- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Asiu badz dzielna, walcz ale z godnoscia. Chocby dla Hubcia. Sciskam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Asia kochana, Ty wiesz...

U nas spokój

Igunia rozgadana, pojawiają się coraz to nowe sylaby. Świadomie mówi mama co mnie baaaardzo cieszy

Ola Igunia wieczorem je kaszkę na gęsto, czasem dodaję do niej trochę owoców ze słoiczka.
Michasia bardzo ładne krzesełko

Dominia z małym opóźnieniem ale wycałuj do nas Igiego z okazji 8 miesięcy

Marusha mój brat ma 29 lat i tak naprawdę to wieczny chłopiec

Spotkanie może w jakimś Centrum Zabaw? Family Park jest bardzo głośny, ale jest nowa sala na przeciw Galerii Pomorskiej, albo jakieś bardziej kameralne miejsce zabaw znajdziemy

Iga w poniedziałek została pierwszy raz ze swoją ciocią 3 godziny jak pojechałam do biura. Wszystko było super, ale jak wróciłam to na krok mnie nie odstępowała. Nie mogłam sama wyjść z pokoju, bo zaraz szła za mną i łapała się moich nóg, rozpaczała całe popołudnie...chyba odreagowała to, że mnie nie było...
Dziś jadę tylko przyjąć jedno mieszkanie, zajmie to mas 40 minut a resztę dnia z Dziubą spędzam

U nas pada

Miłego tego pochmurnego dnia

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chyba żadna z nas na tyle dobrze nie zna ani Jadzi ani Radka żeby jakkolwiek oceniać sytuację czy radzić.
Jadziu - Wszystkie trzymamy mocno kciuki

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wiecie, ja naprawdę jestem chyba wyjątkowo niezorganizowana. Nie jestem w stanie brać czynnego udziału w forum, ba - nawet raz na 2,3 dni. Zwyczajnie brakuje mi czasu. Po kilku dniach nieobecności na forum są takie tyły, że gdyby chcieć odnieść się do wszystkich postów (by nikt nie poczuł się pominięty

A forum uwielbiam i czuję się z Wami wszystkimi bardzo zżyta, chociaż żadnej nie poznałam osobiśćie. Także wybaczcie, że często wpadam tylko raz na jakiś czas i jestem tak egoistyczna.
Na gorąco z tego co pamiętam
Satine Marysia pięknie raczkuje

DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW

U nas dość trudny okres. Marudzimy, słabo śpimy, ale mamy powód MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA

Nadal nie raczkujemy, okręcamy się na "wszystkie boczki", plecki i brzuszek. Pełzamy głównie do tylu no i stajemy przy wszystkim, gdzie to tylko możliwe. Łóżeczko to norma

Ania gada tata, baba, plapla, papa, ada itp oprócz mamy

To tyle na teraz. Miłego dnia dla wszystkich

A tu walka z czapką
I jeszcze jedno
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny ja normalnie zdycham, mam taki kryzys

Chyba skończy się ibumem i viburcolem w tyłku bo stawiam, że to zęby i dlatego taki jest .. a jak wyszły dwie jedynki dolne tak narazie w paszczy cisza
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kurcze/...byliśmy 4 raz za becikowym. Musze jeszcze dostarczyć umowę z obecnym pracodawca, zaświadczenie od kiedy jestem na macierzyńskim i ile on wyniósł w kwietniu. Masakra.
Katarinka Ania śliczna, czapka też niczego sobie, może Ania woli się nią bawić? moja często bawi się troczkami i je ślini sobie, ale sama czapka jej nie robi.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Katarinka Ania cudna, jaka duża, nie mogę uwierzyć, że te Nasze dzidziory już tak urosły

Też nie masz siły ? mi poprostu coś na psyche wali

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Katarinka kazda z nas czesto wpada na chwilę i "egoistycznie podchodzi do tematu

Zgadzam się z Pliszką, stosunki damsko - męskie są bardzo skomplikowane, złożone. Z samej znajomości na forum nie jestesmy w stanie w tej materi cokolwiek doradzać, ewentualnie ogólnikowo co kompletnie nic nie znaczy bo każda sytuacja jest inna.
Jadzia trzymam kciuki za was, żeby się udało, nie może się to po prostu tak skończyć. Jak widać nie jest tak źle skoro on chce walczyć o związek

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Katarinka, śliczna Ania

Chomiczka, no to super, gratuluję i trzymam kciuki!

Teraz coś ku przestrodze - jak kończy nam sie umowa z operatorem, to zaczynają wydzwaniać ludzie mówiący, ze dzwonią na przykład z plusa i proponują super warunki, przedłużenie umowy itd. No i ja tak własnie przedłużyłam umowę, telefon przyszedł kurierem. NO i telefon po roku się zepsuł i dopiero na fakturze zakupu doczytałam sie, że ja go wcale nie kupiłam od plusa, tylko od jakiejś śmiesznej firmy krzak, która jest podwykonawcą plusa, partnerem biznesowym i że plus mi telefonu nie przyjmie do naprawy, firma krzak się nie odzywa, plus jedyne co moze zrobić to wysłać do nich "interwencję" i tak sie bujam 2 miesiące

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś rano uszkodziłam swój czytnik e-book

Jadziu trzymam za Was kciuki. Mieliście przecież wziąć ślub a teraz rozstanie? Dziwne i nie rozumiem.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Monia co z tego, ze pilnuje Ci dziecka. Telewizor nie kosztuje 1 zł i jeśli nie ogarnia tej sytuacji, znaczy że jest nieodpowiedzialna..
Powiedz jej to bardziej konkretnie, drukowanymi.
Albo niech się postawi w Twojej sytuacji.
Nie dostaliście tv za darmo przecież..
Jadzia Kochana

Pokłóciliście się o coś?
Czy jest już lepiej?
U mnie też wojny..
Chomiczka super, wyzwania przed Tobą, chyba już postanowiłaś

Pliszka współczuję, a firmę krzak bym opisała w necie stosownie..
Princess a to pech, oby niedrogo wyszło.
Michasia już myślałam, że się stało coś złego. Dobrze, że już lepiej

Więcej dziś nie ogarnę..
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wczorajszy wieczór to totalna porażka....jeszcze nigdy zasypianie Igi nie było tak męczące, zawsze kąpiel, cycus i spać, a wczoraj....matko, co odłozyliśmy do łóżeczka to marudzenie, nic nie pomagało. Niby zasnęła na rękach taty, odłożył a ona wstaje i płacz, zasnęła przy cycu odłozyłam a ona wstaje i płacz...w końcu po walce padła...
Spała bez pobudek do 2 a później budziła się co godzinę

Pliszka to jaja z tym plusem...my od lat mamy telefony w playu i jak był problem to do obojętnie jakiego punktu się oddawało i po kłopocie

Chomiczka super z tą pracą

Iga w łóżeczku, ale długie sprytne łapki ściągnęły z półki pudełko z pampersami, wywaliła wszystkie i bawi się pudłem

Miłego dnia