- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Antosia bardzo ładne imię, tak jak Antoś.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Mam pytanko.gdzie mam zaznaczyc cos zeby mi sie co chwile wiadomosci z forum nie pojawialy na mailu?w moim profilu moje subskrycje wymazalam juz wszystko ale to niepomoglo.
Wystarczy, że jak dajesz "odpowiedz" i chcesz wysłać posta to na dole, przed wysłaniem wiadomości,odznaczysz ptaszka "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie." Ja dodatkowo odznaczyłam opcje subskrybuj (jak jestem na lutówkach to nad pierwszym postem na danej stronie sa takie kolorowe napisy np "odpowiedz na temat","subskrybuj", "ulubione", "nowy wątek" itp
Od tej pory nie otrzymuje nic na maila
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
no a po fakcie, jak juz powiedza ze chlopak to co sie zmieni...nic sie nie zmieni lza rozczarowania moze i poleci, ale to potrwa gora kilka godzin, a pozniej czlowiek nie bedzie sobie mogl wyobrazic, ze mogloby byc inaczej
Sliczniutkie brzuszki dziewczyny, a to jaki i w jakim czasie sie pojawia, to juz ma nasza postura i budowa wieeeele do powiedzenia. Ja swoj brzuch tlumacze na chlopski rozum : mam tak mala przestrzen miedzy biodrami a cyckami, ze inaczej byc nie moze i to od pierwszej ciazy tak jest, a wtedy jeszcze i miesnie byly wycwiczone, bo natretnie wrecz "trenowalam" no i guzik, wywalalo mnie zawsze w tym samym czasie. No i jakies predyspozycje jeszcze dodatkowe, hmm, bo w sumie moja siorka, jest mojego wzrostu ( obydwie z metra ciete ) tyle, ze innej postury, bardziej gruszka, a ja taka chlopieca raczej mam sylwetke bym powiedziala, tyle ze z duzymi cycami; no i ona brzucha nie miala takiego jak ja eee, nie ma co sie glebiej zastanawiac, nie ma reguly na brzuszki
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Kupiłam sobie tez krem na rozstępy z Ziajki, ale nim smaruje na razie uda i tyłek Potem zacznę też smarować brzuch. Nie chciałam od razu wszystkiego ładować na brzucha żeby mnie cos nie uczuliło.Na razie oliwka ale jest duża ulga
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia mi też się Anastazja podoba ale męża ni hu hu nie mogę przekonać do tego imienia z Kornelią to samo Amelka też śliczne ale już kuzynka ma córcie Amelkę
Andzia to mogę Ci troszkę oddać mojej powolnej przemiany materii za darmo okazja jak nic
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fakt mi jak któregoś razu wziernik wkładał to mało przyjemne uczucie a wcześniej też nic nie bolało.
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
mam megaaa wiadomość.....
nie zgadniecie! ale jaja a nawet dwa jaja )))) będziemy mieli synka ))
jestem prze szczęśliwa, cały czas wszystko wskazywało na dzieweczkę ;P cały czas wcinam słodkie, mięsa nie zbyt jem i wogóle )) a tu syneczek ale chichot losu hihihihi:)
cieszymy się baardzo
byliśmy z M na kolacji w restaurant z tej okazji na której wybraliśmy imię. Będzie albo Oliwier albo Filipek )
a mój brzuszek rośnie, zrobię zdjęcie przy okazji. a zdjęć nie dostaliśmy bo dziś gin skupił się na serduszku i bije 138/s :* i wszystko bardzo ładnie :*
pozdrawiam :****
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marlena brzuszek masz juz przewielki i slodki.i gratuluje synka
Sylwka oby z tym slodkim to byla racja.Ja codziennie musze miec batona lub czekolade.a kwasne ble.
Jeszcze kilka dni.w pon 10 wrzesnia ide na wizute.Mrufka chyba tez.To powinnysmy juz wszystko wiedziec
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe pamiętam jak kilka tygodni wy i tym mówiłyście i się martwiłyście a ja w tyle
A wiecie łasuszki że dziś jest światowy dzień czekolady
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Marlena, gratulacje synusia
Eeee Kasiula, to nie jest brzuchol Marleny przeciez to to to juz z 6-7 miech tam na zdjeciu
Sylwia, masz w ten czwartek czy 13-go? Jak 13-go to razem idziemy Tyle, ze u mnie to bedzie polowkowe juz widze jak sie nie bede stresowac
Buziaczku zapomnialas brzucha wstawic ojj zmeczona
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miałam dzisiaj do mamy jechać ale mąż stwierdził że gin kazał mi powoli się rozchodzić a ja na cały dzień pojadę. Dałam sobie w końcu spokój bo może i ma rację ale jakoś mnie to dzisiaj dobiło.
Marlena gratuluje synka .
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa