taki wirtualny swiat pewnego dnia budzimy sie sfrustrowane, ze rzeczywistosc odbiega od naszego pięknego wyobrazenia, nasz ukochany nas nie kocha i wszystko sie wali nam na twarz.
Jadziu-Asiu, jestes niewatpliwie na ostrym zakrecie swojego zycia, masz , to oczywiste, gorzej niz on i co gorsza musisz sobie z tym poradzić, bo masz dzieci no i sama musisz sie trzymać, dla nich i dla siebie. Dla mnie Radek i jego zachowania przypominaja maćka, ale Maciek ma lat naście, chyba, zaś Radek chyba nieco więcej..... Ty musisz to ocenić, przewartosciować i wybrnąć. Zycze Ci z całego serca sily i obiektywizmu, bo o to najtrudniej w obecnej chwili. Myślami jestem przy Tobie, jak i reszta naszych kolezanek. Kobiety sa silne i wierzę, ze znajdziesz mozliwie dobre wyjscie z tej sytuacji, ale powiem Ci ze ja na takiej hustawce emocjonalnej nie moglabym zyć.
Trzymaj się

Chcialabym jeszcze cos napisać, no ale ksieciunio ma odrebne zdanie na ten temat

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziekuje dziewczyny za mile slowa. Ja musze sie pozbierac do "kupy"...pomyslec co zrobic. Jedno jest pewne ,ze do Polski nie wroce z dziecmi. Dalismy sobie jeszcze szanse...bedziemy probowac.
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pomyślcie co kiedyś sprawiało Wam dużo radości, co lubiliście razem robić, a ostatnio nie było jak, kiedy.
Trzymam za Was kciuki.
Dominia jak nastrój? Dasz radę, dzielna z Ciebie babka. Igor jeszcze nigdy nie przespał całej nocy? Ja akurat dużo więcej śpię niż przed ciążą, ale takie długie niewyspanie działa bardzo negatywnie nie tylko na nastrój i relacje międzyludzkie, ale także na zdrowie. Nie da się poprosić siostry lub mamy, by wzięły Igora na jedną noc? Bo pewnie nawet jakby T jedną noc wstawał, to i tak byś się sama budziła.