BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #420743 przez anoda89
aganobla daj znać po wizycie.

Antosia bardzo ładne imię, tak jak Antoś.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #420745 przez andzia_zg
kasia123m napisał:

Mam pytanko.gdzie mam zaznaczyc cos zeby mi sie co chwile wiadomosci z forum nie pojawialy na mailu?w moim profilu moje subskrycje wymazalam juz wszystko ale to niepomoglo.

Wystarczy, że jak dajesz "odpowiedz" i chcesz wysłać posta to na dole, przed wysłaniem wiadomości,odznaczysz ptaszka "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie." Ja dodatkowo odznaczyłam opcje subskrybuj (jak jestem na lutówkach to nad pierwszym postem na danej stronie sa takie kolorowe napisy np "odpowiedz na temat","subskrybuj", "ulubione", "nowy wątek" itp

Od tej pory nie otrzymuje nic na maila :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #420753 przez vini-miki
dzieki andzia za coreczke :D ech tam, co bedzie to bedzie, marzenie marzeniem, no w koncu ma sie na co czekac, jest adrenalina:D
no a po fakcie, jak juz powiedza ze chlopak to co sie zmieni...nic sie nie zmieni :) lza rozczarowania moze i poleci, ale to potrwa gora kilka godzin, a pozniej czlowiek nie bedzie sobie mogl wyobrazic, ze mogloby byc inaczej :D

Sliczniutkie brzuszki dziewczyny, a to jaki i w jakim czasie sie pojawia, to juz ma nasza postura i budowa wieeeele do powiedzenia. Ja swoj brzuch tlumacze na chlopski rozum :): mam tak mala przestrzen miedzy biodrami a cyckami, ze inaczej byc nie moze :) i to od pierwszej ciazy tak jest, a wtedy jeszcze i miesnie byly wycwiczone, bo natretnie wrecz "trenowalam" no i guzik, wywalalo mnie zawsze w tym samym czasie. No i jakies predyspozycje jeszcze dodatkowe, hmm, bo w sumie moja siorka, jest mojego wzrostu ( obydwie z metra ciete ;)) tyle, ze innej postury, bardziej gruszka, a ja taka chlopieca raczej mam sylwetke bym powiedziala, tyle ze z duzymi cycami; no i ona brzucha nie miala takiego jak ja :unsure: eee, nie ma co sie glebiej zastanawiac, nie ma reguly na brzuszki :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #420775 przez andzia_zg
Od paru dni mocno ciągnęła mnie skóra w górnej części brzucha. Kupiłam sobie oliwkę dla niemowląt Bambino...ale ulga... :lol:
Kupiłam sobie tez krem na rozstępy z Ziajki, ale nim smaruje na razie uda i tyłek :silly: Potem zacznę też smarować brzuch. Nie chciałam od razu wszystkiego ładować na brzucha żeby mnie cos nie uczuliło.Na razie oliwka ale jest duża ulga :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #420791 przez sylwka727
Wszystkie brzuszki przepiękne :kiss:

Kasia mi też się Anastazja podoba ale męża ni hu hu nie mogę przekonać do tego imienia z Kornelią to samo Amelka też śliczne ale już kuzynka ma córcie Amelkę

Andzia
to mogę Ci troszkę oddać mojej powolnej przemiany materii za darmo okazja jak nic :blink:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #420799 przez [email protected]
Juz po wizycie,nie bylo usg bo bylo prenatalne 13.08 i gin powiedzial ze nie ma takiej potrzeby robic co chwile,za to slyszalam bicie serduszka :) ,cytologie tez zrobil i bolalo jak ch...nie wiedzialam ze tak boli w ciazy,ostatnio robilam w grudniu i nigdy tak nie bylo.Za miesiac nastepna wizyta i połówkowe,moze zobaczymy kto mieszka w brzuchu.

12 lata 4 miesiąc temu #420802 przez anoda89
aganobla super że wszystko w porządku i słyszałaś serduszko maluszka.
Fakt mi jak któregoś razu wziernik wkładał to mało przyjemne uczucie a wcześniej też nic nie bolało.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #420839 przez buziaczek18
Ale się naczytałam znowu dużo postów dziś jestem mega zmęczona ,jutro z wami popiszę ale dziś wrzucę swój mega brzuch w porównaniu do waszych brzuszków malutkich,ale to dziwne bo mam 2 kg na plusie ,miłej nocki....

12 lata 4 miesiąc temu #420851 przez Marlena1888
hej dziewczynki!!!!
mam megaaa wiadomość.....

nie zgadniecie! ale jaja :) a nawet dwa jaja :))))) będziemy mieli synka :)))
jestem prze szczęśliwa, cały czas wszystko wskazywało na dzieweczkę ;P cały czas wcinam słodkie, mięsa nie zbyt jem i wogóle ;))) a tu syneczek :) ale chichot losu hihihihi:)
cieszymy się baardzo :)
byliśmy z M na kolacji w restaurant z tej okazji na której wybraliśmy imię. Będzie albo Oliwier albo Filipek :P)

a mój brzuszek rośnie, zrobię zdjęcie przy okazji. a zdjęć nie dostaliśmy bo dziś gin skupił się na serduszku i bije 138/s :* i wszystko bardzo ładnie :*
pozdrawiam :****
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #420925 przez sylwka727
Moje wielkie gratulacje Marlena :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ja też tak miałam że jak byłam z chłopcami w ciąży to wcinałam słodkie a teraz wcinam kwasiory a bardzo rzadko słodycze a jak już to wybieram z takich kwaśniejszych :blink: i cichutko sobie myślę że może będzie dziewczynka :blink: :blush:

Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #420930 przez kasia123m
Super Aganobla ze wszystko ok.

Marlena brzuszek masz juz przewielki i slodki.i gratuluje synka :laugh:

Sylwka oby z tym slodkim to byla racja.Ja codziennie musze miec batona lub czekolade.a kwasne ble.
Jeszcze kilka dni.w pon 10 wrzesnia ide na wizute.Mrufka chyba tez.To powinnysmy juz wszystko wiedziec

12 lata 4 miesiąc temu #420931 przez sylwka727
Kasia oby tobie te słodyczki przyniosły córeczkę :kiss: ja mam w czwartek wizytę i boję się żeby wszystko było ok bo będzie dzidzia mierzona
hehe pamiętam jak kilka tygodni wy i tym mówiłyście i się martwiłyście a ja w tyle :blink:

A wiecie łasuszki że dziś jest światowy dzień czekolady :lol:

Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #420940 przez vini-miki
czesc i czolem :)
Marlena, gratulacje synusia :D
Eeee Kasiula, to nie jest brzuchol Marleny :) przeciez to to to juz z 6-7 miech tam na zdjeciu :D
Sylwia, masz w ten czwartek czy 13-go? Jak 13-go to razem idziemy :) Tyle, ze u mnie to bedzie polowkowe :) juz widze jak sie nie bede stresowac B)

Buziaczku zapomnialas brzucha wstawic :) ojj zmeczona ;)

12 lata 4 miesiąc temu #420948 przez anoda89
Hej z rana:). Jak tam mamusie się wyspały?? Ja dzisiaj słabo spałam ale zaliczę drzemkę popołudniową i powinno być dobrze. Od kilku dni rano budzi mnie ból kręgosłupa:(.
Miałam dzisiaj do mamy jechać ale mąż stwierdził że gin kazał mi powoli się rozchodzić a ja na cały dzień pojadę. Dałam sobie w końcu spokój bo może i ma rację ale jakoś mnie to dzisiaj dobiło.

Marlena gratuluje synka :).

12 lata 4 miesiąc temu #420956 przez sylwka727
Vini Wizytę mam teraz 6-tego :lol: już za dwa dni i już się stresować zaczynam

Moje Aniołki[*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka