BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419216 przez Madlen
Rybka w sensie znak zodiaku więc moge tak mowić zamiast imienia także ;)
Też bym nie wpadła na Hujberta...
A u mnie te "łaskotki" wystąpiły kilkanaście minut po zdjedzeniu banana. To banany teraz będę zjadać kg ;) Dawno nie jadłam owoców, ale obiecałam poprawę i efekt jest :) Albo gin mnie odczarował, bym tak często do niego nie latała :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #419220 przez jadziatopol
:) ...aaaa....to dlatego rybka (znak) :) ja tez czuje laskotanie caly czas.....jak jem owoce....to bardziej i cos slodkiego jak zjem to dzidzius szaleje :lol:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419225 przez Madlen
To łaskotanie trwa i trwa... :)Po słodkim tak nie miałam. A owoców nie jadłam dawno- ale dziś się zmusiłam. I woda z cytryną i miodem na wzmocnienie. Albo USG go tak pobudziło (brzuszne);)

Jadziatopol- nonstop czujesz łaskotanie? :cheer:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419234 przez jadziatopol
no moze nie non stop....od 7 rano jak wstaje to maluszek tez wstaje ze mna i przesuwa sie delikatnie i smyra mnie od wewnatrz....i tak caly dzien z malymi przerwami. Ale ostatnio sie wystraszylam ...to bylo jakies 3 tygodnie temu po ostatniej wizycie. Tak mi gin. wygniotla brzuch jak szukala dzidzia,zeby posluchac serca,ze potem mialam caly obolaly brzuch jakby mi ktos obił i dzidzus sie wogole nie ruszal przez caly dzien. Panikowalam,ze cos sie stalo. Ale najwyrazniej byl w szoku....bo na drugi dzien zaczal laskotac znowu :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #419240 przez Madlen
Ale fajnie, że się tyle rusza :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419242 przez jadziatopol
fajnie :lol: uwielbiam to uczucie. Teraz wczesniej to wyczulam niz w pierwszej ciazy....moze dlatego,ze wiedzialam czego sie spodziewac. Tez bedziesz tak czula...spokojnie. A potem dojda kopniaki w zoladek ... :laugh: i czkawka :lol: pamietam jak moj syn mial non stop czkawke w brzuchu. Czesto mi brzuch skakal :laugh: to dopiero bylo smieszne :lol:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #419247 przez sylwka727
Jadzia ja też koziorożec :lol: ale taki pełną parą z krwi i kości :blink: miła ale jak ktoś mi zajdzie za pazury to jestem złośliwa :silly: hehe

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #419249 przez jadziatopol
:) milo :) ja jestem ze stycznia z 3 dokladnie. A mialam urodzic sie w grudniu w swieta...nie spieszylo mi sie :laugh:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419250 przez [email protected]
Czesc dziewczyny,troche was poczytalam i nareszcie odpoczynek po calym dniu,od 8rano latalam po urzedach,bankach itp.pozniej do mamy,przyjechala siostra z wroclawia i przywiozla mi spodnie i kilka tunik :) a ja kupilam dzisiaj 2fajne bluzki,mam nadzieje ze juz nic nie bede musiala kupowac dla siebie tylko dla dzidzi :)

jadziatopol zazdroszcze ci,nie moge sie doczekac,kiedy moje malenstwo da znac

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419252 przez buziaczek18
Anoda cieszę się razem z tobą i gratuluję Marcelka,fajnie że u ciebie wszystko wporządku i że krwiak ci się wchłonoł i że możesz chodzić ,to najważniejsze, :) :) ,Paula ,nie martw się niedługo ci to minie i będziesz cieszyć się ciążą,jadzia fajnie że ci się już dzidzia rusza tyle.,Princesa gratuluję ruchów nie mogę się już doczekać u mnie.Ja dziś zaszalałam wytapetowałam z mężem przedpokój ,jutro pomaluje maż kotłownie i już będzie ładnie,u nas się rozpadało do bani pogoda ,uciekam kładę się już miłej nocki ,zmęczona dziś jestem do jutra. :) :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #419254 przez sylwka727
Jadzia ja też jestem "przenoszona" o jakieś 2 tygodnie, urodziłam się 29 grudnia :lol:

Aganobla ja też wolę kupować dzidzi niż sobie ale dla lepszego komfortu, jak na razie zamierzam kupić ten pas bo spodnie z pasem już mam czekają na zimę aż "dorosnę" do nich :blink:

Buziaczek dobranoc :kiss:

Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419257 przez jadziatopol
buziaczek i aganobla czesc dziewczyny :)
wlasnie zastanawialam sie co tak pusto ....ja tez juz cuiszkow dla siebie nie bede wiecej kupowac....musze skupic sie na dzidziusiu...no, chyba,ze przytyje jeszcze. Juz przytylam 12 kg!!! :angry: ale zrzuce od razu po porodzie :lol: przynajmniej mam taki zamiar :laugh:
Sylwka obie bylysmy przenoszone...no popatrz...a mowi sie,ze chlopcy sa "przenoszeni" a dziewczyny sie szybciej rodza :laugh: jestesmy wyjatkowe :P

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #419258 przez sylwka727
U mnie z wagą na razie ok przytyłam na początku potem mdłości i wymioty więc schudłam teraz jest dobrze więc wyrównałam wagę i mam około 0,5 na plusie :lol:

Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #419278 przez anet-a-1401
ja nie przytyłam jeszcze w ogole mój mężulek stwierdził ze schudłam fakt ważę mniej niż przed ciąża ale ileś gram tylko może w środę waga podskoczy zobaczymy po badaniu. A tak w ogóle M obudził się w nocy łapie za mój brzuch i wystraszony gdzie mój dzidziuś, a spałam na brzuszku i jeszcze do tego w nocy i rano w ogóle nie mam brzucha :D
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #419279 przez anoda89
Widzę dziewczyny że większość z nas jest zimowa. Ja też jestem ze stycznia :).

buziaczek dziękuję :kiss:. Miałaś siłę na tapetowanie, podziwiam :).

Ja mam 2 kg na plusie ale gin powiedział że ładnie przybieram, niby prawidłowo.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka