- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
mamy forum to odrazu lepiej :d
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Przesyłam uśmieszki na miły początek dnia Oby humory dopisywały mimo brzydkiej pogody i zimna na dworze
Mrufka fajna kołyska
Anoda i Gabilee rzeczywiście to przykre jak się słyszy paskudne komentarze i brak zrozumienia ludzi.to strasznie przykre. Ja też jestem z każdej strony obgadywana w pracy przez to, że siedzę sobie w domu, a kumpele muszą rano wstawać do pracy... baa.. był problem w firmie i wszyscy mieli wykorzystać własne urlopy, a mi sie udało, bo akurat jestem na zwolnieniu i jako jedynej został mi cały urlop z tego roku, a wszyscy w firmie mieli przymusowy miesiąc postoju. Że tak się źle wyrażę "żal im dupę ściska" To przykre dowiadywać sie od osób trzecich jak ci obrabiają tyłek. Ta zazdrość,zawiść i dogryzanie są straszne.Ale co zrobić... takie zycie :/
Sylwka ja też ostatnio jakoś jestem płaczliwa. O czyms pomyśle i zaraz łapię doły i rycze jak bóbr najgorsze jest to,że nie mogę tego pohamować :/
Trzymajcie sie dziewczyny, głowa do góry bedzie dobrze - musi być dobrze
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koniec tych żali . Dziewczyny kiedy zamierzacie kupić wózek? mój mąż chce w listopadzie. Wyprawkę to chyba po następnej wizycie jak płeć gin potwierdzi. Wiecie ten mój mężuś to mnie rozwala czasami, stwierdził wczoraj że imię Marcel to chyba jakoś mu nie pasuję. Podoba mu się ale jakoś nie jest przekonany. Ja już się przyzwyczaiłam że będzie Marcel.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Dziewczyny kiedy zamierzacie kupić wózek?
Ja chcę kupować w listopadzie. Chcę Tako Jumper X 3w1 lub Tako Mohican Captiva 3w1 (zależy który trafię używany w fajnej cenie)
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe
a wózek nie wiem chyba dopiero w styczniu , do tego czasu urzadzimy pokoj , ale jak cos nam sie spodoba szybciej to pewnie kupimy , bo ja w goracej wodzie kapana jestem
anoda najbardziej ludzi boli jak nie zwracasz na nich uwagi ja tak bede robic
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj wizyta u gina,ciekawe czy bedzie usg.
Mi ma porzyczyc siostra wozek gleboki ale znalazlam uzywany Qiunnny buzz spacerowy+gondola za 650zl i jest w moim miescie i nie wiem co robic,boje sie ze poznniej sie nie trafi u mnie a najlepiej zobaczyc wozek na wlasne oczy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aganobla zobaczyc przeciez mozna, a jak jestes na 100% przekonana, ze taki wlasnie model chcesz, to dlaczego nie kupic? ja tez w goracej wodzie kapana, na szczescie mezulek mnie troche stopuje ale z drugiej strony przez to, ze poczekalam, to zmienil mi sie wozkowy poglad haha, bo na poczatku bylam nastawiona tylko na maxi cosi mura, ale przewartosciowalam priorytety na nowo..szczegolnie finansowe
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też mam ostatnio jakieś takie dziwne dni. W Piątek do gina, już nie mogę się doczekać. Chcę zobaczyć maludę, sprawdzić czy na pewno wsio ok.
Ja właśnie na allegro licytuję taką kołyskę: allegro.pl/sliczna-kolyska-lozeczko-cone...ity-i2592429705.html
Wiecie co, moja Oliwia chodzi do prywatnego przedszkola od Lipca. Przez wakacje było 12 dzieci, młoda się przyzwyczaiła, polubiła z dziećmi etc. Dziś poszłam ją zaprowadzić, wchodzimy do sali a tam około 40stka dzieciaków. Oli się przestraszyła, zaczęła płakać. Dzwoniłam teraz do Pani to mówi że ''stare'' dzieci siedzą przy stoliku a nowe roznoszą salę. Będą ich dzielić na grupy.
Siedzę cała w nerwach jak tam mój króliczek sobie radzi. Odbiorę ją dziś od razu po obiadku. Jutro pewnie będzie histeria, że już nie chce chodzić... A było już tak fajnie...
Nie wiem kurcze, Oli jak przyszła do przedszkola to miała tydzień adaptacji najpierw. Chodziła na dwie-trzy godzinki dziennie, żeby dzieci ja poznały i żeby Ona dzieci poznała. A teraz tyle dzieci nowych dali, że nasze starszaki nie wiedzą co się dzieje!
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aganobla trzymam czekam na wieści .
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale wiecie co tak na poprawe humorku.Na ciuchach bylam.Kupilam taki mniejszy kombinezonik bialy,bluze muszki miki i spioszki za 12zl.NOi za 14 taki zolty komplecik body i spiszki welurowe.razem zakupy 26zl.Ten kombinezonik jest niby na 3 kg dziecko ale do wyjscia ze szpitala.Mam tamten bezowy rozmiar 62 ale ten jest mniejszy jakby sie malutkie dziecko ruodzilo.no niech kosztowal 10zl...szkoda bylo nie wziasc.wkleje foty...
a mi chodza po glowie od wczoraj dwa imiona dla dziewczynki...Kornelia...i Antonina..Tosia...Nelcia albo Tosia...Bo wczesniej maz mowil Ola a syn mowil Amelka..a syn to wogole od dwoch dni chce nagle brata:)
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nowy quinny speedi teraz patrze na stronce z 600e. przecena na 300e., dalej np.
Mutsy transporter przecena z 500e. na 320e. ( mowie tu oczywiscie o nowych wozkach),
Maxi cosi mura z 760e. na 600e. Wszystkie spacerowki z gondolami razem i adapterami do fotelika przewaznie. No a uzywane wiadomo, okolo 50% tansze, jak nie lepiej. Zdaje mi sie ze taniej niz w Polsce.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa