- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Nie denerwuj się teraz. Pomyśl o maleństwie.wiem, że łatwo powiedzieć, bo też mam masakryczną sytuację w domu rodziców z moim bratem i codziennie musze sie nasłuchac płaczu mamy i też sie denerwuje, ale trzeba mysleć teraz o dziecku. Wyjdź może na spacer, albo idź połazić po sklepach... żeby choć na trochę sie uspokoić, oderwać od tego wszystkiego. Przytulam na poprawę humoru
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
sylwka popieram,pilnuj porzadku ale pomysl o sobie i mniej nerwow,daje ci rady ale sama tez sie lape na nerwach,czasem musze wyjsc bo az mnie nosi jak mnie ktos wkurzy,ale ja to w ogole ciezki przypadek.
Marlena moja tesciowa powiedziala ze tez chcialaby wnusie ale jak bedzie wnuczek to tez bedzie szczesliwa i najwazniejsze zeby bylo zdrowe,gorzej bylo z imieniem ,jak sie dowiedziala ze chcemy dac Gabrys jesli bedzie chlopiec to chciala nam wybic z glowy to imie,jakis czas bylo nie zrecznie bo sugerowala ze skrzywdzimy dziecko ale jak jej siostra powiedziala ze piekne imie i reszta rodziny potwierdzilo to nagle sie odmienilo
anoda fajny ten wozek i cena tez ok
andzia pisalas ze podoba ci sie Mutsy mi tez,ja bym chciala sama spacerowke,widzialas bardzo podobny? dino.sklep.pl/nowy/wOzki-baby-booom-c-784.html pisza ze ma skretna os tylna,ale ja nie wiem jak to dziala,wyglada na fajny,moze ktos go widzial na zywo??
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia no to współczuję sąsiadki biedne dzieci moja koleżanka też na córkę się wydziera może nie aż tak ale nie rozumiem jej głupiego usprawiedliwiania się że ona nie może znieść jej kwiku(czyli piskliwego głosu) i nieraz nawet w twarz jej dała a dodam że mała ma teraz 5 lat. A co do męża to ja czasami nie mam siły nie wiem czy to przez to że ona tak mu systematycznie przez lata wmawiała że jest bieda poza tym sama namawiała go jak przychodził z pracy żeby się napił piwa z nią mimo iż on nie chciał ale w końcu go nieraz namówiła. Ale gdzie do cholery jest bieda jak komputer jest internet też 2 telewizory cyfra samochód(no teraz już sprzedali) i w wszyscy palą po paczce dziennie i kilka piw dziennie ona chyba biedy nie widziała do tego ona ma rentę teść też i jeszcze pracuje do tego no i synuś 24letni nierób mieszka z nimi i dla niej to jest mało całe życie jej mało . Wszyscy widzą że tam tylko pijaństwo jest tylko mój mąż nie może sobie tego uświadomić
Princess Dobrze że wróciłaś do nas i wszystko jest ok
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak ja sie ciesze , ze mimo , ze moja mama nie zyje mam normalny dom i rodzine nigdy zadnego pijaństwa niczego zlego... strasznie mi przykro , ze musisz to przechodzic w ciazy
dziewczyny ile płacicie za duphaston?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
gabilee mąż płacił chyba 30 zł za duphaston.
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/tutek-tambero-wozek-3w1-kolor...ery-i2606497976.html
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabilee u mnie na osiedlu 44zl dufaston a jak kupowalam ostatnie opakownie w innej aptece to 34 i sie b.wkurzylam
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byle do pon.a wczesniej czekam na relacje z Waszych wizyt.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja od ranka w ruchu, musiałam wstać już przed 7, a taka ta pogoda śpiąca. rodzice wymyślili na dziś wykopki więc wzięłam teściową i szwagierki przyjechaliśmy pomóc- bo tato nie może zbyt dźwigać i mama zresztą też- bo miała niedawno zabieg na woreczek żółciowy. Ja oczywiście w domu zostałam, darowałam sobie zbieranie ziemniaków w tym roku
co do teściowej, bardzo mi się przykro zrobiło jak tak powiedziała. może zrobiła to nieświadomie, ale jednak. zdemotywowała mnie nie na żarty- a bo ona na sąsiadów patrzy- że z obu stron mają tylko synów... szkoda gadać, ale już na ten temat nic nie mówię.
moja mama z tatą znowu przeszczęśliwa że wnuk będzie, bo my same córki a ona tak chciała syna wszystkim nie dogodzi.
teraz jestem właśnie u rodziców, jadą teraz zbierać po bronach.
princess 3mam kciuki za maleństwo, żeby było wszystko oki.
andzia-zg i Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. dziękuję za wsparcie i słowa otuchy. co do wózków super rady :)thx:*
miłego dnia :*
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
aganobla ja też przytyłam 2 kg od początku i mi gin powiedział że ładnie tyje , waga prawidłowa. Moja waga do 12 tyg stała w miejscu.
Marlena nie przejmuj się, na pewno teściowa nieświadomie tak powiedziała.