BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #419281 przez jadziatopol
Sylwka pozazdroscic :) u mnie niestety z waga trwa nieustanna walka...oczywiscie zwyciestwo jest po mojej stronie :laugh: ....ale jaka ja jestem tym zmeczona...teraz niestety musze zlozyc bron na jakis czas :(

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #419282 przez buziaczek18
Kurcze umyłam się ale nie mogę się z wami rozstać ,musiałam zajrzeć co tam napisałyscie ,lubię was czytać ,ale teraz już uciekam ,ja wazyłam 73 a teraz na wizycie 72 więc schudłam kg ,aż pani położna spytała czy się odchudzam ,do jutra miłej nocki kochane.... :laugh: :)

12 lata 4 miesiąc temu #419284 przez jadziatopol
spij spokojnie buziaczku :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #419303 przez Paulaaa
Co za dzień... Większą część przeleżałam w łóżku, bo tak mi niedobrze było. :angry:
Zjadłam tej pomidorówki trzy talerze. :) :)

Ja jestem z 1 grudnia, więc też zimowa.

Dziewczyny śpicie na brzuchu teraz jak jesteście w ciąży? Kurcze ja bardzo lubię poleżeć sobie na brzuchu ale teraz się boję. I tak pół noc się kręcę z boku na bok.

12 lata 4 miesiąc temu #419311 przez jadziatopol
Paulaa ja tez mam taki dzien dzisiaj...ale nie z powodu mdlosci...ale z lenistwa leze w lozku i ogladam "Gotowe na wszystko" :)
Ja nie spie juz dlugo na brzuchu bo sie boje. Wczesniej tylko na brzuchu sie wysypialam. Wole nie spac ...spie na jednym boku lub drugim i mecze sie okrutnie. Musze kupic poduszke do spania.

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #419316 przez anet-a-1401
mi pani gin powiedziała żeby spać na brzuchu jak najdłużej się da i jak nic nie przeszkadza naturalnie:) bo się tam wszystko dobrze po układa i w ogóle

12 lata 4 miesiąc temu #419320 przez anoda89
Ja też już długo nie śpię na brzuchu. Kiedyś inaczej nie usnęłam a teraz mam podusie i śpię jak dziecko :). Polecam kupienie poduszki do spania, pózniej przyda się do karmienia.

Dziewczyny ale mnie pęcherz boli i na dodatek mam wzdęcia. Czasami nie wiem co boli. Wykąpałam się już i czekam aż mężuś wróci od sąsiada bo poszedł na piwo, oczywiście na pół godziny miał a ja się miałam przez ten czas wykąpać :).

12 lata 4 miesiąc temu #419321 przez princess
aniajulia2 napisał:

natalka mam do ciebie pytanie: czy ty masz w rodzinie policjanta? Wydaje mi sie ze nie bo jak bys miala to bys nie pisala takich glupot jakie piszesz. Jesli sie nie znasz na pracy policjanta to prosze cie nie wypowiadaj sie bo bredzisz. A tak wogole musialas cos zrobic nie tak skoro mialas z nimi doczynienia bo jesli jestes w porzadku i przestrzegasz przepisow to nie masz z nimi doczynienia.
Nie sadze ze wszyscy policjanci sa ok bo w kazdym zawodzie znajdzie sie ktos to psuje opinie wszystkim, ale to nie znaczy ze mozna wszystkich jednakowo oceniac

Popieram. Mimo, że nie mam w rodzinie policjanta to zawsze podziwiałam ich pracę. Na kontrolerów w MPK czy pociągu też się narzeka, bo dają mandaty. no ale od tego oni przecież są i jeśli działa się zgodnie z prawem to nie ma się nieprzyjemnych spotkań z Policją. Najlepiej ocenić ogół na podstawie kilku osobników :dry:

Madlen super, że widziałaś swoje dzieciątko :) co do imienia, to Twój mąż może mieć rację. Mi się osobiście to imię źle kojarzy bo Hubert to patron... myśliwych :(

Ja się urodziłam na początku listopada, jesienny ponurak ze mnie :)

Co do spania na brzuchu to już dawno tego nie robię, śpię jednym lub drugim boku, nogę zarzucam na poduchę lub na męża. Na plecach też lubię leżeć ale wtedy podkładam pod uda poduchę bo na płasko jak leżę to zaczyna ciągnąć mnie brzuch.

Byłam dziś w centrum handlowym, kupiłam sobię sukienkę, jutro idę na wesele w moich klimatach :) Co prawda nie potańczę sobie zbytnio, jedynie pokołyszę się przy czymś spokojniejszym ;) Ale co tam, już się nie mogę doczekać :)

12 lata 4 miesiąc temu #419322 przez andzia_zg
A ja w przeciwieństwie do Was jestem z czerwca :-)

A jesli chodzi o spanie na brzuchu to przed ciążą tylko tak spałam, a teraz próbuje leżeć na boku ale mi niewygodnie. Często przez to kłade sie na plecach żeby mnie nic nie bolało. Zdarza się, że obudze sie w nocy i spię prawie na brzuchu ale od razu się przewracam żeby nie przygniatać maleństwa.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #419337 przez princess
Andzia jesteś raczkiem?

12 lata 4 miesiąc temu #419341 przez jadziatopol
Anoda czesto tak masz? ja mam wzdety brzuch pod wieczor czasem ...jak balon i caly twardy . Rano jak sie budze jest mieciutki i mniejszy a wieczorem jakbym pilke polknela

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #419349 przez jadziatopol
mam pytanko do tych dziewczyn ,ktore niedawno dowiedzialy sie jaka plec bedzie mial dzidzius...czy ten kalendarz plci chinski sprawdza sie? mozecie zerknac?
www.papilot.pl/ciaza/15079/4/Chcesz-chlo...zymruzeniem-oka.html

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #419357 przez [email protected]
jadzia tez mam napiety i twardy brzuch ale jak sie zje 2miski barszczu czerwonego+ziemniaki to mam za swoje a rano miekki,pyszne bylo :P

jestem z kwietnia,maz z maja a dzidzia pewnie z marca :)

12 lata 4 miesiąc temu #419358 przez anoda89
U mnie się sprawdziło :). Ja to prawie co dziennie mam wzdęcia, rano jak wstaje jest ok. Też mam twardy i robią mi się gule i nie mogę piardnąć :lol:. Jeszcze jelita głośno mi na wieczór pracują.

12 lata 4 miesiąc temu #419370 przez princess
Ja nie wiem o co chodzi w tej wróżbie.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka