- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mój mały szkrab dzisiaj padła 21,30 oby pospała do 6ej
Dominia u nas ząbki jeden dzień masakra drugi spokojnie, na dole dwie jedynki u góry dwie dwójki, śmiejemy się że będzie wyglądać jak mały wampirek ale już idą dwie górne dwójki, jak nie było to nie było a teraz 6 tydzień
Ola to chyba prawda z tymi zębami, u nas to się sprawdza, ale mówią też że im później zęby wychodzą tym bardziej zdrowe
Katarinka śliczna ta Twoja myślicielka
Madlen ja bym poszła do innego lekarza i odstawiła ten lek, większe zrobi spustoszenie w organizmie niż jak go nie weźmiesz.
Odnośnie wyżalania się zgadzam się z Madlen
Michasia ja kupuje w sklepie rybnym na gdańskiej, albo w lidlu łososia. Nie mrożę ryby wole dodać świeżą, a my rybożerni więc to co nie zużyje dla małej my zjemy
Sok z buraka i jabłka bardzo bardzo dobry polecam, w ciąży piłam bardzo często
bananamana zdrowia życzę!
dominia Martynka też robi tany tany, dupką macha z całych sił ;0) Ostatnio jej ulubioną piosenką jest Cisza Bednarka i piosenka Piersi ale tytułu nie pamiętam, jak je słyszy w radio lub w tv rzuca co ma w rekach i zaczyna się bujać najlepsze wariacje ostatnio to taniec z mamą na rękach
w poniedziałek wyniki badań kontrolnych ze szpitala, mam nadzieję że się pozbyliśmy bakterii i wkońcu Martynka pójdzie do żłobka bo teściowa chyba na zawal zejdzie )
ale tak na serio to bez niej to byśmy zginęli.
Jak ktoś chce się pośmiać to dzisiaj chciałam ściągnąć miskę z lodówki i stanęłam na krzesło, i tak walnęłam głową w róg szafki że mam szramę na głowie i guza nie pamiętam kiedy miałam guza na głowie, troche krwi mi poleciało i gwiazdki przed oczami zobaczyłam, ale jak ktoś chce wejść na krzesło które sto centralnie pod szafką no to efekt jest taki właśnie
Mam nadzieję że ząbki pójdą szybko bo serce się kraje jak Mała się męczy. Z nowości u nas to Martynka chodzi za chodzikiem, umie już nim skręcać i wędruje po całym mieszkaniu Jak się zblokuje to obchodzi go wkoło i pcha z drugiej strony
Miłej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Na forum puściutko
Marysia i Marcyś śliczni
Pati - fajnie że się odezwałaś
Marusha - u nas chyba też ząbek pójdzie, ale na dole.
Dominia - pilot do tv to najlepsza zabawka A dzieciaczki szybko wyłapują że jak nacisną to tv się zapala lub gaśnie
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas ząbki dają czadu, do tego Iga przeziębiona, katar cieknie jak z kranu, generalnie masakra.
Na dodatek w biurze ciężko, bardzo ciężko, atmosfera zjeba*na przez osobę którą do pracy poleciłam i mi przyjdzie to prostować
Ale to dopiero w środę, bo wtedy organizuję zebranie celem oczyszczenia tego co złe i wprowadzenia nowych zasad.
Ja niewyspana, Iga nocki ma fatalne a w dzień jakby turbo dostawała. Uśmiechnięta, ciągle w ruchu, wstaje bez trzymanki, próbuje kroczki stawiać
No to tyle.
Gdzie Was kuźwa wywiało Forum nam zdycha, reanimujcie je trochę
Pozdrawiam
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pati super że wróciłaś do świata forumowego Życzę Ci aby ten ktoś wprowadził do Twojego życia trochę pozytywnych emocji
Marcelek super
Monia rób Iguni inhalacje z soli bardzo pomaga na katar. Iga jak zwykle zdolna dziewczynka że już sama staje
My dzisiaj kupiliśmy nocnik, teraz służy jako zabawka w celu oswojenia
PS. macie jakieś ciekawe przepisy na deserki dla maluchów?
milego wieczorka
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia, powodzenia na szczepieniu, oby Iguś je dobrze zniósł!
Pati, super, że się odezwałaś! Marcyś super Z kolegą fajnie, ale bądź bardzo bardzo bardzo ostrożna
Monia, zdrowia dla Igi!
U nas wszystko super, korzystamy z ciepła i słonka, dużo spacerujemy, wczoraj byliśmy ze znajomymi na dwa wózki w lesie, w piątek z koleżanką z pracy na dwa wózki w Łazienkach
Dziś pierwszy raz spróbuję zrobić Olkowi zupkę kalafiorową, ciekawe czy mu zasmakuje.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
troszkę mnie nie było ale ostatnio jestem mega zabiegana..
co do szkoły trenera ogólnie jest to bardzo kosztowna sprawa ale my z racji pilotażu tej eudycji płacimy 25%ceny normalnej szkolenia czyli 1000zł.i płacimy to w formie odrabiania 100godzin szkoleń. mam już prawie połowę.
a w wolnych chwilach nie ma czasu na nudę, Fifi wstaje na potęgę, trzyma się wsazystkiego na co wejdzie i się podnosi sam do wstawania i chodzenia.w nocy też się często budzi i chyba trwa skok. w łóżeczku ładnie sam zasypiał a teraz uśnie ale musi być mega zmęczony bo wstaje i się śmieje. cały czas na stojąco chciałby
troszkę was poczytałam ale zapomniałam co chciałam odpisać..
3majcie się ciepło w te ponure jesienne pogody.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Faktycznie, cos cicho ostatnio na forum, ale to pewnie sprawka pieknej wiosennej pogody ( przynajmniej u nas taka jest, mamy ok 20 stopni niemal kazdego dnia ) a poza ty weekend
Chialam sie pochwalić ze Mikolaj to juz powazny czlek, skonczyl wlasnie PÓL roku chcialam nawet wam go pokazac, ale za chińszczaka zdjecie nie chcialo mi sie wstawic - error 500 jakis wyskakiwał i koniec, po .10 probie sie poddalam , moze pozniej jeszcze sprobuję
chomiczko, dziekuję za maila będe sie dokształcac
monia, wspolczuje nocek, ale w dzień Ci to Igula wynagradza usmiechami i pogodą ducha
dominia, na pewno bedzie dobrze, my sie jutro szczepimy, to bedzie nasze PIERWSZE szczepienie od urodzenia
pati, fajny marcelek, jaki juz dorosly w tej koszuli, jaką ma zawadiacką mine w tym autku
Caluski dla wszystkich lutowczakow, jak się szybko rozwijaja, ho ho, ciekawe kiedy kwietniowy lutowczak dolaczy do grona stojaco drepczacych.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Widze cos lichutko lichutko z forum ale moze po weekendzie cos ruszy
Nocka fatalna młoda budzila sie co chwile po czym o 3:30 wstala juz wyspana i skora do zabawy zasnela przed 6 spala do 7 teraz za to odsypia spi juz 1,5h ja za ten czas wstawilam pranie i pieke muffinki mmmm wrzucam przepis na te muffinki to taki bazowy mozna urozmaicac na wiele sposobow ale co najlepsze muffinki nie moga nie wyjsc
Pati fajnie ze sie odezwałaś Marcelek suuuuper gościu a w tym autku mina mega
Mam nadzieje ze ten chlopak okaze sie strzalem w 10
Dominia jak po szczepieniu?
Monia zdrówka dla Iguni niech szybko zdrowieje
Satine Mary sliczna jak ładnie stoi
Przepis:
Przepis na muffiny
Czas: ok. 30 minut
Ilość porcji: 12 babeczek
Składniki
2 szklanki mąki
2/3 szklanki cukru
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka cukru z wanilią lub troszkę aromatu
1 szklanka mleka
80-90 g oleju lub roztopione masło tj. ok. 1/3 szkl.
2 jajka
Krok 1.
Przygotowanie zaczynam od wrzucenia do miski suchych składników (maka, cukier, proszek, cukier waniliowy) a potem dodaję mokre (olej lub masło, mleko i jaja).
Krok 2.
Mieszam wszystko łyżką.
Krok 3.
Nakładam do formy wyłożonej papierkami (najlepiej jak ciasta będzie do 2/3 wysokości) i wstawiam do nagrzanego do 180°C piekarnika. Piekę ok. 25 minut.
Ja do niektorych dodalam dzem truskawkowy kilka dla Daguli zrobilam bez i robiłam na masle Smacznego
Jadziu kochana odezwij sie co u Was?
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No a Marcelo to ma te miny oj ma ma hehe jak czasem się skrzywi to ze śmiechu posikać się idzie
...
Aniołek [*]
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka dla Olusia wczoraj chłopaki skończyli 8 miesięcy
Wszystkie maluchy cudne
Gabryś z Elmo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może uda mi się na szybciocha coś skrobnąć. W weekend byliśmy w Krościenku na 55 rocznicy ślubu dziadków M, cudnie było, pogoda, atmosfera, wszystko na plus.
Teraz powoli ogarniam temat żłobka dla Bartusia..
Monia cudna Igunia z psiakiem, sytuacji w pracy nie zazdroszczę.. Zdrówka dla maleństwa
Dominia Iguś jaki spryciula, słodziak mały, trzymam kciuki za szczepienie.
Marysia i Marcyś łapcie buziaczki od e-ciotki za te fajne fotki
Aga u nas też nocki dalej kiepski, a jeszcze na dodatek ta zmiana czasu, wszystko mi się pokiełbasiło
Wszystkiego najlepszego dla kolejnych 8-miesięczniaków i półrocznego Mikiego
Idę porcjować króliki, bo dostaliśmy dwa od dziadka
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dziękujemy za miłe słowa i kciuki Ig zaszczepiony, kolejne dopiero po roku uff
Pięknie się bawi i nie marudzi także narazie jest ok i mam nadzieję, że tak będzie cały czas
Ważymy całe 10 kilo i mamy 74 cm, nie wiem czy to dużo czy mało ale przez 3,5 miesiąca urósł 12 cm
Zaległe buziaki dla solenizantów
Aga ale Gabryś cudny ! i duży
Patii w Twoim wieku czyli jaki Ty jesteś rocznik ?
Dziewczynki dobrze mówią, bądź baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ostrożna
Bananamana jak zdrówko ?
Aaa i zapomniałam po 1 listopada mamy skierowanie na morfologie, żelazo i mocz ... bo Ig jest za blady