- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja jestem czerwcowa;-) co do wrozby mi na razie sie sprawdza.
Mam do Was pytanie: czy ktoras z Was miala na poczatku ciazy łożysko przodujace a potem polozenie sie zmienilo? Chodzi mi o to ze ja mam i obawiam sie ze polozenie sie nie zmieni a wtedy cesarka i wogole a wizyte i usg mam dopiero 12.09. Na przelomie pazdziernika a listopada chcialabym poleciec do Irlandii ale nie wiem czy nie bedzie przeciwskazan-chyba mam dzis dola!!! Na dodatek tego wszystkiego od wczoraj bola mnie chyba nerki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
vini-miki koniecznie wstaw zdjęcia bo ja też chcę kupić ten wózek tylko z pompowanymi kołami. Mówisz że jesteś zadowolona z zakupu . Fajnie że udało Ci się kupić tak tanio.
aniajulia moja koleżanka w ciąży na ból nerek brała urosept, nospe i musiała pić duuużo wody. Co do łożyska to nie pomogę. Głowa do góry .
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Od wczoraj źle się czuję. Kłuje mnie w dolnej części podbrzusza Nie jest to jakis mocny ból jednak czuję się niezbyt dobrze troche się martwię. Bóle takie jak miesiączkowe to ok - macica rośnie... ale kłucie? Leże więc jak taki naleśnik, bez humoru i nic mi sie nie chce
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj przyszly sztruksy z panelem H&M i wygladaja super,widac ze malo wkladane,nie rozciagniete i nie sprane,na zime w sam raz,chyba ze urosne za duzo to pod koniec moga byc za male ale mam jeszcze 2pary wiekszych.
W poniedzialek albo wtorek do gina i tak sie zastanawiam czy zapytac o plec czy jednak nie wiedziec do konca,nie wiem czy wytrzymam.
Milego dnia.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
A po powrocie mnie wzięło, gorączka, gardło, ból głowy, mięśni.Na dodatek w poniedziałek do pracy ;/ byłam u internisty przepisał mi jakieś witaminy i płyn do płukania gardła, zakupiłam femibion 2 i wydałam 200zł !!! przecież to jest jakaś paranoja! w tym kraju to chyba tylko umierać zostało. Nie rozumiem jak leki mogą być tak drogie. Wy też bierzecie femibion 2?? zapłaciłam za niego 80zł, a starczy go zaledwie na miesiąc!! chyba mnie nie stać na taki interes ;/
Musiałam długo nadrabiać, ale przeczytałam wszystkie wasze posty, przez dwa tygodnie zrobiłyście całe 70 stron szacun
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka dziewczyny faktycznie szaleją z tymi postami mnie nie było kilka dni i prawie 30 postów do nadrobienia
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie mialam komputera , bo n przez przypadek zabrał;/
aniajulia jamialam przodujace lozysko podniosło mi o 2cm i juz jest ok nie martw sie jezeli ci sie nie podniesie to bedziesz miala cesarke , ale to tez nic strasznego czego sie nie zrobi dla dzidzi
ja wstalam dzis z lozka o 12.30 , bo ksiazka mnie wciagnela
zaraz ide z n na obiad do jakies restauracyjki moze byc milo
mam taka ochote na wino myslicie ze lampka czerwonego zaszkodzi?
po odstawieniu duphastonu nareszcie moj swiat sie zmienil lepiej sie czuje wiecej sily i wgl checi do czegokolwiek
a wy jak sie dzis czujecie kochane ?
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale jak leze na plecach plasko to brzuszek rosnie i to tez jakis plus
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabilee ja jeszcze nie czuje ruchow,jeszcze troszke cierpliwosci ala juz nie moge sie doczekac choc chyba troche sie uspokoilam bo pomalu zaczyna widac brzuch zostala mi ostatnia para dobrych spodni i bedzie trzeba zakladac ciazowe albo leginsy
- Alice
- Wylogowany
- gaworzenie
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja znowu nie wyobrazam sobie zebym mogla dufaston odstawic-czuje sie dzieki nie mu lepiej i pewniej-ale ile kobiet tyle roznych reakcji
gabilee ja tez jeszcze nie czuje ruchow
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ruchow to pewnie zalezy od wielu rzeczy.ja jestem mega chudzielec,a po smierci mamy to juz wogole noi to moja druga ciaza wiec juz czuje laskotanie.zazwyczaj rano jak na plasko leze albo teraz jak zjadlam marsa.ale spokojnie nawet jak poczujesz w 18 tyg to tez bedzie ok.najpier bedziesz czula delikatne laskottki.do kopniaczkow i takiego przewalania jeszcze daleko.polz sie na plasko i zjedz troche czekolady.moze akurat juz cos wyczujesz.
Ja sie zastanawiam bo koncze juz pudelko duphastonu.mam chyba gdzies jeszcze jedno ale napewno i tak idzie do odstawki.tylko nie wiem czy czekac az lekarz wroci czy skonczyc juz.on i tak myslal ze mi sie skonczy przed wizyta u niego.z drugiej strony lepeij moze odstawiac jak bedzie.?jezcze 9dni.biore 3 razy po pol tablteki.
Umylam dzis sama lazienke po swojemu pierwszy raz od poczatku lipca.i odrazu lepszy humor.ze wreszcie moge wiecej robic
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Chomiczka Femibion 2 kupiłam taniej po założeniu w aptece karty "dla mamy i maleństwa" www.doz.pl/dlamamyimalenstwa/ Dałam 53 zł.